Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije

Novogodišnja putovanja - Moskva, Rusija

Nova godina - Moskva, 4 dana - Novogodišnja putovanja
Nova godina 2017. u Moskvi
4 dana/3 noći - prevoz avionom

Termin: 30.12.2016. - 02.01.2017.

Budite deo ruske bajke!!!
Nova godina - Moskva, 6 dana /4 noći, avionom - Novogodišnja putovanja
Sastanak grupe dva sata pre poletanja na aerodromu “Nikola Tesla”, u 15:00h. Let avio kompanije Air Serbia za Moskvu u 17:00 (let JU 654). Dolazak na moskovski aerodrom Šeremetjevo u 21:50h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje. - 2. dan 30.12. Moskva nedelja - Doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom: centar grada, Crveni trg, Kremlj, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir,...
Nova godina 2019. - Moskva - 5 dana / 4 noći - Novogodišnja putovanja
Sastanak grupe dva sata pre poletanja na aerodromu “Nikola Tesla”, u 04:15. Let avio kompanije Air Serbia za Moskvu u 06:15 (let JU 650). Dolazak na moskovski aerodrom Šeremetjevo u 11:05h. Sa aerodroma panoramsko razgledanje grada autobusom: centar grada, Crveni trg, Kremlj, Crkva Vasilija Blaženog, Boljšoj teatar, Hram Hrista Spasitelja, Novodevičji manastir, vidikovac Vrapčeva brda i Univerzitet "Lomonosov", Poklonaja gora (Park...
Nova godina 2019. - Moskva i Sankt Peterburg - Novogodišnja putovanja
Sastanak grupe dva sata pre poletanja na aerodromu Nikola Tesla. Let avio kompanije AirSerbia za Sankt Peterburg u 16:50 časova (let JU 674). Sletanje na aerodrom u Sankt Peterburg u 21:40 časova. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Noćenje - 2. dan 30.12. Sankt Peterburg - nedelja - Doručak. Fakultativni program: Ermitaž, obilazak jednog od najvećih muzeja na svetu, u zdanju Zimskog dvorca, sa preko 3 miliona eksponata. Njegova neprocenjiva...
Nova godina 2020 Moskva, Rusija - Novogodišnja putovanja Moskva
Ukoliko želite da vaše novogodišnje putovanje bude kao iz jedne ruske bajke, Moskva je pravi izbor za vas. Snegom prekriveni krovovi, široki bulevari i duh slavnih vremena nesumnjivo predstavljaju najznačajnije odlike ove velike evropske metropole.
Nova godina u Moskvi dobija pun svoj sjaj ukoliko odlučite da se pridružite masi ljudi koja se okuplja na Crvenom trgu. Ova nepregledna kolona toplo obučenih ljudi, uz vesele uzvike, dobru domaću i stranu muziku, čeka da se spoje kazaljke velikog sata na Kremlju. Kada ponoć otkuca kreće veliki vatromet iznad Kremlja i žurka se nastavlja, s tim što se atmosfera zagreva uz veće količine vodke ili šampanjaca.

Moskva tradicionalno organizuje više lokacija za vatromet, tako da ne morate nužno da se nađete na Crvenom trgu, kako biste bili deo spektakla. Takođe, u gradu se organizuju razne multimedijalne predstave, od pozorišta i koncerata na zatvorenom, do onih koji se tiču sankanja ili klizanja, a koje se dešavaju na otvorenom prostoru.
Kada je u pitanju novogodišnja trpeza Rusi su veliki gurmani, tako da za Novu godinu možete da se poslužite kavijerom, pihtijama i nezaobilaznom ruskom salatom. A kada su pića u pitanju, ukoliko niste “u formi”, predlažemo vam da ne preterujete sa vodkom, iako prija u hladnim zimskim noćima, može da izazove veliku glavobolju.
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja