Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč

Novogodišnja putovanja - Nemačka

Nova godina - Berlin - 6 dana - 3 noćenja, autobusom - Novogodišnja putovanja
Polazak iz Beograda oko 17:00 časova sa Lastine autobuske stanice i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 18:00 časova (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja preko Mađarske, Slovačke i Češke sa kraćim usputnim pauzama. - 2. dan - Berlin - Dolazak u Berlin oko podneva. Panoramski obilazak grada: Berlinski zid sa umetničkim delima (istočna strana), Aleksandrov trg sa televizijskim tornjem,...
Nova godina - Dvorci Bavarske - 6 dana, 3 noćenja - Novogodišnja putovanja
Polazak iz Beograda oko 19:00 sa perona glavne autobuske stanice ( BAS – a ), ulaz iz Karađorđeve ulice, (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju prema Nemačkoj. - 2. dan - Salzburg – Minhen - Dolazak u jutarnjim časovima u poznati austrijski grad Salzburg. Po dolasku obilazak grada: Katedrala, Glokenšpil, Nadbiskupska palata, Mocartova kuća, Getraidegase, Mirabel...
Nova godina 2017. - Dvorci Bavarske - Novogodišnja putovanja
1 dan / petak: Beograd - Polazak iz Beograda oko 19:00h sa Lastine autobuske stanice (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju prema Nemačkoj. - 2. dan / subota: Salzburg - Minhen - Dolazak u prepodnevnim časovima u poznati austijski grad Salzburg. Po dolasku, obilazak grada: Katedrala, Glokenšpil, Nadbiskupska palata, Mocartova kuća, Getraidegase, Mirabel dvorac i vrt…...
Nova godina 2018. u Berlinu - Novogodišnja putovanja
Dan 1 (29.12.2018): Polazak autobusa sa parkinga ispred Muzeja istorije Jugoslavije (Kuće cveća) u 21:00h. Nezaboravno putovanje je počelo! Upoznavanje, druženje, smeh, muzika... Noćna vožnja preko Mađarske sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. - Dan 2 (30.12.2018): Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Pravimo...
Nova godina u Pragu, 7 dana / 4 noćenja - Novogodišnja putovanja
Prag - magični grad, zlatni grad, grad stotinu tornjeva... Grad najveće istorijske vrednosti sa dugom tradicijom... Nastao je i razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope. Prag je glavni privredni, ekonomski i kulturni centar Češke Republike. Istorijski centar grada je pod zaštitom Unesco-a. U svojim delima Prag su opisali mnogi umetnici iz različitih epoha kao što su Bedžih Smetana, Antonjin Dvoržak i Franc Kafka, a njegovim ulicama su se...
Novogodišnje putovanje u Prag - 6 dana, 3 noćenja - Novogodišnja putovanja
Još od srednjeg veka, Prag se smatra jednim od najlepših evropskih gradova. Često ga nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite.U njemu su živeli i radili Mocart, Betoven, Kafka... koji su, očarani njegovom lepotom, lako nalazili inspiraciju za svoja remek dela.Danas je Prag evropska metropola, grad pun života, pun mogućnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara do bezbroj pivnica i restorana u kojima...
Nova godina 2020 Nemačka - Novogodišnja putovanja u Nemačku
Savazna Republika Nemačka predstavlja jednu od najvećih evropskih država i zbog svog specifičnog položaja, deceniju unazad privlači na milione turista godišnje. Nova godina u Namačkoj se veoma često vezuje za porodična okupljanja, bogatu novogodišnju trpezu, kao i deljenje poklona.
Međutim, ukoliko ste planirali da vaše novogodišnje putovanje provedete u Nemačkoj, budite uvereni da vas čeka ludi noćni provod. Bilo koji od gradova da odaberete kao vašu krajnju destinaciju, novogodišnja atmosfera kao i doček Nove godine na glavnim gradskim trgovima bez svake sumnje, ispuniće vaša očekivanja. A ako više preferirate odganizovan doček u nekom od klubova ili restorana, predlažemo vam da na vreme rezervišete mesta.

Ukoliko se odlučite za Berlin, čeka vas najveća novogodišnja žurka koju ne možete ni da zamislite. Oko milion ljudi se skupi ispred Brandenburške kapije, i uz razne muzičke žanrove, video i laserske projekcije, uživa ispraćajući staru, i dočekujući Novu godinu. Neizostavan moment večeri je gigantski vatromet u ponoć koji sve diže na noge i ostavlja bez daha.
Ako se ipak odlučite za neki od gradova poput Minhena, čeka vas veoma prijatna atmosfera, te tako pored glavnog gradskog dočeka, možete Novu godinu da dočekate i na velikom klizalištu, ili uz klasičnu muziku u Minhenskoj operi.

I na kraju, ako želite nešto potpuno drugačije, onda je Frankfurt vaša novogodišnja destinacija iz snova. Ovaj grad pravi poseban doček uz karnevalsku atmosferu na ulicama, piće i muziku, a peva se i igra do ranih jutarnjih sati.

Oni koji su radi da iskuse nešto novo, novogodišnja putovanja koja nudi Nemačka su veoma primamljiva upravo za mlade, posebno što doček Nove godine na trgu, može da bude veoma isplativa varijanta.
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole