prethodna
Hotel Mona - novogodišnji paket
Hotel Mona - novogodišnji paket
sledeća
Nova godina na Zlatiboru - Dunav Turist odmaralište
Nova godina na Zlatiboru - Dunav Turist odmaralište
Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Nova godina - Zlatibor - Hotel Mona

Nova godina - Zlatibor - Hotel Mona - Novogodišnja putovanja
Hotel Mona Zlatibor - novogodišnji paket
Hotel Mona Zlatibor - novogodišnji paket
Hotel Mona Zlatibor - novogodišnji paket
Hotel Mona Zlatibor - novogodišnji paket
Hotel Mona Zlatibor - novogodišnji paket
Hotel Mona Zlatibor - novogodišnji paket
Hotel Mona Zlatibor - novogodišnji paket
Hotel Mona Zlatibor - novogodišnji paket
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Cenovnik važi za period od 30.12.- 02.01.2017.

Cene su izražene po osobi po paketu za 4 dana / 3 noći

Cene date u tabeli u eurima su informativnog karaktera.
Molimo Vas da pogledate tačne dinarske cene koje se nalaze u produžetku tabele.
Zlatibor
Zlatibor je, po mnogima, najlepša planina Srbije. Ova blago zatalasana visoravan prostire se na 1000 kvadratnih kilometara, na prosečnoj nadmorskoj visini od 1000 m. Izuzetna lepota, prijatna lekovita klima, prostrani proplanci i bujni pašnjaci, čine samo deo idiličnog, tipično zlatiborskog pejsaža. Zlatibor je takodje poznati turistički centar koji ima stogodišnju tradiciju a ime je dobio po zlatnim borovima koji su kao prirodna retkost pod zaštitom.
To je jedinstven lokalitet, nad kojim se susreću kontinentalna i mediteranska klima. Ovde je mikro klima izuzetna - ima veliki broj sunčanih dana u toku godine (više od 200), a " ruža vetrova" se rascvetava, upravo nad Zlatiborom. Čaroban zimi, neodoljiv leti... Takav je Zlatibor.
Udaljen je 230 km od Beograda, a 300 km od Novog Sada, baš koliko i do Jadranskog mora.

Hotel Mona Zlatibor 4*
Lokacija: centar Zlatibora, 150 m od jezera
Karakteristike: dobra lokacija, odličan wellness program.
Sadržaj: 201 ležaj u dvokrevetnim sobama, studijima i apartmanima, recepcija, dva restorana, zatvorena letnja bašta, kongresna sala, wellnes centar 700 m2 - zatvoren bazen, hiromasažna kada, saune, salon za masažu, fitness centar.
Smeštaj:
DBL - dva odvojena ležaja (mogućnost spajanja), TV, sef, mini bar, telefon, internet konekcija, kupatilo
Komfort soba 2+2 - dva odvojena ležaja, TV, sef, mini bar, telefon, internet konekcija, kupatilo (postoji mogućnost ubacivanja jedne ili dve fotelje na razvlačenje kao pomoćni ležaj za 3 ili 4 osobu)
Superior soba 2+2: nove renovirane sobe - dva odvojena ležaja ili francuski ležaj, TV, sef, mini bar, telefon, internet konekcija, kupatilo (postoji mogućnos ubacivanja pomoćnog ležaja za 3 ili 4 osobu)
Apartman 2+2: dve sobe spojene vratima - dvokrevetna soba sa dva odvojena ležaja, dvokrevetna soba sa dve fotelje na razvlačenje, TV, sef, mini bar, telefon, internet konekcija, dva kupatila.
Apartman superior 2+1: spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa kožnom garniturom za sedenje (po potrebi može da se ubaci sofa na razvlačenje za 1 osobu), TV, sef, mini bar, telefon, internet konekcija, kupatilo
Apartman Mona 4+1: jedna spavaća soba sa francuskim ležajem, jedna spavaća soba sa dva odvojena ležaja, dnevni boravak sa kožnom garniturom za sedenje (po potrebi može da se ubaci sofa na razvlačenje za 1 osobu), TV, sef, mini bar, telefon, internet konekcija, dva kupatila
Usluga: Doručak - švedski sto / večera - švedski sto ili meni u zavisnosti od popunjenosti hotela.
Napomena: Promena peškira svakog dana, posteljine na 7 dana ili na upit gosta

Popusti za decu:
- dete do 7 god. u pratnji dve odrasle osobe gratis u 1/2 sobi (koristi zajednički ležaj), komfort soba, superior sobi i apartmanu (koristi pomoćni ležaj) - nema zasebnu stolicu za novogodišnju večeru
- dete od 7-12 god. u pratnji dve odrasle osobe u komfort sobi i apartmanima - popust 50% na cenu pomoćnog ležaja iz tabele
- dete od 2-12 god. u pratnji jedne odrasle osobe na osnovnom ležaju plaća cenu paketa iz tabele
Napomena: Roditelj je dužan da prezentuje zdravstvenu knjižicu deteta na recepciji hotela

Doplate:
- Pomoćni ležaj u komfort sobi / apartmanu - 24.005 din

Individulani program putovanja:
Napomena: boravak na bazi 4 dana / 3 noćenja sa uslugom naznačenom u tabeli od vremena ulaska u hotelske sobe do vremena njihovog napuštanja, a u zavisnosti od hotelskih pravila (u najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00 h, a iste se poslednjeg dana boravka napuštaju najkasnije do 11:00h).
1.dan Dolazak u hotel. Smeštaj u hotelu u određeni tip sobe sa uslugom prema uplaćenoj rezervaciji.
2. - predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.
Poslednji dan Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion, napuštanje hotelskih soba ili apartmana do 11:00 h.

Cena uključuje:
- smeštaj u hotelu Mona na bazi 4 dana / 3 noći sa uslugom naznačenom u tabeli
- svečana Novogodišnja večera 31.12.2016. - večera se služi u restoranu Koledo I podrazumeva jedno mesto za sedenje, jedan aperitiv, večeru buffet, muzički program.
- svečana večera 01.01.2017.
- korišćenje novog Wellness centra (bazena hotela, teretana)

Cena ne uključuje:
- prevoz
- boravišnu taksu i osiguranje za odraslu osobu 140 din, a za decu od 7 do 12 god. 80 din po osobi po noći, dete do 7 god. plaća osiguranje u iznosu od 20 din po osobi po noći (obavezno plaćanje u agenciji)
- ostale individualne troškove

Kućni ljubimci pravila ponašanja:
- Za vaše kućne ljubimce na plaćate ništa, dok im hranu vi obezbeđujete
- Najviše 2 ljubimca do 10kg mogu da borave u sobi
- Vrsta ljubimaca je ograničena na domaće životinje, kao na primer kuca i maca, a za ostale životinje molimo da pošaljete upit
- Ljubimci moraju biti sa vama sve vreme ili u kavezu
- Sa ljubimcima nije dozvoljen ulazak u restorane, igraonicu za decu, wellness centar, kongresnu dvoranu, holove i barove. Sa ljubimcima se koristi poseban ulaz/izlaz iz hotela
- Vaša soba će biti čišćena svakodnevno ukoliko je ljubimac sa vama ili u kavezu, u suprotnom, zbog bezbednosti osoblja i mogućnosti da ljubimac pobegne kako vrata budu otvorena, soba neće biti očišćena
- Gosti su dužni da čiste za svojim ljubimcem unutar i izvan hotela
- Ukoliko ljubimci naprave neku štetu, vlasnik je dužan da isplati štetu
- Ukoliko je ljubimac agresivan, ometa mir ostalih gostiju ili destruktivan, hotel zadržava pravo da zamoli gosta da napusti hotel

Uslovi i način plaćanja
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili Dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.
1. Uplata do polaska - Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
2. Platnim karticama - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. Plaćanje na rate - bez kamate, kreditnim karticama Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata). Kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije.
4. Uplata čekovima građana u više rata - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5. Preko računa - uplata na račun agencije.
6. Administrativnom zabranom - sa firmama sa kojima agencija ima ugovor.
7. Turističkim kreditom - sa izdatim predračunom od strane agencije, klijent aplicira za kredit u banci. Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Molimo putnike da pažljivo pročitaju opšte uslove putovanja agencije usaglaseni sa Yuta standardom koji su sastavni deo ovog programa.
* za sve informacije pozovite se na www.novagodina.co.rs
+381 11 2401 413
+381 11 3442 218
Mileševska 51, Beograd

Poslovnice:
Doktora Pantića 114, Valjevo
+381 14 244 713
+381 14 246 146
,
Beograd,
Srbija (RS)