Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije

Nova godina - Turska

Nova godina u Istanbulu - Novogodišnja putovanja
Istanbul - grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji žive i rade na dva kontinenta. Moderni...
Turska - Novogodišnja putovanja 2019 - Nova godina Turska
Nova godina u Turskoj može da bude prava prilika za jedno egzotično novogodišnje putovanje. Bilo da odlučite Novu godinu da provedete na otvorenom, ili u nekom restoranu ili klubu, Turci će se potruditi da vaš provod učine nezaboravnim.
Turska - Novogodišnja putovanja 2019 - Nova godina Turska

Glavni simboli koji krase ulice gradova su kao i u evropskim metropolama; jelke i razni ukrasi, ali i Deda Mraz. Turski Deda Mraz se zove „Noel Baba“, i deca ga naprosto obožavaju. A ako odlučite da posetite neku tursku porodicu, na novogodišnjoj trpezi će vas bez izuzetka čekati pečena ćurka, punjena raznim tradicionalnim nadevima. Kada su poslastice u pitanju, Turkinje će se potruditi da se količina šećera u vašoj krvi vrtoglavo popne do maksimuma, jer su im kolači neverovatno slatki i ukusni.

Ako se odlučite za Novu godinu u Istanbulu, predlažemo da obavezno budete negde u blizini Bosforskog mosta gde u ponoć počinje veliki vatromet koji obasjava ceo Istanbul. Šta može da bude lepše nego Novu godinu dočekati na dodiru dva kontinenta!
Turska - Novogodišnja putovanja 2019 - Nova godina Turska

Ukoliko je vaš izbor glavni grad, Ankara, predlažemo vam da unapred rezervišete mesto u nekom od restorana u centru grada, odakle ćete moći u ponoć da izađete, i posmatrate vatromet.

Turska je puna iznenađenja, zato ima pravo rešenje i za hedoniste po pitanju njihovog novogodišnjeg putovanja. Predlažemo vam da pogledate veliku ponudu novogodišnjih aranžmana vezanih za primorske gradove u Turskoj i za glavna letovališta, jer u luksuznim hotelima, za pristojnu cenu, moći ćete da uživate u bogatom spa programu, kao tradicionalnoj turskoj hrani i piću. U ovom slučaju, Novu godinu možete da dočekate na nekoj od prelepih plaža Sredozemnog mora, sa voljenom osobom i čašom šampanjca. Romantično, zar ne?!
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod