Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole

Novogodišnja putovanja - Moskva, Rusija

Nova godina - Moskva, 4 dana - Novogodišnja putovanja
Nova godina 2017. u Moskvi
4 dana/3 noći - prevoz avionom

Termin: 30.12.2016. - 02.01.2017.

Budite deo ruske bajke!!!
Nova godina 2019 Moskva, Rusija - Novogodišnja putovanja Moskva
Ukoliko želite da vaše novogodišnje putovanje bude kao iz jedne ruske bajke, Moskva je pravi izbor za vas. Snegom prekriveni krovovi, široki bulevari i duh slavnih vremena nesumnjivo predstavljaju najznačajnije odlike ove velike evropske metropole.
Nova godina u Moskvi dobija pun svoj sjaj ukoliko odlučite da se pridružite masi ljudi koja se okuplja na Crvenom trgu. Ova nepregledna kolona toplo obučenih ljudi, uz vesele uzvike, dobru domaću i stranu muziku, čeka da se spoje kazaljke velikog sata na Kremlju. Kada ponoć otkuca kreće veliki vatromet iznad Kremlja i žurka se nastavlja, s tim što se atmosfera zagreva uz veće količine vodke ili šampanjaca.

Moskva tradicionalno organizuje više lokacija za vatromet, tako da ne morate nužno da se nađete na Crvenom trgu, kako biste bili deo spektakla. Takođe, u gradu se organizuju razne multimedijalne predstave, od pozorišta i koncerata na zatvorenom, do onih koji se tiču sankanja ili klizanja, a koje se dešavaju na otvorenom prostoru.
Kada je u pitanju novogodišnja trpeza Rusi su veliki gurmani, tako da za Novu godinu možete da se poslužite kavijerom, pihtijama i nezaobilaznom ruskom salatom. A kada su pića u pitanju, ukoliko niste “u formi”, predlažemo vam da ne preterujete sa vodkom, iako prija u hladnim zimskim noćima, može da izazove veliku glavobolju.
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije