Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Novogodišnja putovanja - Krakov, Poljska

Nova godina 2018. - Krakov - Novogodišnja putovanja
Krakov je čak 500 godina bio prestonica Poljske, a danas je jedan od najvećih gradova u Poljskoj. To je grad koji odiše energijom, mladošću i jedan je od najvećih univerzitetskih centara u Evropi čiji je istorijski centar stavljen pod zaštitu UNESCO-a. - Nalazi se na obalama reke Visle. Krakov, kao i uopšte ovaj deo Poljske, smatra se srcem cele zemlje zato što obiluje bogatim kulturno-istorijskim nasleđem. Netaknut u II Svetskom ratu, stari deo...
Nova godina 2020 Krakov, Poljska - Novogodišnja putovanja Krakov
Za sve one koji očekuju dobar provod za manje novca Nova godina u Krakovu je pravo rešenje. Ova poljska prestonica kulture, predstavlja jednu od omiljenih destinacija za mlade iz cele Evrope. Pored toga što nudi odličan provod na glavnom gradskom trgu, svi koji dođu u Krakov mogu odlično da se provedu i ludo zabave u mnogobrojnim restoranima, kafićima i klubovima.

Glavno dešavanje u Krakovu odigrava se na gradskom trgu Rynek Główny, gde se skupi oko 150 000 ljudi i uz odličnu muziku i čašu omiljenog pića čeka se odbrojavanje. Kada se kazaljke sklope na katedrali svete Marije, tada zvona kreću da zvone, a prisutni da se međusobno ljube i čestitaju Novu godinu. Tada jedni drugima upućuju lepe želje za narednu godinu, koje podrazumevaju puno uspeha, novca i zdravlja. Ubrzo nakon ponoći počinje veliki vatromet i harmonija zvuka i boja preliva se nad nebom ovog predivnog grada.
Ako volite ringišpile, kućice i tezge sa raznim rukotvorinama, obavezno posetite veliki novogodišnji vašar u Krakovu. Ovde možete da kupite razne suvenire, proizvode od krzna i vune, od drveta, kao i unikatni nakit i igračke. Deca posebno vole da dođu na ovaj vašar, a on traje od početka novembra, pa sve do Nove godine.
Vaše novogodišnje putovanje u Krakov možete da obogatite posetom nekom od planinarskih domova u blizini Krakova. Ovaj vid zabave postaje sve popularniji među mladima, jer je to jedinstvena prilika da uživaju kraj logirske vatre, voze se sankama koje vuku konji, a mogu da budu i deo neke ekspedicije sa bakljama.

Nova godina u Krakovu može da protekne i sasvim romantično ukoliko na vreme rezervišete mesto na nekom od manjih brodića koji plove rekom. U romantičnom ambijentu možete da doživite nezaboravne trenutke u Krakovu.
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija