Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije

Novogodišnja putovanja - Prag, Češka

Nova godina - Pariz - Novogodišnja putovanja
1. dan / utorak: Beograd - Polazak iz Beograda oko 19:00h sa Lastine autobuske stanice (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Pragu. - 2. dan / sreda: Prag - Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Po dolasku, obilazak Praga: Hradčani - praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz XVII veka, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, bazilika Sv. Đorđa,...
Nova godina 2017. - Prag - Novogodišnja putovanja
1.dan / četvrtak: Beograd - Polazak iz Beograda u 21:00h, iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 22.00h.Vožnja preko Mađarske i Slovačke sa kraćim usputnim pauzama radi odmora. - 2. dan / petak: Bratislava - Prag - Dolazak u Bratislavu u ranim jutarnjim časovima. Po dolasku razgledanje grada (obilazak centralnog dela Bratislave): Katedrala Sv. Martina, Hvezdoslavove namjesti, Narodno pozorište, Glavni gradski trg, Rolandova fontana,...
Nova godina u Amsterdamu - 9 dana, 4 noćenja - Novogodišnja putovanja
Polazak oko 20:00 časova sa dogovorenog mesta iz Beograda i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 19:00 čas sa perona glavne autobuske stanice ( BAS – a ), ulaz iz KaraĎorĎeve ulice, i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 20:00 čas (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna voţnja kroz Madjarsku i Slovačku prema Pragu - 2. dan Prag - Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Po dolasku obilazak...
Nova godina u Pragu, 7 dana / 4 noćenja - Novogodišnja putovanja
Prag - magični grad, zlatni grad, grad stotinu tornjeva... Grad najveće istorijske vrednosti sa dugom tradicijom... Nastao je i razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope. Prag je glavni privredni, ekonomski i kulturni centar Češke Republike. Istorijski centar grada je pod zaštitom Unesco-a. U svojim delima Prag su opisali mnogi umetnici iz različitih epoha kao što su Bedžih Smetana, Antonjin Dvoržak i Franc Kafka, a njegovim ulicama su se...
Novogodišnje putovanje u Prag - 6 dana, 3 noćenja - Novogodišnja putovanja
Još od srednjeg veka, Prag se smatra jednim od najlepših evropskih gradova. Često ga nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite.U njemu su živeli i radili Mocart, Betoven, Kafka... koji su, očarani njegovom lepotom, lako nalazili inspiraciju za svoja remek dela.Danas je Prag evropska metropola, grad pun života, pun mogućnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara do bezbroj pivnica i restorana u kojima...
Nova godina 2020 Prag, Češka - Novogodišnja putovanja Prag
Ukoliko želite da za Novu godinu budete u centru dešavanja na evropskom kontinentu, i figurativno, a i računajući geografsku širinu i dužinu, prava destinacija za vas je Prag. Grad hiljadu tornjeva, neobične arhitekture, mnoštva crkava i hramova, može da bude prava prilika za vaše novogodišnje putovanje.
Grad sagrađen pored reke Vltave, očaraće vas mnoštvom svojih znamenitosti od kojih je svakako najveća Karlov most. Doček Nove godine upravo pored ovog kulturno – istorijskog zdanja predsavlja pravu atrakciju. Na hiljade žitelja Praga, ali i turista, odbrojavaju poslednje sekunde stare godine, upravo na ovoj lokaciji i ulaze u Novu godinu uz čašu piva ili kuvanog vina. Kad otkuca ponoć, tada nastupa veliki vatromet koji obasjava ceo grad i preliva se u reci ispod čuvenog Karlovog mosta. Za poseban ugođaj možete da izaberete i da plovite na nekom brodu i tako dočekate Novu godinu u Pragu.
Nakon vatrometa većina ljudi se uputi u neki od klubova ili pabova i uz odličnu muziku i slavljeničku atmosferu zabavlja se do ranih jutarnjih sati. Ako ste ljubitelj piva ovo je pravi grad za vas. Osim toga što ćete moći da Novu godinu dočekate uz čašu vašeg omiljenog napitka, moći ćete da obiđete i neke od najatraktivnijih pabova gde se toče čuvena praška piva.
Takođe ne propustite da svratite u neki od restorana sa tradicionalnom kuhinjom, gde ćete moći da probate svinjetinu ili junetinu sa čuvenim češkim knedlama. Nemojte da se iznenadite ako vam uz meso posluže šlag, možda ne zvuči primamljivo, ali verujte može da bude veoma ukusno. Nova godina u Pragu može da bude pravo mesto da iskusite nešto novo i drugačije, što da ne?!
Ukoliko vaše novogodišnje putovanje u Pragu traje više dana, obavezno posetite neke od kulturno – istorijskih znamenitosti, poput: Praškog dvorca, Karlovog mosta, Starogradskog trga, Astronomskog sata, Katedrale svetog Vida, Plešuće kuće, Hrama Device Marije Tinske, Crkva svetog Nikole, i još mnogih drugih znamenitosti ovog predivnog evropskog grada.
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod