Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Nova godina u Rusiji

Nova godina - Moskva, 4 dana - Novogodišnja putovanja
Nova godina 2017. u Moskvi
4 dana/3 noći - prevoz avionom

Termin: 30.12.2016. - 02.01.2017.

Budite deo ruske bajke!!!
Nova godina - Moskva, 6 dana /4 noći, avionom - Novogodišnja putovanja
Sastanak grupe dva sata pre poletanja na aerodromu “Nikola Tesla”, u 15:00h. Let avio kompanije Air Serbia za Moskvu u 17:00 (let JU 654). Dolazak na moskovski aerodrom Šeremetjevo u 21:50h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. - 2. dan 30.12. Moskva nedelja - Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom: centar grada, Crveni trg, Kremlj, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir,...
Nova godina 2019. - Moskva - 5 dana / 4 noći - Novogodišnja putovanja
Sastanak grupe dva sata pre poletanja na aerodromu “Nikola Tesla”, u 04:15. Let avio kompanije Air Serbia za Moskvu u 06:15 (let JU 650). Dolazak na moskovski aerodrom Šeremetjevo u 11:05h. Sa aerodroma panoramsko razgledanje grada autobusom: centar grada, Crveni trg, Kremlj, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet "Lomonosov", Poklonaja gora (Park...
Nova godina 2019. - Moskva i Sankt Peterburg - Novogodišnja putovanja
Sastanak grupe dva sata pre poletanja na aerodromu Nikola Tesla. Let avio kompanije AirSerbia za Sankt Peterburg u 16:50 časova (let JU 674). Sletanje na aerodrom u Sankt Peterburg u 21:40 časova. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje - 2. dan 30.12. Sankt Peterburg - nedelja - Doručak. Fakultativni program: Ermitaž, obilazak jednog od najvećih muzeja na svetu, u zdanju Zimskog dvorca, sa preko 3 miliona eksponata. Njegova neprocenjiva...
Novogodišnja putovanja 2020 u Rusiji - Nova godina u Rusiji
Nova godina predstavlja veoma značajan praznik za Ruse, te tako joj pridaju veliku važnost. Pripreme se započinju nekoliko dana ranije kako bi sve bilo na najvišem nivou. Ono što je karakteristično za stanovnike Rusije, jeste praznovanje u okviru porodice. Za bogatom novogodišnjom trpezom sastaju se svi članovi porodice i uz prijatne razgovore i želje, razmenjuju novogodišnje poklone.
Ali nešto pre ponoći većina Rusa se uputi na glavne gradske trgove kako bi zajedno sa svojim sugrađanima dočekalo Novu godinu. Ukoliko planirate svoje novogodišnje putovanje u Rusiju, predlažemo vam da ponesete toplu garderobu, jer proslava Nove godine na trgu može da bude prilika da doživite pravu rusku zimu.

U glavnom gradu Rusije, Moskvi, glavno gradsko dešavanje je na Crvenom trgu. Uz odličnu muziku i veselu novogodišnju atmosferu, na hiljade Rusa, ali i stranaca iz svih delova sveta, očekuje ponoć. Kada se kazaljke spoje na velikom satu na Kremlju, tada nastupa eksplozija zvuka i boja. Manifestacija velikog vatrometa započinje iznad Kremlja, a šarenilo boja koje se preliva nebom u mraku, oduševljava sve prisutne.
Ako ipak preferirate proslavu Nove godine u nekom mirnjem ambijentu, predlažemo da unapred rezervišete željena mesta u nekom od ruskih restorana ili klubova. Restorani nude bogat program, a u mnogima možete da uživate uz tipičnu rusku hranu i lokalne folklorne predstave.
Uzbudljiv doček Nove godine vam nude i Sankt Peterburg i Soči, sve zavisno koji vid zabave volite, predlažemo da se dobro informišete o moguććnostima grada koji će da bude vaša novogodišnja destinacija.
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole