prethodna
Nova godina - Pariz
Nova godina - Pariz
sledeća
Novogodišnje putovanje u Pariz, 8 dana / 5 noći
Novogodišnje putovanje u Pariz, 8 dana / 5 noći
Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Nova godina 2017. - Pariz, avionom

Nova godina 2017. - Pariz, avionom - Novogodišnja putovanja
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Nova godina 2018. - Pariz - 5 i 4 dana / 4 i 3 noćenja, avionom

Cena putovanja po osobi u evrima

Polasci: 29.12 i 30.12.2017.

Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790, 00 rsd po rezervaciji
Pariz - grad svetlosti, prepoznatljiv po Ajfelovom tornju, najlepšoj aveniji Šanzelize, muzeju Luvr, Trijumfalnoj kapiji, trgu Konkord, dvorcu Versaj, Operi, kabareima Mulen Ruž, Lido, Krejzi hors, kulturnom centru Pompidu, Bogorodicinoj crkvi, kuli Monparnas. Više od 30 mostova, 400 crkava, Monmartr- slikarska meka, i Pigal - najživlja četvtr sa burnim noćnim životom, više od 60000 restorana, čine Pariz gradom svih umetnosti i svetske mode, nezaboravnim stecištem reke turista, koje u toku cele godine neprestano pohode Pariz. Za Pariz se vezuju parfemi, vina, konjak, fascinantna kuhinja, stotinu i više kilometara metroa i ko zna koliko još u svetskim razmerama poznatih pojmova. Pariz je grad, koji nikada nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Proverite i Vi zašto je to tako.

Program putovanja br.1:
Polazak: 29.12.2017., 5 dana / 4 noćenja
1.dan (29.12.2017.) Beograd - Pariz
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu Nikola Tesla ispred šaltera Big Blue u 04:35 časova. Poletanje za Pariz u 06:35 časova (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom Šarl de Gol u 09:15 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje.
2.dan (30.12.2017.) Pariz
Doručak. Slobodno vreme ili fakultativna pešačka tura, sastanak sa vodičem i poseta: Latinska četvrt da biste videli najlepši park Pariza, Luksemburški park, Panteon, Sorbona, Bulevar St. Germain i šetnju kroz latinski kvart završavamo sa katedralom Notre Dame. Fakultativni izlet: 15 evra sa uključenim metro kartama u pratnji vodiča na srpskom jeziku. Slobodno vreme. Noćenje.
3.dan (31.12.2017.) Pariz
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Versaj. Individualni doček Nove godine. Noćenje.
4.dan (01.01.2018.) Pariz
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili faklutativna pešačka tura najstarijim delovima Pariza uz krstarenje Senom. Noćenje.
5.dan (02.01.2018.) Pariz - Beograd
Doručak. Slobodan dan ili poludnevna fakultativna poseta Luvru. Transfer putnika autobusom iz hotela do aerodroma. Poletanje za Beograd u 20:35 časova (Let JU315). Sletanje u Beograd u 22:55 časova.

Program putovanja br.2:
Polazak: 30.12.2017., 4 dana / 3 noćenja
1.dan (30.12.2017.) Beograd - Pariz
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu Nikola Tesla ispred šaltera Big Blue u 04:35 časova. Poletanje za Pariz u 06:35 časova (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom Šarl de Gol u 09:15 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje.
2.dan (31.12.2017.) Pariz
Doručak. Slobodan dan ili fakultativni izlet u Versaj. Individualni doček Nove godine. Noćenje.
3.dan (01.01.2018.) Pariz
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili faklutativna pešačka tura najstarijim delovima Pariza i krstarenje Senom. Noćenje.
4.dan (02.01.2018.) Pariz - Beograd
Doručak. Slobodan dan ili poludnevna fakultativna poseta Luvru. Transfer putnika autobusom iz hotela do aerodroma. Poletanje za Beograd u 20:35 časova (Let JU315). Sletanje u Beograd u 22:55 časova.

U cenu aranžmana je uračunato:
- Prevoz avionom na relaciji Beograd-Pariz-Beograd,
- transferi autobusom aerodromhotel-aerodrom,
- smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4*, na bazi 4 noćenja sa doručkom,
- panoramsko razgledanje grada,
- usluge vodiča na srpskom jeziku i troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Avio takse od 125, 63 € (od čega je 50 evra YQ ne podlaže refundaciji i 0.22 evra RS, 27.83 evra QX, 0.98 evra RF, 16.72 evra RS, 3.30 evra LG, 4.51evra IZ, 8, 0evra FR, 12.75 evra FR podlažu refundaciji).
- Avio-takse, se plaćaju po prodajnom kursu Aik Banke (za efektivu), na dan uplate.

Napomena: Fakultativni izleti i posete takođe nisu uračunati u cenu aranžmana. Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važi će za sve prijavljene putnike. U cenu takođe nije uključeno međunarodno putno osiguranje.

Fakultativni izleti:
Versaj: Poseta velelepnom dvorcu izgrađenom u XVII veku, sedištu francuske monarhije od 1682. godine, kada je Luj XIV preselio dvorsku svitu i vladu iz Pariza u Versaj, pa sve do revolucije 1789. godine. Pre svrgavanja Luja XVI sa vlasti, dvorac je bio najluksuznija kraljevska palata u Evropi. Obilaze se: Veliki kraljevski apartman, Kraljičini apartmani i Dvorana ogledala. Cena izleta 65 evra. U cenu je uključeno: grupna ulaznica za Versaj, odlazak i povratak vozom i metroom u pratnji vodiča i lokalni vodič u Versaju na srpskom jeziku. Povratak u Pariz.

Najstariji delovi pariza i krstarnje Senom: Sastanak sa vodičem i poseta najstarijim delovima Pariza: Montmartre, Crkva Sacre Coeur, najposećenija tačka Pariza, dominira gradom svojom belinom i položajem, najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali najpoznatiji slikari 19. i 20. veka i Place Tertr najromantičniji trg ovog grada i poslednja vetrenjača Pariza i legendarni Moulin Rouge. U nastavku krstarenje Senom, panormamskim brodom je najlepši način da se Pariz doživi na romantični način. Cena izleta: 30 evra. U cenu je uključeno: odlazak i povratak metroom, grupna ulaznica za krstarenje Senom, vodič na srpskom jeziku. Povratak u hotel.

Luvr: Luvr je jedan od najvećih i najpoznatijih muzeja na svetu. Nalazi se na desnoj obali Sene. U muzeju je izloženo skoro 35.000 predmeta od praistorije do 19.veka. Stalna postavka je izložena na površini od 60.600 m2. Mogu se videti neka od najdragocenijih umetničkih dela svetske baštine: antičke skulpture Miloska Venera i Pobeda iz Samotrake, Da Vinčijeva Mona Liza, Žerikoov Splav meduze...Kratka šetnja vrtom obližnje Kraljevske palate (Palais Royal) sagrađene po nalogu kardinala Rišeljea, poklonjene potom kralju, u kojoj se danas nalazi sedište Državnog saveta Francuske. Luvr je najposećeniji muzej na svetu, radnim danima ga poseti 15.000 turista na dan, od čega su 65% strani turisti. Cena izleta 45 evra. U cenu je uključeno: grupna ulaznica za Luvr, lokalni vodič u Luvru na srpskom jeziku, prevoz do i od muzeja metroom. Transfer putnika autobusom iz hotela do aerodroma.

Važne napomene:
- Za fakultativne izlete Luvr i Versaj, obavezno rezervacija i uplata u agenciji, prilikom plaćanja aranžmana! Izleti se rezervišu i plaćaju u agenciji u dinarskoj protiv vrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik banke na dan uplate. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 20 učesnika.
- Putnici su u obavezi da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio-kompanija, a troškove snose sami putnici.
- Vremena letova su podložna promenama. Putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.

Doplata:
- Za jednokrevetnu sobu za termin putovanja 29.12.2107. - 150 eur
- Za jednokrevetnu sobu za termin putovanja 30.12.2017. - 130 eur

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Aik Banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke plaćanje do 12 mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa Big Blue Group).

Opis I lokacija hotela:
Hotel: Residhome Courbevoie la Défense 4* www.residhome.com
Lokacija: Smeštaj je u apart-hotelu u novom poslovno-trgovačkom centru Pariza, na Defansu. Iako van unutrašnjeg gradskog prstena (periferija), kvart La Defans se poslednje decenije razvio u najmoderniji deo glavnog grada sa fantastičnim oblakoderima, širokim esplanadama i ogromnom savremenom senkom Trijumfalne kapije - Grand Aršom (Grande Arche). Na 7 minuta hoda od hotela nalazi se jedan od najvećih tržnih centara u gradu (Les quatre temps) i metro stanica odakle se do Trijumfalne kapije i Jelisejskih polja stiže za 15 minuta vožnje (direktna linija). Sobe: Pored svih redovnih hotelskih sadržaja (TV, fen za kosu, telefon, sef), gostima je u sobi na raspolaganju i mala kuhinja. Sve sobe su sa zasebnim kupatilom. Usluga: Doručak se služi po principu samoposluživanja. Švedski sto.

Opšte napomene:
- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja
- Krajnji rok za otkzivanje putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika koji je potreban za realizaciju programa 5 dana pre puta.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individulanog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja - Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet. Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 20 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni.
- Grupni autobuski transfer se odnosi na broj putnika veći od 20. Ukoliko je broj putnika manji od tog broja, dodatno se naplaćuje iznos za individualni transfer.
- Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).

Za realizaciju programa je potrebno minimum 40 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane Big Blue Group D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja. Big Blue Group D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa n monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group D.O.O.
* za sve informacije pozovite se na www.novagodina.co.rs
+381 11 41 41 411
Kolarčeva 3, Beograd

Poslovnice:
YUBC Mihaila Pupina 10A, lokal 20, Beograd
tel: +381 11 2131 743

Beogradska 45, Beograd
tel: +381 11 41 41 411

Sredačka 5a (Kod Depoa), Beograd
tel/fax:+381 11 243 0 399

Bulevar Mihajla Pupina 2 (TC Nork), Novi Sad
tel: +381 21 310 00 00
+381 21310 00 31

Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad
tel: +381 21 45 17 15
+381 21310 18 12

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
tel/fax: +381 34 305 965
+381 34 305 966
,
Beograd,
Srbija (RS)