Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Nova godina u Parizu, 5 dana avionom

Nova godina u Parizu, 5 dana avionom - Novogodišnja putovanja
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Pariz doček Nove 2017
Avionom - 5 dana
Termin:29. Decembar - 02. Januar 2017.

Dinarski deo aranžmana - 1790rsd po rezervaciji
Pariz je glavni i najveći grad Francuske. Grad je podeljen na 20 arondismana (opština). Arondismani su raspoređeni po spiralnoj šemi, sa prvim koji se nalazi u centru grada (ostrvo de la Site). Pariz se u prošlosti razvijao u koncentričnim krugovima oko ostrva Site, sve do današnjih granica koje su praktično ostale nepromjenjene gotovo jedan vek. Takođe je poznat po imenu „Grad svetlosti“. Nadimak je dobio u 19.veku kao prvi grad u Evropi koji je započeo osvetljavanje ulica gasnim lampama. Danas, uže gradsko jezgro Pariza ima preko dva miliona stanovnika.
Pariz je grad istorije i lepe arhitekture, večita inspiracija umetnika, na stotine vrednih istorijskih građevina, crkava, ulica, trgova, parkova, 160 muzeja, 200 umetničkih galerija, 100 pozorišta, preko 650 bioskopa i više od 10.000 restorana.

Program putovanja:
1.dan Beograd - Pariz

Sastanak putnika na aerodromu " Nikola Tesla" 04.35h ispred šaltera za čekiranje. Poletanje u 06.35h (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom " Šarl de Gol" u 09.15h. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje.
2.dan Pariz
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna pešačka tura, sastanak sa vodičem i poseta: Latinska četvrt da biste videli najlepši park Pariza, Luksemburški park, Panteon, Sorbona, Bulevar St. Germain i šetnju kroz latinski kvart završavamo sa katedralom Notre Dame. Slobodno vreme. Noćenje.
3.dan Pariz
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Versaj. Poseta velelepnom dvorcu izgrađenom u XVII veku, sedištu francuske monarhije od 1682. godine, kada je Luj XIV preselio dvorsku svitu i vladu iz Pariza u Versaj, pa sve do revolucije 1789. godine. Pre svrgavanja Luja XVI sa vlasti, dvorac je bio najluksuznija kraljevska palata u Evropi. Obilaze se: Veliki kraljevski apartman, Kraljičini apartmani i Dvorana ogledala. Povratak u Pariz. Individualni doček Nove 2017. godine. Noćenje.
4.dan Pariz
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili faklutativna pešačka tura, sastanak sa vodičem i poseta najstarijim delovima Pariza: Montmartre, Crkva Sacre Coeur, najposećenija tačka Pariza, dominira gradom svojom belinom i položajem, najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali najpoznatiji slikari 19. i 20. veka i Place Tertr najromantičniji trg ovog grada i poslednja vetrenjača Pariza i legendarni Moulin Rouge. U nastavku krstarenje Senom, panormamskim brodom je najlepši način da se Pariz doživi na romantični način. Povratak u hotel. Noćenje.
5.dan Pariz - Beograd
Doručak. Napuštanje hotelskih soba. Slobodan dan ili poludnevna fakultativna poseta Luvru. Luvr je jedan od najvećih i najpoznatijih muzeja na svetu. Nalazi se na desnoj obali Sene. U muzeju je izloženo skoro 35.000 predmeta od praistorije do 19.veka. Stalna postavka je izložena na površini od 60.600 m2. Mogu se videti neka od najdragocenijih umetničkih dela svetske baštine: antičke skulpture Miolska Venera i Pobeda iz Samotrake, Da Vinčijeva Mona Liza, Žerikoov Splav meduze... Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal) sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Luvr je najposećeniji muzej na svetu, radnim danima ga poseti 15.000 turista na dan, od čega je 65% strani turisti. Transfer putnika autobusom iz hotela do aerodroma. Poletanje za Beograd u 20.35h (Let JU315). Sletanje u Beograd u 22.55h. Kraj putovanja.

U cenu putovanja je uračunato:
- avio prevoz na relaciji Beograd - Pariz - Beograd
- transferi autobusom u Parizu aerodrom - hotel - aerodrom
- smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu sa 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom, doručak - kontinentalni (samoposluživanje)
- panoramsko razgledanje grada prema programu
- usluge vodiča, troškovi organizacije i realizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato:
- dinarski deo aranžmana - 1790rsd po rezervaciji
- avio taksa - 118, 31€ (sastoje se od sledećih taksi: 44.00€ YQ ne podlaže refundaciji i taksi: 0.22€ RS, 27.83€ QX, 0.98€ RF, 16.72€ RS, 3.30€ LG, 4.51€ IZ, 8, 0€ FR, 12.75€ FR podležu refundaciji). Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važi će za sve prijavljene putnike.
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- individualni troškovi
- fakultativni izleti i posete, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu, prevoz metroom ili nekim drugim vidom gradskog prevoza.

Fakultativni izleti (za izlet u Versaj i Luvr obavezna je rezervacija i uplata u agenciji, prilikom plaćanja aranžmana):
- Pešačka tura 2.dan (uključene su metro karte, pratnja vodiča na srpskom jeziku) - 15€
- Versaj (grupna ulaznica za Versaj, odlazak i povratak vozom i metroom u pratnji vodiča i lokalni vodič u Versaju na srpskom jeziku) - 65€
- Pešačka tura 4.dan i krstarenje Senom (odlazak i povratak metroom sa uključenim kartama, grupna ulaznica za krstarenje Senom, vodič na srpskom jeziku) - 30€
- Luvr (grupna ulaznica za Luvr, lokalni vodič u Luvru na srpskom jeziku, prevoz do i od muzeja metroom) - 45€.
Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 20 učesnika.

Način i uslovi plaćanja:
- Cena aranžmana je izražena u eur.
- Plaćanje dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje - gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom:
Residhome Courbevoie la Défense 4*
www.residhome.com
49, avenue de l' Arche, 92400 Courbevoie, Metro: Grande Arche La Defense
Lokacija: Smeštaj je u apart-hotelu u novom poslovno-trgovačkom centru Pariza, na Defansu. Iako van unutrašnjeg gradskog prstena (periferija), kvart La Defans se poslednje decenije razvio u najmoderniji deo glavnog grada sa fantastičnim oblakoderima, širokim esplanadama i ogromnom savremenom " senkom" Trijumfalne kapije - Grand Aršom (" Grande Arche"). Na 7 minuta hoda od hotela nalazi se jedan od najvećih tržnih centara u gradu (" Les quatre temps") i metro stanica odakle se do Trijumfalne kapije i Jelisejskih polja stiže za 15 minuta vožnje (direktna linija). Sobe: Pored svih redovnih hotelskih sadržaja (TV, fen za kosu, telefon, sef), gostima je u sobi na raspolaganju i mala kuhinja. Sve sobe su sa zasebnim kupatilom. Usluga: noćenje sa doručkom (samoposluživanje).

Napomena:
- Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.

Važne i opšte napomene:
- Doručak u hotelima u Francuskoj je dosta skroman i obuhvata: salamu, sir, slatko pecivo, tople i hladne napitke.
- Sadržaj panoramskog razgledanja grada i raspored fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).
- Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važi će za sve prijavljene putnike.
- Putnici su u obavezi da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio-kompanija, a troškove snose sami putnici.
- Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Francuske.
- Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
- Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu, kao i u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 20 putnika).
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.
* za sve informacije pozovite se na www.novagodina.co.rs
+381 11 322 3300
+381 11 3340 888
+381 11 3224 198
+381 11 4053 053
Kosovska 10, Beograd

Poslovnica Vračar
Beogradska 45, 11000 Beograd
+381 11 414 66 44
belvitravelcentar@belvi.rs

Poslovnica Novi Beogrd - naselje Belville
Jurija Gagarina 12b, 11070 Beograd
+381 11 6302 066
+381 11 6302 067
belvitravelnbg@belvi.rs

Poslovnica Novi Sad
Železnička 10, 21000 Novi Sad
+381 21 300 8453
+381 21 300 8454
belvitravelns@belvi.rs

Poslovnica Vršac
Ivana Milutinovića 46, 26300 Vršac
+381 13 835 715
belvitravelvrsac@belvi.rs

Direkcija
Kosovska 17, 11000 Beograd
+381 11 334 1807
+381 11 405 2855
+381 11 334 1839
belvitravel@belvi.rs

,
Beograd,
Srbija (RS)