Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Putovanja za Novu godinu

Sve ponude za doček nove godine u Srbiji i inostranstvu

Novogodišnja putovanja 2020
Jedan od načina da se nezaboravno provedete za Novu godinu, može da bude neko lepo novogodišnje putovanje. Ako ste ljubitelj praznika, dobrog provoda, druženja, vatrometa i slavlja, nećete pogrešiti ako izaberete novogodišnji aranžman u neku evropsku metropolu. Obasjani lampionima, prepuni novogodišnjih jelki i ukrasa, svi veći evropski gradovi odišu posebnom slavljeničkom atmosferom i odaju utisak dobrog provoda.
Ukoliko se odlučite da za doček Nove 2020. godine otputujete negde, u ponudi većine turističkih agencija vas očekuje veliki izbor putovanja: Beč, Budimpešta, Prag, Barselona, Istanbul, Atina, Venecija, Rim, Milano, Cirih, Pariz ili Minhen Ovo su samo neke od evropskih metropola koje možete da uzmete u razmatranje za vaše novogodišnje putovanje.
Međutim, ako ste ljubitelj dobrih ski staza i snežnih čarolija, preporučujemo da se otisnete na planinske vence u Italiji, Austriji, Švajcarskoj ili Francuskoj. Verujte da se nećete pokajati, jer su snežni Alpi poseban ugođaj za sve strastvene skijaše.
Ako želite da posetite neku bližu ski stazu, onda vaše novogodišnje putovanje može da bude usmereno na Kopaonik, Jahorinu ili Staru Planinu.
Ono što je san većine evropske populacije, jeste da svoje putovanje za Novu godinu ostvare na nekoj egzotičnoj destinaciji. Bilo da preferirate ostrvski ili kontinentalni tip egzotike, turističke agencije obiluju ponudom za ovakva novogodišnja putovanja. Iz ponude bismo izdvojili: Sejšele, Bali, Maldive, Mauricijus, Tajland, Keniju, Vijetnam, Buenos Aires, Dubai, Oman, Tanzaniju, Kinu, Maroko, Južnoafričku Republiku, i još mnogo toga. Gde god da odete, verujemo da ćete da osetite duh tog podneblja, upoznate posebnu kulturu i običaje, i Novu godinu dočekate u potpuno neobičnoj atmosferi.
Svakako vam preporučujemo da svoje putovanje za Novu godunu osmislite na vreme, i na taj način se blagovremeno informišete o svim pogodnostima rane rezervacije.
Za Novu godinu 2020. naše agencije vam nude veliku ponudu avionskih, kao i autobuskih kružnih tura po Evropi. Ukoliko se odlučite da putujete na neke dalje destinacije, preporučujemo da avionski prevoz što ranije rezervišete, kako biste na taj način ostvarili značajne popuste. Ali ako je vaš izbor neka kružna tura po evropskim metropolama, ne morate toliko da žurite, jer mesta ima, a veliki gradski trgovi svakako mogu da prime nekog turistu više.
Prema najnovijim istraživanjima, 10 najpopularnijih putovanja za Novu 2020. godinu su: Edinburg (novogodišnja noć se organizovano proslavlja na ulicama uz jedan od najvećih vatrometa na svetu); Budimpešta (ako ste ljubitelj višednevnih terevenki, preporučujemo da odete na Vorosmarti Trg, gde zabava počinje 30. decembra i traje do 1. januara. Iako odlični gurmani, Mađati su poznati i po Korheli supi protiv mamurluka); Prag (ako se odlučite za Prag, očekuje vas luda žurka na Vltavi, mada s obzirom na to da je 1. januar dan kada je Republika Češka nastala, na ulicama ćete biti posluženi Bohemia sektom, jednom vrstom lokalnog šampanjca); Amsterdam (proslava počinje 29. decembra, kada ceo grad oživljava u svetlosnim i zvučnim efektima, kroz vatromet i velike količine piva); Berlin (jedan od najvećih evropskih gradova, nudi široku ponudu zabava u lokalima i kafićima, ali ne treba propustiti ni Silvesterlauf (novogodišnju šetnju) dugu 6,3 km, koja se odigrava u poslepodnevnim satima uoči Nove godine); Kopenhagen (glavna proslava se odigrava ispred Gradske kuće uz zvuke zvona tačno u ponoć); Barselona (spektakularan doček Nove godine odigrava se na plaži, uz vatromet i ispijanje tradicionalnog katalonskog penušavog vina); Lisabon (Portugalci su pomalo sujeverni, te tako uoči novogodišnje noći nose plavo rublje i jedu 12 suvih grozdova u znak sreće i uspeha); Brisel (u ovoj evropskoj metropoli za doček Nove godine svi konzumiraju čokoladu i pivo, a neizbežna je tradicija od tri poljupca prilikom čestitanja Nove godine); Rim (ako se odlučite za novogodišnje putovanje u Rim obavezno obucite crveno rublje, kao simbol sreće, veselja i uspeha, ali ne zaboravite da vam ova svetska metropola nudi najrazličitije vidove proslave Nove godine na glavnim gradskim trgovima uz najrazličitije muzičke žanrove).
I za kraj, doček Nove godine se tradicionalno u većini zemalja sveta organizovano proslavlja 31. decembra, najčešće uz vatromet, slavlje, poklone, šampanjac i naravno Deda Mraza. Novogodišnje osvetljenje gradova, blještavost lampiona, kao u puni gradski trgovi, veseli ljudi iz različitih kulturnih podneblja, mogu da doprinesu da vaše putovanje za Novu godinu bude kao iz bajke.