prethodna
Nova godina - Malta - Hotel Golden Tulip Vivaldi
Nova godina - Malta - Hotel Golden Tulip Vivaldi
Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Nova godina na Malti - Hotel Hilton

Nova godina na Malti - Hotel Hilton - Novogodišnja putovanja
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Nova godina 2018. - Malta
5 dana / 4 noćenja - avionom

Direktan čarter let

Polazak 30.decembar 2017

Dinarski deo aranžmana 1.990 rsd po osobi
Smeštena u samom centru Mediterana, sa izuzetno povoljnom klimom i velikim brojem sunčanih sati, Malta je pravi raj za sve one koji žele sebi da priušte sasvim novo iskustvo. Njeno istorijsko nasleđe svedoči o 7000 godina dugoj civilizaciji, osvajali su je brojni narodi i ostavljali tragove, svoju slavu je doživela za vreme čuvenih vitezova reda Svetog Jovana, zahvaljujući čemu joj ovaj neobičan spoj kultura i mnoštvo istorijskih spomenika i turističkih atrakcija, danas daje posebnu čar. Ovo jedinstveno ostrvo pruža Vam bezbroj mogućnosti - potpuno se opustite na jednim od najlepših plaža u Sredozemlju, sunčajte se i istražite kulturna, umetnička i prirodna bogatstva, posetite neki od restorana i okusite malteške specijalitete ili se prepustite čarima noćnog provoda - izbor je Vaš i skoro neograničen!

Hotel Hilton 5*
Ovaj elegantni hotel nalazi se u centru Sent Džuliansa na obali stenovite plaže u marini Portomaso. Zbog ovakve fantastične lokacije na par minuta hoda je od brojnih barova, restorana, prodavnica, a Valeta je udaljena samo petnestak minuta vožnje.
Od sadržaja hotel nudi 5 restorana različitih internacionalnih kuhinja, 3 bara, 4 otvorena bazena (jedan sa morskom vodom), od kojih je jedan namenjen isključivo porodicama sa decom, a jedan je samo za odrasle, 2 dečija bazena, đakuzi, klub na plaži, besplatne ležaljke i suncobrane, jedan veliki zatvoreni bazen, spa-centar, saunu, parno kupatilo, teretanu, 2 terena za skvoš i 1 za tenis, centar za sportove na vodi i ronilački centar, kazino. Doručak i večera služe se na bazi švedskog stola.
Deluxe sobe su opremljene u klasičnom stilu, dok su executive sobe moderne.
Sve sobe su veoma velike, klimatizovane (sa individualnim regulisanjem temperature), imaju kupatilo sa tušem ili kadom, bademantil, papuče, balkon, LCD TV sa satelitskim kanalima, ketler sa izborom čaja i kafe, sef, mini-bar, telefon, radio, fen, peglu i dasku za peglanje i bežični internet (uz doplatu), dok je u lobiju internet besplatan.
Portomaso St. Julian’s, PTM 01, Malta, Tel: + 356 2138 3383
www.hiltonmaltahotel.com

Program putovanja:
1. dan (30.12.2017.) Beograd - Malta

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Kon Tiki-ja. Direktan carter let. Transfer do hotela prema programu. Smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.
2. dan (31.12.2017) Malta
Doručak, slobodno vreme, Individualni doček Nove godine
3-4. dan (01.01-02.01.2018.) Malta
Doručak, slobodno vreme, Noćenje
5. dan (03.01.2018.) Malta - Beograd
Doručak. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Beograd. Sletanje nakon dva sata.

Cene su izražene u evrima po osobi i važe za rezervacije i uplate u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)

U cenu putovanja je uračunato:
Prevoz avionom na relaciji Beograd-Malta-Beograd, transfer aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u izabranom hotelu na bazi usluga iz cenovnika, troškovi organizovanja i vođenja putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato:
Avio-takse 35.45 evra (taksa Apt Beograd 15.50 evra, 0, 98 RF, Apt Malta 18.75 evra),. Konačan iznos avio-taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja. U cenu, takođe, nisu uključeni fakultativni izleti, međunarodno putno osiguranje,
- dinarski deo aranžmana 1.990 rsd po osobi.
- ekološka taksa koja se plaća direktno na recepciji hotela i iznosi 0,5evra po osobi po noći.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

Fakultativni izleti:
Malteška Tura - Prvo se obilazi primorsko selo Blue Grotto, gde se po želji može otići čamcem do čuvenih Plavih pećina. Put se nastavlja do Tarxien-a, megalitskog hrama koji je stariji čak i od piramida u Egipu. Potom se ide u grad Mdina, poznat kao „grad tišine“ koji je bio prestonica u Srednjem veku. Grad je okružen zidinama, gde u vilama još uvek žive aristokratske porodice koje su potomci srednjovekovnih malteških vitezova. Vreme za ručak je predviđeno u gradu Rabat, drevnom predgrađu Mdine. Posle ručka, put se nastavlja do zanatskog sela, gde se može videti kako se duva staklo, izrađuje nakit od srebra i zlata, i keramika; poželji se može kupiti neki suvenir.Dalje nas put vodi do Mosta-grada u kom s nalazi crkva sa kupolom koja je treća po veličini u Evropi. (Cena izleta oko 65 evra)
Ostrvo Gozo - Gozo je znatno manje i mnogo zelenije ostrvo od Malte i na njemu je nimfa Kalipso, prema legendi, držala zatočenog Odiseja sedam godina. Do njega se odlazi trajektom i prvo se stiže do tačke Belvedere, odakle se pruža pogled na ostrvo Komino. Zatim se ide do peščane plaže Ramla bay, koja je poznata po narandžasto-crvenoj boji peska koji se može naći samo na tom mestu. Dalje put vodi do glavnog grada Viktorija, gde će se prošetati po utvrđenju The Citadella (drevnim zidinama grada) i uživati u panoramskom pogledu na celo ostrvo. Ovde je predviđeno vreme za ručak i kupovinu na pijaci. Nastavlja se do zaliva Dvejra (Dwejra bay), gde se nalaze tri prirodne atrakcije: unutrašnje more, azurni prozori „pečurka-stena“. Na kraju se obilazi zaliv Šlendi (Xlendi), kao i lokacija na kojoj je snimana scena vencanja Denarys Targerian i Drogo-a u seriji „Igra prestola“. (Cena izleta oko 62 evra)
Valletta - Poludnevni izlet do Vallette, glavnog grada Malte koji je okružen brojnim masivnim zidinama i tvrđavama. Ovo su izgradili vitezovi ST John-a u 16veku. Maltežani su jako ponosni sa svoju prestonicu koja predstavlja deo svetske baštine. Tura započinje sa Multivision Malta Expirience, koja nas uvodi u veoma zanimljiv pregled istorije ostrva kroz vekove. Nakon toga nastavlja se do Barraca Gardens odakle se pruža prelep pogledna Grand Harbour. Uverite se svojim očima zašto je toliko filmova snimano na Malti. Nakon ture, predviđeno je slobodno vreme (oko 1h) da se prošeta, popije kafa ili proba neki od fantastičnih malteških slatkiša. (Cena izleta oko 47evra).
Krstarenje (Harbour Cruise)
Polazi se brodom iz grada Slima, prolazi se pored manjih obalskih gradova, Manoel ostrva (gde su snimane neke scene serije Game of Thrones), brodogradilište koje postoji još od Srednjeg veka, glavnog grada Valete i starih gradića, poznatih kao „tri grada“ (Three Cities). Sa morske strane će se videti moćne zidine, koji okružuju Valetu i ova „tri grada“ (Vittoriosa, Cospicua, Senglea), koji su takođe sagrađeni u srednjovekovnom dobu. Izlet traje oko 1, 5 sati. Transfer od/do hotela nije uračunat. (Cena izleta oko 20 evra).

Opšte i korisne informavije:
Malta je ostrvska država, republika po uređenju, postala je članica Evropske unije od 2004. godine. Malteški arhipelag čine tri naseljena ostrva: Malta, Gozo i Komino.
Površina: 316 km2. Broj stanovnika: oko 411.000 stanovnika. Geografski položaj: u Sredozemnom moru, 92 km južno od Sicilije i 290 km severno od Afrike,
Glavni grad: Valeta;
Zvanični jezici: malteški (semitski) i engleski; većina govori i italijanski
Religija: katolička.
Valuta: evro.
Vremenska zona: CET (+1 GMT), ista kao u Srbiji.
Prosečna temperatura: 10-18˚C zimi; 22-33˚C leti;.
Električna energija: 240 volti, ali priključak nije kao u Srbiji, nego kao u Velikoj Britaniji (većina hotela na recepciji ima adapter, ali preporučujemo da ga ponesete).
Voda: bakteriološki i hemijski je ispravna, ali se za piće preporučuje korišćenje flaširane vode.
Telefoniranje: najjeftinije je telefonirati iz lokalne pošte ili govornice; sve mobilne mreže imaju roming.
Prevoz: vozi se levom stranom, kao u Velikoj Britaniji; novac za autobusku kartu daje se vozaču po ulasku u autobus (trenutne cene karata za odraslu osobu: jednodnevna 2, 60 evra, sedmodnevna 12 evra; za decu 3-10 godina: jednodnevna 0, 50 evra, sedmodnevna 2, 30 evra; do 3 godine: besplatno); karte za noćni prevoz kupuju se posebno, cena 2, 50 evra (linije uglavnom od Pačevila do drugih turističkih mesta); postoje i linijski trajekti, kao i water-taxi.
Taksi: vozila nemaju taksimetre, savetujemo da dogovorite tarifu pre nego što uđete u vozilo; bela vozila se zaustavljaju na ulici, dok su crna vozila na poziv i malo su jeftinija.
Rent-a-car: dnevna cena je od 25-50 evra; nudimo uslugu rezervacije unapred.
Kupovina: najveći broj radnji nalazi se u Slimi i Valeti; radnim danima otvorene su od 9.00 do 13.00 i od 16.00 do 19.00 časova (subotom je veliki broj radnji zatvoren u poslepodnevnim časovima), ali mnoge manje prodavnice u turističkim oblastima tokom leta rade do 22.00 časa ili do ponoći.
Lokalni specijaliteti: pastizzi (ukusni slatkiši sa sirom), timpana (testenina sa sirom i jajima), fenek (zec)
Noćni život: većina kafića, barova, pabova, noćnih klubova, restorana, bioskopa i kazina nalaze se u oblasti Sent Džulijansa, naročito u Pačevilu.

Važne napomene:
- Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
- Plaćanje može biti u gotovini, čekovima građana, platnim karticama, kreditima poslovnih banaka, ili avansnim računom (profakturom), sa rokom uplate jedan dan od datuma izdavanja avansnog računa. U slučaju promene kursa dinara, nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula).
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Fakultativni izleti plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 20 učesnika.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 140).
- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
- Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel & Service doo

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050822, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.
* za sve informacije pozovite se na www.novagodina.co.rs
+381 11 20 98 000
[b]Avio karte[/b]:[/tel]
+381 11 20 98 029
+381 11 20 98 074
Beogradska 71 , Beograd

Poslovnice:
Sremska 2, Beograd
Tel: +381 11 20 98 000
Fax: +381 11 33 45 857
Avio-karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
Radno vreme:
Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
Subota od 10:00 – 15:00 h

Bulevar Arsenija Čarnojevića 54/a; Novi Beograd
tel: +381 11 20 98 000
Avio karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
Radno vreme:
Ponedeljak - petak od 09.00 do 21:00 h
Subota od 10:00 do 15:00 h

Grčkoškolska 10, Novi Sad
+381 21 421 457, 421 458
Radno vreme:
Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
Subota od 10:00 - 15:00 h

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
+381 34 335 925, 335 544
Avio karte: +381 62 272 687
Radno vreme:
Ponedeljak - petak od 09:00 -21:00 h
Subota od 10:00 – 15:00 h
,
Beograd,
Srbija (RS)