Novogodišnja putovanja - Venecija, Italija

Nova godina 2022 Venecija, Italija - Novogodišnja putovanja Venecija
Nova godina u Veneciji predstavlja jednu od najinteresantnijih atrakcija kada su turisti iz evropskih zemalja u pitanju. Venecija, kao novogodišnja destinacija, posebno je interesantna turistima iz Srbije, posebno što je od Beograda udaljena svega 700 kilometara.
Savetujemo vam da vaše novogodišnje putovanje u Veneciju rezervišete prilično unapred, kako biste imali veći izbor u odabiru smeštaja, a i kako biste ranom rezervacijom ostvarili značajne popuste.
Glavno gradsko dešavanje u Veneciji je na Trgu Svetog Marka. Atmosfera koja vlada u gradu je slavljenička, što upotpunjuju prelepo okućeni trgovi i ulice. Uz odličnu muziku, i čašu šampanjca, provedite nazaboravne trenutke na ovom trgu, a kad ponoć otkuca, tada nastupa događaj jedinstven u svetu “kolektivni poljubac”, gde na hiljade parova spoji svoje usne.
Nakon ovog veoma romatničnog događaja, sledi grandiozni vatromet koji obasjava celu Veneciju i vidi se iz svih krajeva grada. Poseban doživljaj vatrometa će biti ukoliko se nalazite u blizini mora, gde se šarenilo preliva na vodi u udvostručuje efekat.
A za ljubitelje restoranske atmosfere, Venecija nudi prelepe proslave Nove godine. Uz šampanjac i morske plodove, možete da provedete divne i romantične trenutke sa voljenom osobom.