Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Novogodišnja putovanja - Venecija, Italija

Nova godina 2017. - Francuska - Španija - Italija - Novogodišnja putovanja
1. dan / utorak: Beograd - Polazak iz Beograda u 17:00h sa Lastine autobuske stanice (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju prema Francuskoj. - 2. dan / sreda: Nica - Poslepodnevni dolazak u Nicu - turistički centar i jedno od najpoznatijih mondenskih letovališta Azurne obale, prepoznatljivo po prelepim palatama, kazinima, čuvenim hotelima i dugačkim plažama....
Nova godina Venecija / Lido di Jesolo - Novogodišnja putovanja
Venecija, Kraljica Jadrana, Nevesta mora, Grad mostova, Grad vode je izgrađena na 118 malih ostrva u laguni, sa kanalima umesto ulica, nizom crkava i raskošnih palata i iako danas predstavlja jedinstven urbani sklop - svaki njen kutak priča priču davnih vremena moći i bogatstva. Ovo je grad zaljubljenika u umetnost i lepotu, ona je grad romantičara. - Program putovanja: - 1. Dan putovanje (29.12. Četvrtak): Beograd - Trst Sastanak grupe u 21.30h...
Venecija - 3 dana, bez noćenja - Novogodišnja putovanja
Polazak oko 20:00 časova sa Lastine autobuske stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji. - 2. dan 31.12.2016. - Trst - Outlet Palmanova - Venecija - Jutarnji dolazak u Trst. Panoramski obilazak grada. U podnevnim časovima nastavak putovanja do tržnog centra u blizini mesta Palmanova (www.palmanovaoutlet.it) koji je veoma poznat u Evropi - sklop radnji...
Nova godina u Veneciji - 5 dana, 2 noćenja - Novogodišnja putovanja
Polazak oko 20:00 čas sa Lastine autobuske stanice (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji. - 2. dan 31.12.2017. - Trst - Outlet Palmanova - Lido Di Jesolo - Venecija - Lido Di Jesolo - Jutarnji dolazak u Trst. Panoramski obilazak grada. Prepodnevni dolazak u tržni centar u blizini mesta Palmanova (www.palmanovaoutlet.it) koji je veoma poznat u Evropi - radnje...
Nova godina 2019 Venecija, Italija - Novogodišnja putovanja Venecija
Nova godina u Veneciji predstavlja jednu od najinteresantnijih atrakcija kada su turisti iz evropskih zemalja u pitanju. Venecija, kao novogodišnja destinacija, posebno je interesantna turistima iz Srbije, posebno što je od Beograda udaljena svega 700 kilometara.
Savetujemo vam da vaše novogodišnje putovanje u Veneciju rezervišete prilično unapred, kako biste imali veći izbor u odabiru smeštaja, a i kako biste ranom rezervacijom ostvarili značajne popuste.
Nova godina 2019 Venecija, Italija - Novogodišnja putovanja Venecija

Glavno gradsko dešavanje u Veneciji je na Trgu Svetog Marka. Atmosfera koja vlada u gradu je slavljenička, što upotpunjuju prelepo okućeni trgovi i ulice. Uz odličnu muziku, i čašu šampanjca, provedite nazaboravne trenutke na ovom trgu, a kad ponoć otkuca, tada nastupa događaj jedinstven u svetu “kolektivni poljubac”, gde na hiljade parova spoji svoje usne.
Nova godina 2019 Venecija, Italija - Novogodišnja putovanja Venecija

Nakon ovog veoma romatničnog događaja, sledi grandiozni vatromet koji obasjava celu Veneciju i vidi se iz svih krajeva grada. Poseban doživljaj vatrometa će biti ukoliko se nalazite u blizini mora, gde se šarenilo preliva na vodi u udvostručuje efekat.
Nova godina 2019 Venecija, Italija - Novogodišnja putovanja Venecija

A za ljubitelje restoranske atmosfere, Venecija nudi prelepe proslave Nove godine. Uz šampanjac i morske plodove, možete da provedete divne i romantične trenutke sa voljenom osobom.
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod