Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod

Novogodišnja putovanja - Portugal

Nova godina u Lisabonu - Novogodišnja putovanja
Nema mnogo gradova u svetu koji imaju tako intrigantnu mešavinu starog i novog, kao Lisabon. Prestonica Portugala predstavlja izvanrednu mogućnost za neponovljivo izučavanje njegovih mnogobrojnih znamenitosti. Jedan je od najinteresantnijih gradova Evrope. Od Mavara je u njemu ostala tvrdjava, iz srednjeg veka gotske crkve i manastiri. Posle razornog zemljotresa 1755. godine, donji deo grada je obnovljen i ispunjen arhitektonskim kompleksima...
Portugal - Nova godina 2020 - Novogodišnja putovanja Portugal
Nova godina u Portugaliji predstavlja jedan od najznačajnijih praznika. Portugalci su veoma veseo narod i puni entuzijazma i dobrog raspoloženja, proslavljaju ulazak u Novu godinu.

Ako se odlučite za novogodišnje putovanje u Portugaliju, imaćete priliku da vidite koje neobične običaje upražnjava ovaj narod. Kada ponoć otkuca Portugalci tradicionalno jedu 12 zrna suvog grožđa, koje su znak da će im Nova godina biti srećna. Isto tako, za novogodišnju noć obavezno oblače plavo donje rublje, verujući da će im ono doneti sreću.
Glavne proslave Nove godine u Portugaliji odigravaju se na velikim gradskim trgovima. Na primer u Lisabonu, velika gradska žurka se odigrava na trgu „Praça do Comércio”, gde prisutni mogu da uživaju u šou programu poznatih portugalskih bendova, ali i velikom vatrometu koji nastupa u ponoć.

Sličan doček vam nudi i veliki portugalski grad Porto. Drugi po veličini u zemlji, ovaj prelep grad predstavlja jednu od omiljenih novogodišnjih destinacija kako turista iz unutrašnjosti, tako i stranaca. Uz neko portugalsko vino ili šampanjac , pop i rok koncerte ispred Skupštine, Porto sve prisutne iz godine u godinu uveseljava grandioznim vatrometom u ponoć. Ovo je jedan od najvećih vatrometa u svetu, a najveći, koji je kao takav ušao u Ginisovu knjigu rekorda, odigrava se u mestu Madeira, gde se sinhronizovano sa više lokacija ispaljuje vatromet i čini da ceo grad izgleda božanstveno.
Ako ne preferirate proslave na otvorenom, što zbog buke od vatrometa, a što zbog gužve, onda vam preporučujemo da rezervišete mesta u nekom od popularnih portugalskih restorana, gde ćete uz bogatu trpezu i nacionalnu muziku, moći da uživate u prijatnom ambijentu.
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije