Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Nova godina u inostranstvu

Sve ponude za doček nove godine u Srbiji i inostranstvu

Novogodišnja putovanja 2020
31. decembra širom planete proslavlja se Nova godina. Običaji se od zemlje do zemlje razlikuju, ali, postoje i neke sličnosti. Uz dobro raspoloženje i želje da Nova godina bude i bolja i uspešnija od prethodne, u većini svetskih metropola tu je tradicionalni vatromet, slavlje do ranih jutarnjih sati, muzika, igra, akohol...

Nova godina u inostranstvu je nešto što, svakako, treba iskusiti. To je poseban doživljaj koji će vam omogućiti da upoznate drugačije kulture i običaje, steknete nove prijatelje, obiđete znamenitosti i osetite prazničnu atmosferu na jedan sasvim drugačiji način. Izaberite vaše novogodišnje putovanje, rezervišite na vreme i… sačekajte trenutak da slavlje i uživanje počne. Turističke agencije nude veliki izbor novogodišnjih putovanja u inostranstvo. Ponuda je raznolika, za svačiji džep i ukus može se naći odgovarajuča ponuda.

Za doček Nove godine svetske metropole se utrkuju da imaju što bolji program i naprave neki spektakl. Ukoliko se za Novu godinu nađete u inostranstvu, izaberite da novogodišnju noć provedete na trgu, nećete potrošiti mnogo novca, a provod će biti zagarantovan.

Jedna od najpopularnijih destinacija kada govorimo o dočeku Nove godine u inostranstvu je sigurno doček u Njujorku na Tajms Skveru. Svake godine na Tajms Sveru Novu godinu dočeka oko milion ljudi, dok tradicionalno spuštanje lopte tačno u ponoć na podnožje kule preko malih ekrana prati čak milijardu ljudi.

U Parizu, Gradu svetlosti možete iskusiti jedinstveno novogodišnje putovanje. Novogodišnju noć na Jelisejskim poljima je nešto što se ne zaboravlja. Doček Nove godine možete započeti i šetnjom uz Senu, pa produžiti do Ajfelove kule, koja je za Novu godinu specijalno osvetljena. Ne propustite vatromet u ponoć. Ne zaboravite da se nalazite u gradu ljubavi i romantike i da za novogodišnje veče ponesete sa sobom i flašu šampanjca.

London važi za jedan od gradova gde je najbolja zabava na svetu. Ako se nađete u Londonu za Novu godinu možete birati između Big Bena i Bakingamske palate. Najveća novogodišnja atrakcija za doček Nove godine je svakako veličanstveni vatromet.

Za one koji ne mogu da stoje u mestu, preporučili bismo Madrid, treći najpopularniji grad u Evropi. Za doček Nove godine Španci vole da đuskaju uz dobru muziku, piju šampanjac i jedu lepu hranu. Veseli Španci su poznati po dobroj zabavi, tako da će provod biti zagarantovan.

Novogodišnje putovanje u inostranstvo ne mora da bude skupo, a ni daleko. Naše turističke agencije ponudiće vam veliki izbor povoljnih i zanimljivih aranžmana za Novu godinu u obližnjim evropskim metropolama , kao što su Budimpešta, Beč, Prag, Krakov, Bukurešt i mnoge druge.

Program dočeka Nove godine u Budimpešti je veoma bogat, a glavna proslava je na Trgu Franca Lista. Ukoliko planirate da se u Budimpešti zadržite više dana, Budimpešta nudi bogat program: obilazak Trga Heroja, Andarši bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrđave, Brda Sv. Gelerta, Citadele, odlazak za Sent Andreju (središte Srpske kulture i tradicije u Mađarskoj). Obilazak sa stručnim lokalnim vodičem trga i kuće Vuka Karadžića, Gradski trg, kuće Jakova Ignjatovića, Pozarevačka, Beogradska i Grčka crkva, muzej SPC-e, krst Kneza Lazara....

Ukoliko želite da uživate u zvucima bečkog valcera i posetite jedan od najlepših luna parkova u Evropi, probate Saher tortu, onda, neka Vaš izbor za Novu godinu u inostranstvu bude Beč.

Doček Nove godine u inostranstvu može da bude pun pogodak za romantike i zaljubljene parove. Njima preporučujemo novogodišnje putovanje u Italiju. Dočekajte Novu godinu u Veneciji i doživite nezaboravne trenutke. Obiđete most Uzdaha, crkvu Santa Marija dela Salute, Duždevu palatu, veličanstveni Trg svetog Marka i ostale znamenitosti. Ako ste Veneciju već posetili, onda neka vas ovo novogodišnje putovanje povede u Firencu, Toskanu, Siciliju

Kao i novogodišnjih odluka, tako je i izbor novogodišnjih putovanja neograničen. Preporučujemo još i da obavezno neku od Novih godina u inostranstvu provedete u Pragu, Moskvi, Lisabonu

Ne smemo zaboraviti ni egzotične destinacije. Doček Nove godine na plaži, novogodišnji odmor uz more i sunce, luksuzni smeštaj… sve to i mnogo više omogućiće vam novogodišnje putovanje na Mauricijus, Maldive, Sejšele, Bali, Kubu, Dominikanu, Dubai

Za ljubitelje snega i zimskih sportova, Nova godina u inostranstvu je prava poslastica. Preporučujemo skijališta u Austriji, Francuskoj, Italiji i Švajcarskoj.

Sajt Aladin.info Vam nudi najbolji i najpovoljniji izbor novogodišnjih putovanja.