Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč

Novogodišnja putovanja - Stara planina, Srbija

Nova godina 2020 Stara planina, Srbija - Novogodišnja putovanja Stara planina
Stara planina se nalazi na samoj granici sa susednom Bugarskom i predstavlja jednu od posećenijih planina u ovom regionu. Omiljena je i kod domaćih i kod stranih turista, a posebno je atraktivna tokom zimskih i novogodišnjih praznika zbog bogatog ski programa i uređenih staza.

Vaše novogodišnje putovanje na Staru planinu trebalo bi da planirate na vreme, kako biste blagovremeno rezervisali smeštaj, posebno ukoliko je reč o hotelima. Smeštajni kapaciteti su ograničeni, tako da predlažemo da bar mesec dana unapred odaberete željen hotel ili vilu gde želite da odsednete.
Međutim na sam doček, hoteli organizuju velike proslave Nove godine, tako da vas očekuje bogata novogodišnja trpeza, puna tradicionalno srpskih specijaliteta, kao i odlična živa muzika. Zabava traje do ranih jutarnjih sati, ali to nije sve. Kako veseo srpski duh nalaže, sutradan je repriza Nove godine, i opet se nastavlja slavlje koje traje duboko u noć.
Nova godina na Staroj planini može da bude velika avantura, jer je ova planina daleko od urbanog i može da se pretvori u veliku ekspediciju, ukoliko ste avanturističkog duha.

Vaše novogodišnje putovanje na Staru planinu možete da obogatite i obilascima Babinog Zuba, kao i Zavojskog jezera, ali napominjemo da se dobro obučete, jer je ovde klima tokom novogodišnjih praznika poprilično oštra.
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole