Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole

Nova godina - Rumunija

Nova godina 2017. - Drakula tura - 5 dana - Novogodišnja putovanja
Program putovanja: - 1.dan / petak: Beograd - Polazak iz Beograda u 18:00h sa parkinga preko puta OTC- Buvlja pijaca (na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe). Dolazak u Rumuniju. Nastavak putovanja: Temišvar - Sibiu - Brašov - Bran - 2. dan / subota: Manastir Sinaja - Dvorac Peleš - Bukurešt - Pre podne dolazak u Sinaju, mondensko mesto u Južnim Karpatima. Fakultativna poseta manastiru Sinaja (XVII vek) i dvorcu...
Novogodišnja putovanja 2019 Rumunija - Nova godina Rumunija
Vaše novogodišnje putovanje u Rumuniju, može da bude odlična prilika da posetite zemlju grofa Drakule, i uživate u raznim atrakcijama koje nudi ova velika zemlja. Za Rumune se smatra da su pomalo sujeverna nacija, tako da povodom novogodišnjih praznika upražnjavaju mnoštvo, za nas pomalo, neobičnih rituala. Neki od njih se odnose na to, da biste džepove trebali da napunite novcem i u Novu godinu zakoračite bogati, dok se drugi odnose na to, da spremanjem svojih domova, ulazite čisti u Novu godinu; veruje se da je to ulaznica za bogatstvo i sreću u narednoj godini.
Bilo kako bilo, Nova godina u Rumuniji može da bude prilika da se za manje novca odlično provedete. Ukoliko se odlučite da doček u nekom od velikih gradova poput Bukurešta ili Temišvara, očekuje vas luda žurka na otvorenom. Bukurešt tradicionalno pravi veliki doček na trgu ispred Parlamenta, dok se u Temišvaru glavno gradsko dešavanje odigrava na Trgu Pobede. Program podrazumeva slične sadržaje, te tako u oba grada možete da uživate uz odličnu muziku i najpoznatije svetske hitove, u živom izvođenju poznatih rumunskih bendova. Takođe, tačno u ponoć nastupiće veliki vatromet koji je nezaobilazan novogodišnji detalj u skoro svim evropskim gradovima.
Nova godina u Rumuniji može da vam ponudi i obilazak Transilvanije, gde u pomalo avanturističkom maniru možete da uživate i odlično se provedete. Savetujemo vam da na vreme pogledate ponude za novogodišnja putovanja u Transilvaniju, kako biste se blagovremeno rezervisali povoljan novogodišnji aranžman.
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč