Novogodišnja putovanja - Pariz, Francuska

Nova godina 2022 Pariz, Francuska - Novogodišnja putovanja Pariz
Nova godina u Parizu može da bude pravi izbor za sve one koji žele da osete nešto novo, čarobno i uzudljivo. Ova veličanstven i šarmantan grad preplaviće sva vaša čula i ispuniti očekivanja. Za stanovnike Pariza Nova godina predstavlja jedan od najvažnijih praznika u godini, tako da pripreme za doček dugo traju. Od novembra ulice Pariza počinju da se ukrašavaju, tako da novogodišnja rasveta traje sve do 6. januara.
Predlažemo vam da svoje nogovodišnje putovanje u Pariz planirate unapred, kako biste imali dovoljno vemena da pogledate sve ponude i izaberete onu koja vam najviše odgovara. Pariz vam nudi spektakularan doček ispred Ajfelovog tornja, gde se u ponoć odigrava svojevrsna svetlosna predstava raznih boja laserskih zraka, koji obasjavaju kulu. Uz čašu šampanjca, muziku i ovu sektakularnu svetlosnu predstavu Nova godina u Parizu će vam prižiti jedinstven doživljaj. Ovaj spektakularni događaj možete da posmatrate i sa Jelisejskih polja odakle se pruža predivan pogled na Ajfelov toranj.
Ako niste ljubitelj gužve, petardi i glasne muzike, predlažemo vam da Novu godinu dočekate u nekom od pariskih restorana, klubova ili kafana. Restorani nude odličnu ponudu hrane i pića, tako da ćete imati priliku da uživate u najukusnijim francuskim sirevima, kao i najkvalitetnijem vinu i šampanjcu.
Za romantike, Nova godina u Parizu može da bude pun pogodak ukoliko odluče da se ukrcaju u neki od brodova na Seni. Brodovi su ujedno i restorani tako da vas na njima čeka i bogata večera, zanimljiv muzički program i neizostavan šampanjac u ponoć.
Za avanturiste sa nešto dubljim džepom predlažemo da za Novu godinu rezervišu mesto u čuvenom Mulen ružu, koji za novogodišnje veče nudi izvanredan provod. Od kavijera, jastoga i šampanjca, preko kabare šou programa gde svi prisutni mogu da učestvuju, Nova godina u Mulen ružu definitivno ima razlog da vam ostane upamćena za ceo život.
Ukoliko vaš izbor za novogodišnje putovanje bude Pariz, predlažemo vam da obiđete i neke znamenitosti poput Trijumfalne kapije, Versajskog dvorca i muzeja Luvra kako biste se kući vratili puni utisaka o Parizu kakvog možete da vidite samo na razglednicama.