Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Novogodišnja putovanja - Rim, Italija

Nova godina - Sicilija - Novogodišnja putovanja
Program putovanja: - 1.dan / utorak: Beograd - Polazak iz Beograda u 17:00h sa Lastine autobuske stanice (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Rimu. - 2. dan / sreda: Rim - Dolazak u Rim u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje Rima - grada starog 28 vekova: Termini, Koloseum, Trg Venecija sa Trajanovim forumom, Palata Venecija, ostrvo Tiberina, vatikanske zidine,...
Nova godina u Rim - 5 dana, avionom - Novogodišnja putovanja
1. dan. 29.12.2018. Beograd - Rim Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Polazak aviona za Rim (vreme leta u tabeli). Doček i panoramsko razgledanje autobusom sa vodičem na srpskom jeziku. Transfer u hotel i smeštaj. Slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativne pešačke ture: Fontana di Trevi, Španski trg, Panteon, Navona ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Trastavere, čuvenu boemsku...
Nova godina u Rimu - 5 dana, avionom - Novogodišnja putovanja
Svi putevi vode u Rim - glasi stara izreka. Bez obzira na put koji je odabrao, posetilac mora znati da će mu se pružiti prilika da razgleda i proučava istorijsko i umetničko blago svetskih razmera, budući da je rimska civilizacija, zajedno sa grčkom, bila velika kolevka zapadne civilizacije. Ako su Grci dali najveći doprinos u književnosti, umetnosti i filozofiji, Rimljani su se iskazali ponajviše u politici, upravi i organizaciji carstva. Rimska...
Novogodišnje putovanje u Rim, avionom - Novogodišnja putovanja
Poletanje za Rim u 18.10 sati (let JU 534). Dolazak na aerodrom ‘’Leonardo Da Vinči’’ pored Rima u 19.40 sati. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje. - 2. dan (31.12 2016) Rim - Doručak. Poludnevna fakultativna poseta Vatikanu u trajanju od oko 3 sata. U okviru posete obilaze se najznačajniji deo zbirki Vatikanskih muzeja kao što su zbirke antičkih statua, sala sa tapiserijama, zbirka geografskih mapa iz 16 veka; zatim Sikstinska kapela poznata po...
Rim i Barselona - Nova godina - Novogodišnja putovanja
Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Koloseum, Rimski forum, Trg Venecija, Kampidoljo, Crkva Santa Marija Mađore, Trg Republike, Trg Barberini, Crkva Svetog Petra, Via Veneto, Vila Borgeze. Transfer do hotela. Smeštaj u hotelu. Noćenje. - 2. dan (31.12.2016.) Rim - Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili poludnevna fakultativna poseta Crkvi Svetog Petra, vatikanskim muzejima i Sikstinskoj kapeli. Uveče individualni doček Nove...
Nova godina 2020 Rim, Italija - Novogodišnja putovanja Rim
Kao i u većini zapadnoevropskih zemalja, Nova godina u Rimu se zove Silvester. Italijani ovaj praznik pretežno slave u okviru porodice, on predstavlja dan kada se cela porodica okuplja za novogodišnjom trpezom. Ali ova činjenica ne treba da vas demorališe, ukoliko ste planirali da provedete svoje novogodošnje putovanje u Rimu, jer žurka počinje tek u poslepodnevnim satima. Doček Nove godine u Rimu se pretežno proslavlja na trgovima. Preporučujemo vam da odete na Trg Pjaca del Popolo, gde se odigrava glavna gradska žurka. Uz zvuke odlične rok i klasične muzike, svako pleše u svom stilu, sve do određenog momenta kada nastupa odbrojavanje i veličanstveni vatromet tačno u ponoć.
Ako vam je gužva na ovom trgu, možete da odahnete, jer se Nova godina u Rimu odigrava na većini gradskih trgova, tako da se slobodno možete zaputiti i na Pjaca Navona, gde vas, takođe, čeka luda žurka. Rim je prelep u ovo doba godine, tako da turisti mogu da uživaju u interesantnim ukrasima i jelkama koje su postavljene po čitavom gradu. Rim tokom novogodišnjih praznika deluje kao grad iz bajke.
Novu godinu u Rimu naročito preporučujemo zaljubljenim parovima, jer je Rim jedan od najromantičnijih svetskih gradova gde je noć kao stvorena za ljubav. Ako se opredelite da Novu godinu dočekate u Rimu, dobar izbor može da bude i poseta tradicionalnim restoranima i pabovima, gde uz zvuke italijanske narodne muzike, možete da uživate u najukusnijim italijanskim specijalitetima, poput raznih vrsta pica, pasti, ali i nezaobilazne pečene svinjetine, artičoka i sočiva.
Otkrićemo vam i jedan neobičan običaj koji Italijani upražnjavaju za Novu godinu, a to je da obavezno obučete donji veš u crvenoj boji, kako biste u narednoj godini bili srećni i uspešni. Iako je ponuda novogodišnjih putovanja velika, preporučujemo vam da obavezno barem jednu Novu godinu provedete u Rimu.
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija