Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč

Nova godina - Turska

Nova godina u Istanbulu - Novogodišnja putovanja
Istanbul - grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji žive i rade na dva kontinenta. Moderni...
Turska - Novogodišnja putovanja 2020 - Nova godina Turska
Nova godina u Turskoj može da bude prava prilika za jedno egzotično novogodišnje putovanje. Bilo da odlučite Novu godinu da provedete na otvorenom, ili u nekom restoranu ili klubu, Turci će se potruditi da vaš provod učine nezaboravnim.
Glavni simboli koji krase ulice gradova su kao i u evropskim metropolama; jelke i razni ukrasi, ali i Deda Mraz. Turski Deda Mraz se zove „Noel Baba“, i deca ga naprosto obožavaju. A ako odlučite da posetite neku tursku porodicu, na novogodišnjoj trpezi će vas bez izuzetka čekati pečena ćurka, punjena raznim tradicionalnim nadevima. Kada su poslastice u pitanju, Turkinje će se potruditi da se količina šećera u vašoj krvi vrtoglavo popne do maksimuma, jer su im kolači neverovatno slatki i ukusni.

Ako se odlučite za Novu godinu u Istanbulu, predlažemo da obavezno budete negde u blizini Bosforskog mosta gde u ponoć počinje veliki vatromet koji obasjava ceo Istanbul. Šta može da bude lepše nego Novu godinu dočekati na dodiru dva kontinenta!
Ukoliko je vaš izbor glavni grad, Ankara, predlažemo vam da unapred rezervišete mesto u nekom od restorana u centru grada, odakle ćete moći u ponoć da izađete, i posmatrate vatromet.

Turska je puna iznenađenja, zato ima pravo rešenje i za hedoniste po pitanju njihovog novogodišnjeg putovanja. Predlažemo vam da pogledate veliku ponudu novogodišnjih aranžmana vezanih za primorske gradove u Turskoj i za glavna letovališta, jer u luksuznim hotelima, za pristojnu cenu, moći ćete da uživate u bogatom spa programu, kao tradicionalnoj turskoj hrani i piću. U ovom slučaju, Novu godinu možete da dočekate na nekoj od prelepih plaža Sredozemnog mora, sa voljenom osobom i čašom šampanjca. Romantično, zar ne?!
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod