Novogodišnja putovanja - Srbija

Nova godina 2022 Srbija - Novogodišnja putovanja Srbija
S obzirom na činjenicu da su Srbi veseo i srdačan narod, Nova godina u Srbiji može da bude odlična prilika da se ludo zabavite i još bolje provedete. Ako živite u Srbiji, preporučujemo vam da promenite ambijent, to jest, grad u kojem živite, i Novu godinu dočekate u nekom drugom gradu ili na nekoj lepoj planini.
Preporučujemo vam da svoje novogodišnje putovanje planirate malo ranije, kako biste uspeli da rezervišete željene smeštajne kapacitete, posebno ukoliko je odlazak na neku od planina u pitanju. Nezaboravna Nova godina će vam svakako biti, ukoliko odaberete Kopaonik, Zlatibor, Taru ili Staru planinu. Pored bogatih sadržaja i zimskih sportova, ove planine nude i topao i ušuškan doček u svojim hotelima, uz živu muziku, ukusnu hranu i vatromet.

Ako više preferitate žurke u urbanim sredinama, pravi izbor za vas je Nova godina u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu ili Subotici. Ovi gradovi, a posebno Beograd prave velike organizovane dočeke, na kojima nastupaju najpozatije muzičke zvezde i gde žurka na otvorenom traje do jutra. Dobra strana ovih proslava na otvorenom je to što su besplatne i svakome dostupne.

Gde god da je usmereno vaše novogodišnje putovanje, preporučujemo vam da obiđete i turističke atrakcije tog podneblja i upoznate grad ili planinu na pravi način.