Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod

Francuska - Nova godina

Nova godina - Pariz - Novogodišnja putovanja
1. dan / utorak: Beograd - Polazak iz Beograda oko 19:00h sa Lastine autobuske stanice (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Pragu. - 2. dan / sreda: Prag - Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Po dolasku, obilazak Praga: Hradčani - praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz XVII veka, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, bazilika Sv. Đorđa,...
Nova godina 2017. - Azurna obala - Provansa - Lion - Ženeva - Novogodišnja putovanja
Napuštanje hotela i polazak autobusom prema Avinjonu. Vožnja duž živopisne Azurne obale do Kana. Po dolasku u Kan obilazak mondenskog mesta poznatog po čuvenom filmskom festivalu i prelepom šetalištu: Kroazeta, Filmska palata, Srpska ulica, hotel Karlton, stari Kan... Slobodno vreme. Nastavak putovanja prema Provansi. Dolazak u grad Eks an Provans, rodno mesto slavnog slikara Sezana. Šetnja starim dela grada koji odiše atmosferom prohujalih...
Nova godina 2017. - Francuska - Španija - Italija - Novogodišnja putovanja
1. dan / utorak: Beograd - Polazak iz Beograda u 17:00h sa Lastine autobuske stanice (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju prema Francuskoj. - 2. dan / sreda: Nica - Poslepodnevni dolazak u Nicu - turistički centar i jedno od najpoznatijih mondenskih letovališta Azurne obale, prepoznatljivo po prelepim palatama, kazinima, čuvenim hotelima i dugačkim plažama....
Nova godina u Parizu, 5 dana avionom - Novogodišnja putovanja
Pariz je glavni i najveći grad Francuske. Grad je podeljen na 20 arondismana (opština). Arondismani su raspoređeni po spiralnoj šemi, sa prvim koji se nalazi u centru grada (ostrvo de la Site). Pariz se u prošlosti razvijao u koncentričnim krugovima oko ostrva Site, sve do današnjih granica koje su praktično ostale nepromjenjene gotovo jedan vek. Takođe je poznat po imenu „Grad svetlosti“. Nadimak je dobio u 19.veku kao prvi grad u Evropi koji je...
Nova godina 2017. - Pariz, avionom - Novogodišnja putovanja
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu Nikola Tesla ispred šaltera Big Blue u 04:35 časova. Poletanje za Pariz u 06:35 časova (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom Šarl de Gol u 09:15 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje. -...
Novogodišnje putovanje u Pariz, 8 dana / 5 noći - Novogodišnja putovanja
Sastanak grupe u 05.30 h na parkingu Kombank arene, južna strana, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića (ulaz sa autoputa).. Predvidjeno vreme polaska u 06.00 h. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Po dolasku u Veronu, šetnja po starom delu grada: Trg Bra, Arena, Trg Erbe i grobnice porodice Skala. Nakon posete Veroni u večernjim satima smeštaj u hotel u okolini Verone. Noćenje. - 2. Dan (29.12.2017....
Francuska - Novogodišnja putovanja 2019 - Nova godina Francuska
Jedna od najvećih evropskih zemalja, Francuska, za Novu godinu nudi mnoštvo interesantnih sadržaja, potrebno je samo da odlučite u koji grad želite da idete, i zabava može da počne. Francuzi praznike najčešće proslavljaju u porodičnom ruhu, tako da ni Nova godina nije izuzetak. Nakon bogate novogodišnje trpeze i obavezne čaše vina ili šampanjca, Francuzi najčešće izlaze na glavne gradske trgove kako bi ispratili staru, i dočekali Novu godinu.
Francuska - Novogodišnja putovanja 2019 - Nova godina Francuska

Bilo da odlučite da Novu godinu dočekate u Parizu, Marseju, Lionu, Kanu ili Nici, verujemo da ćete odlično da se provedete. Svaki od ovih gradova priprema odganizovan doček uz muziku, petarde, a veoma često i vatromet. Većina gradova izlazi ili na more ili kroz njih prolazi neka od reka, tako da vas očekuju razne romantične ponude koje podrazumevaju plovidbu brodom uz bogatu večeru i odličnu muziku.
Francuska - Novogodišnja putovanja 2019 - Nova godina Francuska

Francuska je velika zemlja, i kao takva puna je suprotnosti. Ako više preferirate plaže i bogat noćni život, prava prilika je da za svoje novogodišnje putovanje izaberete Kan ili Nicu. Ova dva mondenska grada, bogata su istorijom i kulturnim nasleđem, ali su i veoma moderna i popularna za luksuzne proslave za turiste iz celog sveta. S druge strane tu su Lion i Pariz, dva kontinentalna grada koji pored ogromne kulturne baštine raspolažu mnoštvom sadržaja posvećenim proslavama među kojima prednjači Nova godina.
Francuska - Novogodišnja putovanja 2019 - Nova godina Francuska

Proslava Nove godine u Parizu je najpopularnija od svih destinacija u celoj Evropi. Ovaj grad svetlosti, nudi spektakularan doček ispred Ajfelovog tornja, gde uz šampanjac i vino možete da uživate u svetlosnom šou koji obasjava ceo Pariz.
Francuska - Novogodišnja putovanja 2019 - Nova godina Francuska

Koji god francuski grad da bude vaš izbor, nemojte da zaboravite da obiđete njegove kulturno – istorijske znamenitosti i obeležja po kojima su jedinstveni u svetu.
Francuska - Novogodišnja putovanja 2019 - Nova godina Francuska
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole