Arhiva: Nova godina 2017. - Ohrid

Nova godina 2017. - Ohrid - Novogodišnja putovanja
Nova godina 2017. - Ohrid
Nova godina 2017. - Ohrid
Nova godina 2017. - Ohrid
Nova godina 2017. - Ohrid
Nova godina 2017. - Ohrid
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Ohrid - Nova Godina 2017. - 5 dana

Polazak: 30.12.2016.
Povratak:03.01.2017.

Minimalni broj za realizaciju programa je 40 putnika.
Program putovanja:
1.dan 30.12. Beograd - Kragujevac - Niš
Polazak za Ohrid iz Beograda u 22:00h sa parkinga prekoputa buvlje pijace na Novom Beogradu / blok 42/. Polazak iz Novog Sada dva sata ranije uz doplatu/Polazak iz Kragujevca 23:00h kod Rode.Noćna vožnja sa usputnim odmorima…
2.dan 31.12. Ohrid - Doček Nove Godine
Dolazak u Ohrid u prepodnevnim satima.Slobodno vreme za šetnju i odmor.Smeštaj u hotele ili privatne vile I kategorije.Popodne panoramski obilazak starog i istorijskog dela grada poznatog po vizantijskim spomenicima i sakralnim objektima sa lokalnim vodičem (crkva Sv. Sofije, crkva Sv.Pantelejmona, Samuilovatvrđava…). Slobodno vreme za individualno razgledanje grada I pripreme za najluđu noć.. Uveče, doček Nove godine uz svečanu novogodišnj večeru u izabranom hotelu (bogata trpeza sa aperitivom), kao I veseli makedonski I internacionalni muzički program…Gosti u Vilama mogu Novu Godinu dočekati na glavnom trgu sa bogatim muzičkim programom i vatrometom, u nekim kafićima sa konzumacijom ili fakultativno u nekom od brojnih restorana sa bogatom večerom i dobrim provodom.Noćenje.
3.dan 01.01. Ohrid
Kasni doručak (za goste hotela).Slobodan dan za šetnju i individualno razgledanje Ohrida. Fakultativno polazak za Strugu i obilazak ovog poznatog turističkog i kulturno-istorijskog grada… Nastavak putovanja do Vevčana, prelepog mesta sa drevnom arhitekturom i čuvenim izvorima. Ručak u nekom od tradicionalnih restorana. Povratak u Ohrid… Slobodno veče u repriza Nove Godine…Noćenje.
4.dan 02.01 Ohrid - Tirana
Za goste hotela doručak.Slobodan dan u Ohridu ili fakultativno odlazak u Albaniju do prestonice. Dolazak u Tiranu, danas modernu prestonicu Albanije.Panoramsk razgledanje grada sa vodičem: Narodni muzej, trg Skenderbega, produžava se do bulevara Nacionalnog heroja, Parlament Vlade, Kralevska palata, vila u kojoj je živeo Enver Hodža, Nacionalna radiotelevizija...Slobodno vreme u centru grada za individualno razgledanje i ručak u nekom odbrojnih restorana… Povratak u Ohrid.Slobodno veče …Noćenje.
5.dan 03.01 Ohrid - Sveti Naum - Niš - Kragujevac - Beograd
Za goste hotela doručak.Polazak na izlet za Sv. Naum sa obilaskom manastirskog kompleksa (fakultativno) Povratak u Ohrid. Polazak za Srbiju. Dolazak u Srbiju u kasnim večernjim satima.
Paket aranžman obuhvata:
- Prevoz modernim turističkim autobusima na navedenoj relaciji,
- 3 noćenja na bazi polupansiona u izabranom hotelu, doček Nove godine (svečana novogodišnja večera), osim u privatnom smeštaju gde je usluga samo smeštaja i hotelu Čingo gde je usluga noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola,
- lokalne takes
- razgled starog grada sa lokalnim vodičem.

Aranžman ne obuhvata:
- međunarodno zdravstveno osiguranje
- fakultativni izlet i ostale individualne troškove

Fakultativni izleti:
- Izlet za Sv.Naum - transfer + ulaznica - 10 €
- Izlet Struga - Vevčani + ručak - 12 €
- Izlet Tirana - 22 €

Doplate:
- za 1/1 je 60% - za transfer iz Novog Sada, Kraljeva i Čačka
- 10 € Popust - za dete do 12 godina uz 2 odrasle osobe
- 30 € popusta - za sopstveni prevoz 25 € popusta
Popust:
- za dete do 12 godina uz 2 odrasle osobe - 30 € popust
- za sopstveni prevoz 25 € popusta

Plaćanje:
- Cena: u eurima po osobi
- Plaćanje po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate
- 30% pri rezervaciji, ostatak 10 dana pre polaska na putovanje.

Odloženo plaćanje:
- 30% pri rezervaciji, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 20 marta,
- putem administrativne zabrane ili čekovima građana.
- kreditnik karticama: Visa, Dina, Master Card, Maestro, American Express.

Napomene:
- Aranžman je moguće realizovati i sa manjim brojem putnika uz neophodne korekcije cene i uslova putovanja uz saglasnost prijavljenih putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je najkasnije 5 dana pre polaska.Krajnji rok za prijavljivanje je 7 dana pred put.
- U slučaju promena na monetarnom tržištu, promene u cenama prevoznika, osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
- Agencija Holiday ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, dobijenih od strane ovlašćenih subagenata, koje nisu u skladu sa elementima zaključenog Ugovora o putovanju.
- Putnik je dužan da se upozna sa opštim uslovima putovanja agencije Holiday.

Metropol Lake Resort 4* je najveći i najlepši hotel u kompleksu Metropol Resort-a, koji je za svoj privremeni dom tokom obilaska koristio i bivši amerečki predsednik Klinton, u sklopu sa hotelima Bellevue i Turist udaljenog od centra Ohrida oko 7 km u predivnom ambijentu šume i na samoj plaži.Hotel raspolaže sa više restorana, barova, kongresnim i banket centrom, tržnim centrom iparkingom. Sve sobe su sa kupatilom TV-SAT, mini barom, telefonom i klima uredjajem. Usluga:polupansion - doručak, večera -švedski sto www.metropol-ohrid.com

Hotel Milenijum 4* Nalazi se u centru, nov, moderan i atraktivan hotel. Sobe su komforne, klimatizovane, kupatilo, terasa, TV, DVD, internet konekcija, fen za kosu, mini bar. Vecina soba ima pogled na stari deo grada i jezero.Hotel ima restoran, bar, sopstveni parking. Usluga:polupansion - doručak, večera -švedski stowww.hotelmilenium.com.mk
Privatni smeštaj I kategorija Fortuna
Fortuna privatni smeštaj podrazumeva Ugovorno pravilo da putnik ne bira smeštaj, već prihvata ono što je ponudio organizator putovanja i 2 dana pred put dobijaju ime vile. Vile se nalaze na samoj promenadi pored jezera i na par minuta od centra grada. Sobe su sa kupatilom, TV-om, grejanje na struju.
Hotel Čingo 3* Hotel Čingo je smešten u samom centru grada, blizu Starog grada, na lokaciji sa koje se pruža živopisan panoramski pogled na Stari grad i čuvenu Samuilovu tvrđavu.Sve sobe su klimatizovane i poseduju TV sa kablovskim kanalima, telefon i sopstveno kupatilo. Besplatan bežični internet možete koristiti u celom objektu. Usluga: nocenje sa doručkom na bazi švedskog stola. www.hotelcingo.com.mk

Organizator putovanja je Turistička agencija Holiday. Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja agencije Holiday, uskladjen sa Yuta standardima.
* za sve informacije pozovite se na www.novagodina.co.rs
+381 34 335 220
+381 34 335 344
+381 34 304 976
Nikole Pašića 4, Kragujevac,
Kragujevac,
Srbija (RS)