Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija

Novogodišnja putovanja - Venecija, Italija

Nova godina 2017. - Francuska - Španija - Italija - Novogodišnja putovanja
1. dan / utorak: Beograd - Polazak iz Beograda u 17:00h sa Lastine autobuske stanice (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju prema Francuskoj. - 2. dan / sreda: Nica - Poslepodnevni dolazak u Nicu - turistički centar i jedno od najpoznatijih mondenskih letovališta Azurne obale, prepoznatljivo po prelepim palatama, kazinima, čuvenim hotelima i dugačkim plažama....
Nova godina Venecija / Lido di Jesolo - Novogodišnja putovanja
Venecija, Kraljica Jadrana, Nevesta mora, Grad mostova, Grad vode je izgrađena na 118 malih ostrva u laguni, sa kanalima umesto ulica, nizom crkava i raskošnih palata i iako danas predstavlja jedinstven urbani sklop - svaki njen kutak priča priču davnih vremena moći i bogatstva. Ovo je grad zaljubljenika u umetnost i lepotu, ona je grad romantičara. - Program putovanja: - 1. Dan putovanje (29.12. Četvrtak): Beograd - Trst Sastanak grupe u 21.30h...
Venecija - 3 dana, bez noćenja - Novogodišnja putovanja
Polazak oko 20:00 časova sa Lastine autobuske stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji. - 2. dan 31.12.2016. - Trst - Outlet Palmanova - Venecija - Jutarnji dolazak u Trst. Panoramski obilazak grada. U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centra u blizini mesta Palmanova (www.palmanovaoutlet.it) koji je veoma poznat u Evropi - sklop radnji...
Nova godina u Veneciji - 5 dana, 2 noćenja - Novogodišnja putovanja
Polazak oko 20:00 čas sa Lastine autobuske stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji. - 2. dan 31.12.2017. - Trst - Outlet Palmanova - Lido Di Jesolo - Venecija - Lido Di Jesolo - Jutarnji dolazak u Trst. Panoramski obilazak grada. Prepodnevni dolazak u tržni centar u blizini mesta Palmanova (www.palmanovaoutlet.it) koji je veoma poznat u Evropi - radnje...
Nova godina 2019 Venecija, Italija - Novogodišnja putovanja Venecija
Nova godina u Veneciji predstavlja jednu od najinteresantnijih atrakcija kada su turisti iz evropskih zemalja u pitanju. Venecija, kao novogodišnja destinacija, posebno je interesantna turistima iz Srbije, posebno što je od Beograda udaljena svega 700 kilometara.
Savetujemo vam da vaše novogodišnje putovanje u Veneciju rezervišete prilično unapred, kako biste imali veći izbor u odabiru smeštaja, a i kako biste ranom rezervacijom ostvarili značajne popuste.
Nova godina 2019 Venecija, Italija - Novogodišnja putovanja Venecija

Glavno gradsko dešavanje u Veneciji je na Trgu Svetog Marka. Atmosfera koja vlada u gradu je slavljenička, što upotpunjuju prelepo okućeni trgovi i ulice. Uz odličnu muziku, i čašu šampanjca, provedite nazaboravne trenutke na ovom trgu, a kad ponoć otkuca, tada nastupa događaj jedinstven u svetu “kolektivni poljubac”, gde na hiljade parova spoji svoje usne.
Nova godina 2019 Venecija, Italija - Novogodišnja putovanja Venecija

Nakon ovog veoma romatničnog događaja, sledi grandiozni vatromet koji obasjava celu Veneciju i vidi se iz svih krajeva grada. Poseban doživljaj vatrometa će biti ukoliko se nalazite u blizini mora, gde se šarenilo preliva na vodi u udvostručuje efekat.
Nova godina 2019 Venecija, Italija - Novogodišnja putovanja Venecija

A za ljubitelje restoranske atmosfere, Venecija nudi prelepe proslave Nove godine. Uz šampanjac i morske plodove, možete da provedete divne i romantične trenutke sa voljenom osobom.
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani