Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Nova godina u Holandiji

Nova godina 2018. - Amsterdam - Novogodišnja putovanja
1. dan (28.12.2017): Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga preko puta “OTC Novi Beograd (Buvljak)” u 16h. Opuštena atmosfera, muzika u busu, filmovi, igrice, vreme za upoznavanje i planiranje dobrog provoda. Dnevno-noćna vožnja preko Mađarske i Austrije sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i sa kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. - 2. dan...
Nova godina u Amsterdamu - 9 dana, 4 noćenja - Novogodišnja putovanja
Polazak oko 20:00 časova sa dogovorenog mesta iz Beograda i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 21:00 čas (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Pragu. - 2. dan Prag - Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Po dolasku obilazak Praga: Hradčani - praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz 17. veka, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava,...
Novogodišnja putovanja 2019 Holandija - Nova godina u Holandiji
Nova godina u Holandiji predstavlja jedan od najznačajnijih dana u godini, kada se Holanđani opuštaju i prepuštaju u slavljeničkoj atmosferi. U svim provincijama u Holandiji običaji su manje više slični. Najčešće se 31. decembra porodica okuplja i za novogodišnjom trpezom uživa i razmenjuje novogodišnje poklone i paketiće. Holanđani su ljubitelji povrća i ribe, tako da su to česta jela i za Novu godinu. Ono bez čega bi novogodišnje veče bilo nezamislivo, su kolačići koji se zovu “Oliebollen”. Holanđani ih naprosto obožavaju, ali i svi koji ih jednom probaju kada posete Holandiju. Sličnog su ukusa kao srpske krofne, samo su manje i serviraju se uz različite prelive.
Novogodišnja putovanja 2019 Holandija - Nova godina u Holandiji

Nova godina u Holandiji se najčešće slavi na glavnim gradskim trgovima u svim većim gradovima u državi. Za one najhrabrije preporučujemo da svoje novogodišnje putovanje usmere na Amsterdam. Ovaj grad tolerancije, zbog svog šarma i posebnog ambijenta, turistima nudi poseban doživljaj. Interesantno je da je klima tokom novogodišnjih praznika u Amsterdamu, izuzetno blaga i prijatna, ali zbog vetra je poželjno da imate šal. Amsterdam bukvalno eksplodira tačno u ponoć, tada se istovremeno mogu čuti vatromet, petarde i muzika.
Novogodišnja putovanja 2019 Holandija - Nova godina u Holandiji

Pored Amsterdama, Holandija vam nudi prelepe dočeke Nove godine u Roterdamu, Hagu ili Utrehtu. Na vama je da unapred odaberete željenu destinaciju i uplatite vaše novogodišnej putovanje. Preporučujemo da se unapred detaljno informišete kako bi vaš doček Nove godine u Holandiji bio pun pogodak.
Novogodišnja putovanja 2019 Holandija - Nova godina u Holandiji

Za one koji vole nešto mirniju atmosferu, predlažemo da unapred rezervišu sto u nekom od tradicionalnih holandskih restorana, sa lokalnom kuhinjom, Verujemo da će se divno provesti.
Novogodišnja putovanja 2019 Holandija - Nova godina u Holandiji

Ova zemlja lala, klompi, vetrenjača i bicikala, posetiocima nudi pregršt kulturnih dešavanja, tako da ne propustite priliku da posetite neki od 1000 muzeja koliko ih ima.
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod