Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Nova godina Brazil, 12 dana

Nova godina Brazil, 12 dana - Novogodišnja putovanja
Nova godina 2017. - Brazil
Nova godina 2017. - Brazil
Nova godina 2017. - Brazil
Nova godina 2017. - Brazil
Nova godina 2017. - Brazil
Nova godina 2017. - Brazil
Nova godina 2017. - Brazil
Nova godina 2017. - Brazil
Nova godina 2017. - Brazil
Nova godina 2017. - Brazil
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Rio De Žaneiro i odmor u Buziosu
avionom, 12 dana

Polazak: 29. decembar 2016
Povratak: 09. januar 2017.
Džungle Amazona, zlatne plaže Rio de Žaneira, fina aroma kafe, huk mnogobrojnih vodopada, sve to, kao magnet privlači u Brazil milione turista iz celog sveta. Plaže su posebna priča. Samo je jedna Kopakabana sa toplim i prozračnim morem. O brazilskoj kuhinji i ženama turisti govore s uzdahom. Fudbal i blesak muzike i igre u vreme karnevala su svakodnevne teme razgovora. Prelepi Buzios poznat zahvaljujući kombinaciji provincijskog šarma i prvoklasne infrasrtukture, ljupko se smestio na sunčanom poluostrvu Brazila, u Atlantskom okeanu. Na prelepim plažama ne dobija se samo tamna, bakarna boja već i neverovatno uživanje u kupanju, ronjenju i drugim vodenim sportovima. Upoznajte zemlju sambe i njenu bajkovitu lepotu i ponesite utiske koji će vam još godinama donositi ogromnu radost.

Program putovanja:
1. dan (29.12.2016) Beo Grad - Pariz - Rio De Žaneiro...

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu Nikola Tesla u 15.00 h. Pooletanje aviona za Pariz u 17.10h (Let AF 6293). Obrok u avionu. Sletanje na pariski aerodrom u 19.50 h. Nastavak putovanja za Rio de Žaneiro u 23.35h (Let AF 442). Obroci tokom leta.
2. dan (30.12.2016)...Rio De Žaneiro
Sletanje u Rio de Žaneiro u 08.10 h. Po završetku pasoških formalnosti, transfer do hotela. Ostavljanje stvari u prostoriji predvidjenoj za to. Polazak autobusom na razgledanje grada. Po svojoj lepoti i mestu gde se nalazi, sa beskonačnim plažama i stepenastim stenama, po zalivima Kopakabana, Ipanema, Leblon, spada medju najlepše gradove sveta. U njemu je toliko prirodnih, istorijskih i kulturnih lepota da bi se mogle obilaziti godinama.Obilazak Glave šećera, egzotičnog i tajanstvenog brda visine 396 metara koje se uzdiže iznad zaliva Guantanamo. Odlazak na brdo Korkovado sa velikom statuom Hrista Spasitelja, visoke 38 metara koja predstzavlja vizit kartu grada. Statua je smeštena u nacionalnom parku Tižuka odakle se otkriva veličanstvena panorama na grad. Vožnja pored legendarne Marakane, crkve Metropolitan...Smeštaj u hotelu. Uveče mogućnost odlaska na doček Nove Godine na plažu Kopakabana, gde je te večeri najživlje u gradu. Noćenje
3. dan (31.12.2016) Rio De Žaneiro
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja i šetnje. Mogućnost odlaska do susednih plaža Leblon, Ipanema ili Botafogo ili do čuvenih Selaron stepenica. Noćenje.
4. dan (01.01.2017) Rio De Žaneiro
Doručak. Mogućnost odlaska u pratnji našeg vodiča u najveću gradsku šumu na svetu. Težuku. Noćenje
5. dan (02.01.2017) Rio De Žaneiro - Buzios
Doručak. Polazak autobusom prema Buziosu. Vožnja traje oko 2.30 sata (178 km). Prelepi Buzios, poznat u celom svetu zahvaljujući kombinaciji provincijskog šarma i prvoklasne infrasrtukture, ljupko se smestio na sunčanom poluostrvu Brazila, u Atlantskom okeanu. Na prelepim plažama ne dobija se samo tamna, bakarna boja već i neverovatno uživanje u kupanju, ronjenju i drugim vodenim sportovima. Davno, davno, u srednjem veku, u zalivu Buzios skrivali su se pirati i trgovci robljem i borili se za vlast Portugalci i Francuzi. Do šezdesetih godina dvadesetog veka, Buzios je bio skromno ribarsko selo sa atmosferom koja se do danas sačuvala samo u nekoliko prigradskih kvartova.Svoju sadašnju popularnost duguje očaravajućoj Brižit Bardo koja je u njemu provela jedan vikend davne 1964. godine. Po dolasku smeštaj i noćenje.
6. dan (03.01.2017) - 10. dan (07.01.2017) Buzios
Slobodan dan za odmor, kupanje i sunčanje. Usluga, noćenje sa doručkom.
11. dan (08.01.2017) Buzios - Rio De Žaneiro - Pariz
Doručak. Slobodno vreme do transfera. Sobe se napuštaju u 12.00 h. Transfer do aerodroma. Poletanje aviona za Pariz u 17.40 (Let AF 443). Obroci tokom leta.
12. dan (09.01.2017) Pariz - Beograd
Sletanje na pariski aerodrom u 07.40 h. Nastavak putovanja za Beograd u 10.00h (Let AF 6290). Obrok u avionu. Sletanje na beogradski aerodrom Nikola Tesla u 12.20 časova.

Cena aranžmana: 2690 eur
Doplata za jednokrevetnu sobu: € 1050 (isključivo na upit)
Aerodromska taksa: € 305
Doplata za polupansion u Buziosu: € 150

U cenu putovanja je uračunato:
- Prevoz avionom na relaciji Beograd - Pariz - Rio de Žaneiro - Pariz - Beograd
- Transferi aerodrom - hotel - aerodrom
- Vožnja autobusom do Buziosa
- Smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama u hotelima sa 4*
- U hotelu u Riju usluga noćenje sa doručkom
- U hotelu u Buziosu noćenje sa doručkom uz mogućnost doplate za polupansion
- Razgledanja prema programu sa uključenim ulaznicama
- Usluge vodiča agencije i lokalnog vodiča
- Troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cenu putovanja nije uračunato:
- Aerodromske takse u Beogradu i inostranstvu (€ 305) u trenutku objavljivanja programa, iznos je podložan promeni i plaća se u dinarima u agenciji
- Doplata za polupansion u Buziosu (€ 150)
- Fakultativni izleti
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Napojnice za lokalne vozače i vodiče (€ 20)
- Usluge koje nisu naznačene u programu putovanja
- Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

Plaćanje:
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

Garantovane cene
Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

Beskamatni krediti:
- Čekovima građana na 3 rate bez kamate
- Visa, Master i American Express kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.
U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće Uniqa Osiguranje. Optimum na 30.000 € osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama Olympic Travel-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Smeštaj u hotelima:
- 3 noćenja u Rio de Žaneiru - Hotel: Tulip Inn Rio Copacabana 4*
- 6 noćenje u Buziosu - Hotel: Rio Buzios Bich Hotel 4*
Rio: Hotel je smešten na Kopakabani, u prvoj liniji pored mora.
Buzios: Hotel je udaljen od čuvene plaže Joao Fernandes oko 70 metara a od centralnog, trgovačkog dela oko 1 km.
Tačna imena hotela će biti potvrdjena 7 dana pre polaska na put

Važne napomene za putovanje:
- Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 20 dana pre polaska na put ili do popune mesta.
- Potrebno je najmanje 15 putnika za realizaciju putovanja.
- Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama - uz blagovremeni upit i doplatu.
- Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 09.00 sati
- Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze.
- Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji
- Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, nije potrebna viza za ovo putovanje. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
- Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu Uniqa Osiguranja. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

Opšte napomene:
- U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to predviđeno programom putovanja.
- Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (vremenskih prilika, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
- U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
- Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
- Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije

Za ovo putovanje je potrebno minimum 15 putnika.
Državljanima Republike Srbije nije potrebna brazilska viza
* za sve informacije pozovite se na www.novagodina.co.rs
+381 34 332 422
+381 34 332 452
+381 34 335 737
+381 34 617 0 600
Karađorđeva 20, lokali br. 5 i 8, Kragujevac

Poslovnica Beograd
Makedonska 30, I sprat, Beograd
+381 11 655 5 030
+381 11 655 7 285
+381 11 655 7 286
+381 11 655 7 287
,
Kragujevac,
Srbija (RS)