Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija

Novogodišnja putovanja - Lisabon, Portugal

Nova godina u Lisabonu - Novogodišnja putovanja
Nema mnogo gradova u svetu koji imaju tako intrigantnu mešavinu starog i novog, kao Lisabon. Prestonica Portugala predstavlja izvanrednu mogućnost za neponovljivo izučavanje njegovih mnogobrojnih znamenitosti. Jedan je od najinteresantnijih gradova Evrope. Od Mavara je u njemu ostala tvrdjava, iz srednjeg veka gotske crkve i manastiri. Posle razornog zemljotresa 1755. godine, donji deo grada je obnovljen i ispunjen arhitektonskim kompleksima...
Nova godina 2020 Lisabon, Portugal - Novogodišnja putovanja Lisabon
Nova godina u Lisabonu može da bude prava prilika da doživite nešto drugačije, i pomalo egzotično u odnosu na proslave na koje smo navikli u Srbiji. Portugalci su veoma veseo narod, a njihovi gradovi, posebno Lisabon, puni su značajnih kulturno – istorijskih znamenitosti iz raznih perioda razvoja ove zemlje.

Predlažemo vam da vaše novogodišnje putovanje u Lisabon traje minimum nedelju dana, kako biste uspeli da obiđete sve znamenitosti i uživate u lepoti ovog divnog grada. Lisabon je vekovima bio inspiracija mnogim slikarima i piscima, a ostao je isto tako nepoznanica svima koji ga i danas proučavaju i otkrivaju njegove tajne.
Nova godina u Lisabonu predsatvlja veliku žurku koja se već godina odigrava na glavnom trgu u gradu „Praça do Comércio”. Prisutne zabavljaju najpoznatiji bendovi iz Lisabona, pevajući najveće svetske hitove. Kada ponoć nastupi, počinje veliki vatromet koji obasjava ceo grad, kao i nasmejana lica svih koji se tada zateknu na trgu.

Za nešto drugačiji doček, predlažemo vam da posetite neki od glavnih restorana i klubova u Lisabonu. Oni takođe nude odličnu zabavu za Novu godinu, samo je bitno da unapred rezervišete mesto.
Ako želite Novu godinu u Lisabonu posebno da upamtite, predlažemo vam da iznajmite neki od manjih brodića, i zajedno sa prijateljima uplovite u Novu 2020. godinu. Vatromet posmatran sa vode, predstavlja neverovatan prizor, koji će vas oduševiti.
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole