Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole

Novogodišnja putovanja - Rim, Italija

Nova godina - Sicilija - Novogodišnja putovanja
Program putovanja: - 1.dan / utorak: Beograd - Polazak iz Beograda u 17:00h sa Lastine autobuske stanice (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Rimu. - 2. dan / sreda: Rim - Dolazak u Rim u podnevnim časovima. Panoramsko razgledanje Rima - grada starog 28 vekova: Termini, Koloseum, Trg Venecija sa Trajanovim forumom, Palata Venecija, ostrvo Tiberina, vatikanske zidine,...
Nova godina u Rimu - 5 dana, avionom - Novogodišnja putovanja
Svi putevi vode u Rim - glasi stara izreka. Bez obzira na put koji je odabrao, posetilac mora znati da će mu se pružiti prilika da razgleda i proučava istorijsko i umetničko blago svetskih razmera, budući da je rimska civilizacija, zajedno sa grčkom, bila velika kolevka zapadne civilizacije. Ako su Grci dali najveći doprinos u književnosti, umetnosti i filozofiji, Rimljani su se iskazali ponajviše u politici, upravi i organizaciji carstva. Rimska...
Novogodišnje putovanje u Rim, avionom - Novogodišnja putovanja
Poletanje za Rim u 18.10 sati (let JU 534). Dolazak na aerodrom ‘’Leonardo Da Vinči’’ pored Rima u 19.40 sati. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje. - 2. dan (31.12 2016) Rim - Doručak. Poludnevna fakultativna poseta Vatikanu u trajanju od oko 3 sata. U okviru posete obilaze se najznačajniji deo zbirki Vatikanskih muzeja kao što su zbirke antičkih statua, sala sa tapiserijama, zbirka geografskih mapa iz 16 veka; zatim Sikstinska kapela poznata po...
Rim i Barselona - Nova godina - Novogodišnja putovanja
Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Koloseum, Rimski forum, Trg Venecija, Kampidoljo, Crkva Santa Marija Mađore, Trg Republike, Trg Barberini, Crkva Svetog Petra, Via Veneto, Vila Borgeze. Transfer do hotela. Smeštaj u hotelu. Noćenje. - 2. dan (31.12.2016.) Rim - Doručak. Nakon doručka slobodno vreme ili poludnevna fakultativna poseta Crkvi Svetog Petra, vatikanskim muzejima i Sikstinskoj kapeli. Uveče individualni doček Nove...
Nova godina u Rimu - 5 dana, avionom - Novogodišnja putovanja
Sastanak grupe na aerodromu dva sata pre poletanja aviona. Čekiranje za let. Polazak aviona za Rim (vreme leta u tabeli). Doček i panoramsko razgledanje autobusom sa vodičem na srpskom jeziku. Transfer u hotel i smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje. - 2. dan.30.12.2017 Rim - Vatikan - Doručak. Poludnevni fakultativni izlet u Tivoli i poseta fontanama kompleksa „Villa D’ Este“. U njoj je živeo kardinal Hipolit II D’ Este, a u istoj je ugostio pape,...
Nova godina 2019 Rim, Italija - Novogodišnja putovanja Rim
Kao i u većini zapadnoevropskih zemalja, Nova godina u Rimu se zove Silvester. Italijani ovaj praznik pretežno slave u okviru porodice, on predstavlja dan kada se cela porodica okuplja za novogodišnjom trpezom. Ali ova činjenica ne treba da vas demorališe, ukoliko ste planirali da provedete svoje novogodošnje putovanje u Rimu, jer žurka počinje tek u poslepodnevnim satima. Doček Nove godine u Rimu se pretežno proslavlja na trgovima. Preporučujemo vam da odete na Trg Pjaca del Popolo, gde se odigrava glavna gradska žurka. Uz zvuke odlične rok i klasične muzike, svako pleše u svom stilu, sve do određenog momenta kada nastupa odbrojavanje i veličanstveni vatromet tačno u ponoć.
Nova godina 2019 Rim, Italija - Novogodišnja putovanja Rim

Ako vam je gužva na ovom trgu, možete da odahnete, jer se Nova godina u Rimu odigrava na većini gradskih trgova, tako da se slobodno možete zaputiti i na Pjaca Navona, gde vas, takođe, čeka luda žurka. Rim je prelep u ovo doba godine, tako da turisti mogu da uživaju u interesantnim ukrasima i jelkama koje su postavljene po čitavom gradu. Rim tokom novogodišnjih praznika deluje kao grad iz bajke.
Nova godina 2019 Rim, Italija - Novogodišnja putovanja Rim

Novu godinu u Rimu naročito preporučujemo zaljubljenim parovima, jer je Rim jedan od najromantičnijih svetskih gradova gde je noć kao stvorena za ljubav. Ako se opredelite da Novu godinu dočekate u Rimu, dobar izbor može da bude i poseta tradicionalnim restoranima i pabovima, gde uz zvuke italijanske narodne muzike, možete da uživate u najukusnijim italijanskim specijalitetima, poput raznih vrsta pica, pasti, ali i nezaobilazne pečene svinjetine, artičoka i sočiva.
Nova godina 2019 Rim, Italija - Novogodišnja putovanja Rim

Otkrićemo vam i jedan neobičan običaj koji Italijani upražnjavaju za Novu godinu, a to je da obavezno obučete donji veš u crvenoj boji, kako biste u narednoj godini bili srećni i uspešni. Iako je ponuda novogodišnjih putovanja velika, preporučujemo vam da obavezno barem jednu Novu godinu provedete u Rimu.
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod