Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod

Novogodišnja putovanja - Pariz, Francuska

Nova godina - Pariz - Novogodišnja putovanja
1. dan / utorak: Beograd - Polazak iz Beograda oko 19:00h sa Lastine autobuske stanice (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Pragu. - 2. dan / sreda: Prag - Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Po dolasku, obilazak Praga: Hradčani - praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz XVII veka, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, bazilika Sv. Đorđa,...
Nova godina 2017. - Pariz, avionom - Novogodišnja putovanja
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu Nikola Tesla ispred šaltera Big Blue u 04:35 časova. Poletanje za Pariz u 06:35 časova (Let JU310). Sletanje u Pariz na aerodrom Šarl de Gol u 09:15 časova. Odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom: Opera, Trg Vandom, Luvr, Trg Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Hotel Invalida, ostrvo Site, Katedrala Notr-Dam. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje. -...
Nova godina u Parizu, 5 dana avionom - Novogodišnja putovanja
Pariz je glavni i najveći grad Francuske. Grad je podeljen na 20 arondismana (opština). Arondismani su raspoređeni po spiralnoj šemi, sa prvim koji se nalazi u centru grada (ostrvo de la Site). Pariz se u prošlosti razvijao u koncentričnim krugovima oko ostrva Site, sve do današnjih granica koje su praktično ostale nepromjenjene gotovo jedan vek. Takođe je poznat po imenu „Grad svetlosti“. Nadimak je dobio u 19.veku kao prvi grad u Evropi koji je...
Novogodišnje putovanje u Pariz, 8 dana / 5 noći - Novogodišnja putovanja
Sastanak grupe u 05.30 h na parkingu Kombank arene, južna strana, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića (ulaz sa autoputa).. Predvidjeno vreme polaska u 06.00 h. Vožnja autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Po dolasku u Veronu, šetnja po starom delu grada: Trg Bra, Arena, Trg Erbe i grobnice porodice Skala. Nakon posete Veroni u večernjim satima smeštaj u hotel u okolini Verone. Noćenje. - 2. Dan (29.12.2017....
Nova godina 2020 Pariz, Francuska - Novogodišnja putovanja Pariz
Nova godina u Parizu može da bude pravi izbor za sve one koji žele da osete nešto novo, čarobno i uzudljivo. Ova veličanstven i šarmantan grad preplaviće sva vaša čula i ispuniti očekivanja. Za stanovnike Pariza Nova godina predstavlja jedan od najvažnijih praznika u godini, tako da pripreme za doček dugo traju. Od novembra ulice Pariza počinju da se ukrašavaju, tako da novogodišnja rasveta traje sve do 6. januara.
Predlažemo vam da svoje nogovodišnje putovanje u Pariz planirate unapred, kako biste imali dovoljno vemena da pogledate sve ponude i izaberete onu koja vam najviše odgovara. Pariz vam nudi spektakularan doček ispred Ajfelovog tornja, gde se u ponoć odigrava svojevrsna svetlosna predstava raznih boja laserskih zraka, koji obasjavaju kulu. Uz čašu šampanjca, muziku i ovu sektakularnu svetlosnu predstavu Nova godina u Parizu će vam prižiti jedinstven doživljaj. Ovaj spektakularni događaj možete da posmatrate i sa Jelisejskih polja odakle se pruža predivan pogled na Ajfelov toranj.
Ako niste ljubitelj gužve, petardi i glasne muzike, predlažemo vam da Novu godinu dočekate u nekom od pariskih restorana, klubova ili kafana. Restorani nude odličnu ponudu hrane i pića, tako da ćete imati priliku da uživate u najukusnijim francuskim sirevima, kao i najkvalitetnijem vinu i šampanjcu.
Za romantike, Nova godina u Parizu može da bude pun pogodak ukoliko odluče da se ukrcaju u neki od brodova na Seni. Brodovi su ujedno i restorani tako da vas na njima čeka i bogata večera, zanimljiv muzički program i neizostavan šampanjac u ponoć.
Za avanturiste sa nešto dubljim džepom predlažemo da za Novu godinu rezervišu mesto u čuvenom Mulen ružu, koji za novogodišnje veče nudi izvanredan provod. Od kavijera, jastoga i šampanjca, preko kabare šou programa gde svi prisutni mogu da učestvuju, Nova godina u Mulen ružu definitivno ima razlog da vam ostane upamćena za ceo život.
Ukoliko vaš izbor za novogodišnje putovanje bude Pariz, predlažemo vam da obiđete i neke znamenitosti poput Trijumfalne kapije, Versajskog dvorca i muzeja Luvra kako biste se kući vratili puni utisaka o Parizu kakvog možete da vidite samo na razglednicama.
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije