Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč

Novogodišnja putovanja - Zlatibor, Srbija

Nova godina - Zlatibor - Hotel Mona - Novogodišnja putovanja
Lokacija: centar Zlatibora, 150 m od jezera - Karakteristike: dobra lokacija, odličan wellness program. - Sadržaj: 201 ležaj u dvokrevetnim sobama, studijima i apartmanima, recepcija, dva restorana, zatvorena letnja bašta, kongresna sala, wellnes centar 700 m2 - zatvoren bazen, hiromasažna kada, saune, salon za masažu, fitness centar. - Smeštaj: - DBL - dva odvojena ležaja (mogućnost spajanja), TV, sef, mini bar, telefon, internet konekcija,...
Nova godina na Zlatiboru - Dunav Turist odmaralište - Novogodišnja putovanja
Odmaralište Dunav smešteno je u samom srcu Zlatibora okruženo borovom šumom. Ispred odmarališta je savremeni tržni centar sa buticima, kafićima i diskotekama. - Odmaralište pruža usluge u rangu hotela sa četiri zvezdice - ima 24 sobe (telefon, IPTV, bežični internet), 7 apartmana, wellness i fitness centar, kongresnu salu sa 150 mesta, konferencijsku salu sa 16 mesta, aperitiv bar, bilijar salu, internet kafe, dečju igraonicu, hol za odmor...
Hotel Mona - novogodišnji paket - Novogodišnja putovanja
Lokacija: Hotel Mona se nalazi u centru naselja, oko 200 m od jezera. Hotel ima 90 soba, studija i apartmana. Hotelska ponuda: recepcija, bar sa poslastičarnicom, restoran "Perun", restoran "Vila", wellness centar, relax soba, sauna, turski hamam, arapski razul, kapsula zdravlja, kozmetički salon, masaže, hidromasažne kade, fitnes centar, bazen sa turbodžetom, kongresni centar, parking. - Igraonica Monica je pravi raj za decu...
Nova godina 2020 Zlatibor, Srbija - Novogodišnja putovanja Zlatibor
Ukoliko želite jedno uzbudljivo novogodišnje putovanje puno snega i zimskih čarolija, Zlatibor je prava destinacija za vas. Ova planina predstavlja omiljeno mesto za proslavu Nove godine kako Beograđana, tako i Novosađana koji žele da pobegnu od gradske vreve i upute se u nešto mirniji ambijent.
Nova godina na Zlatiboru podrazumeva proslavu na glavnom trgu u mestu koji se zove Kraljevski trg i nalazi se nadomak jezera. Upravo tu se montira velika bina gde sledi spektakl na otvorenom. Opštinski organi se pobrinu da savake godine dovedu nekog od najpoznatijih srpskih pop ili narodnih pevača koji atmosferu podižu do maksimuma. Ali budite uvereni da kuvana rakija i kuvano vino greje možda i brže od đuskanja. Nešto pred ponoć sledi odbrojavanje, a potom veliki vatromet koji obasjavajući nebo, preliva se na površini vode jezera i to u raznim bojama. Ovaj prizor je bajkovit i upotpunjuje prelepu snežnu idilu ove planine.
Ukoliko ne preferirate zabave na otvorenom, veliki broj hotela organizuje proslavu Nove godine uz bogatu trpezu i nastupe lokalnih muzilkih zvezda. Ali, ako ste smešteni u privatnim apartmanima, možete da rezerviete i sto u nekom od mnogobrojnih kafića i lokala nadomak jezera gde se takođe slavlje odigrava do ranih jutarnjih sati.
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije