Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani

Novogodišnja putovanja - Portugal

Nova godina u Lisabonu - Novogodišnja putovanja
Nema mnogo gradova u svetu koji imaju tako intrigantnu mešavinu starog i novog, kao Lisabon. Prestonica Portugala predstavlja izvanrednu mogućnost za neponovljivo izučavanje njegovih mnogobrojnih znamenitosti. Jedan je od najinteresantnijih gradova Evrope. Od Mavara je u njemu ostala tvrdjava, iz srednjeg veka gotske crkve i manastiri. Posle razornog zemljotresa 1755. godine, donji deo grada je obnovljen i ispunjen arhitektonskim kompleksima...
Portugal - Nova godina 2019 - Novogodišnja putovanja Portugal
Nova godina u Portugaliji predstavlja jedan od najznačajnijih praznika. Portugalci su veoma veseo narod i puni entuzijazma i dobrog raspoloženja, proslavljaju ulazak u Novu godinu.

Ako se odlučite za novogodišnje putovanje u Portugaliju, imaćete priliku da vidite koje neobične običaje upražnjava ovaj narod. Kada ponoć otkuca Portugalci tradicionalno jedu 12 zrna suvog grožđa, koje su znak da će im Nova godina biti srećna. Isto tako, za novogodišnju noć obavezno oblače plavo donje rublje, verujući da će im ono doneti sreću.
Portugal - Nova godina 2019 - Novogodišnja putovanja Portugal

Glavne proslave Nove godine u Portugaliji odigravaju se na velikim gradskim trgovima. Na primer u Lisabonu, velika gradska žurka se odigrava na trgu „Praça do Comércio”, gde prisutni mogu da uživaju u šou programu poznatih portugalskih bendova, ali i velikom vatrometu koji nastupa u ponoć.

Sličan doček vam nudi i veliki portugalski grad Porto. Drugi po veličini u zemlji, ovaj prelep grad predstavlja jednu od omiljenih novogodišnjih destinacija kako turista iz unutrašnjosti, tako i stranaca. Uz neko portugalsko vino ili šampanjac , pop i rok koncerte ispred Skupštine, Porto sve prisutne iz godine u godinu uveseljava grandioznim vatrometom u ponoć. Ovo je jedan od najvećih vatrometa u svetu, a najveći, koji je kao takav ušao u Ginisovu knjigu rekorda, odigrava se u mestu Madeira, gde se sinhronizovano sa više lokacija ispaljuje vatromet i čini da ceo grad izgleda božanstveno.
Portugal - Nova godina 2019 - Novogodišnja putovanja Portugal

Ako ne preferirate proslave na otvorenom, što zbog buke od vatrometa, a što zbog gužve, onda vam preporučujemo da rezervišete mesta u nekom od popularnih portugalskih restorana, gde ćete uz bogatu trpezu i nacionalnu muziku, moći da uživate u prijatnom ambijentu.
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije