Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč

Nova godina u Rusiji

Nova godina - Moskva, 4 dana - Novogodišnja putovanja
Nova godina 2017. u Moskvi
4 dana/3 noći - prevoz avionom

Termin: 30.12.2016. - 02.01.2017.

Budite deo ruske bajke!!!
Novogodišnja putovanja 2019 u Rusiji - Nova godina u Rusiji
Nova godina predstavlja veoma značajan praznik za Ruse, te tako joj pridaju veliku važnost. Pripreme se započinju nekoliko dana ranije kako bi sve bilo na najvišem nivou. Ono što je karakteristično za stanovnike Rusije, jeste praznovanje u okviru porodice. Za bogatom novogodišnjom trpezom sastaju se svi članovi porodice i uz prijatne razgovore i želje, razmenjuju novogodišnje poklone.
Novogodišnja putovanja 2019 u Rusiji - Nova godina u Rusiji

Ali nešto pre ponoći većina Rusa se uputi na glavne gradske trgove kako bi zajedno sa svojim sugrađanima dočekalo Novu godinu. Ukoliko planirate svoje novogodišnje putovanje u Rusiju, predlažemo vam da ponesete toplu garderobu, jer proslava Nove godine na trgu može da bude prilika da doživite pravu rusku zimu.

U glavnom gradu Rusije, Moskvi, glavno gradsko dešavanje je na Crvenom trgu. Uz odličnu muziku i veselu novogodišnju atmosferu, na hiljade Rusa, ali i stranaca iz svih delova sveta, očekuje ponoć. Kada se kazaljke spoje na velikom satu na Kremlju, tada nastupa eksplozija zvuka i boja. Manifestacija velikog vatrometa započinje iznad Kremlja, a šarenilo boja koje se preliva nebom u mraku, oduševljava sve prisutne.
Novogodišnja putovanja 2019 u Rusiji - Nova godina u Rusiji

Ako ipak preferirate proslavu Nove godine u nekom mirnjem ambijentu, predlažemo da unapred rezervišete željena mesta u nekom od ruskih restorana ili klubova. Restorani nude bogat program, a u mnogima možete da uživate uz tipičnu rusku hranu i lokalne folklorne predstave.
Uzbudljiv doček Nove godine vam nude i Sankt Peterburg i Soči, sve zavisno koji vid zabave volite, predlažemo da se dobro informišete o moguććnostima grada koji će da bude vaša novogodišnja destinacija.
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja