Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod

Novogodišnja putovanja - Istanbul, Turska

Nova godina u Istanbulu - Novogodišnja putovanja
Istanbul - grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Bizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji žive i rade na dva kontinenta. Moderni...
Nova godina 2020 Istanbul, Turska - Novogodišnja putovanja Istanbul
Istanbul već vekovima predstavlja jedan od najpoželjnijih gradova na svetu. Tokom duge istorije za njega su se borile mnoge imperije, tako da je kroz vekove menjao i imena: od Konstantinopolja, preko Carigrada, stigosmo do Istanbula.

Ukoliko želite da vaše novogodišnje putovanje ima prizvuk orijenta, predlažemo da se uputite u Istanbul. Ovaj ogroman grad svojim turistima nudi mnoštvo mogućnosti kada je proslava Nove godine u pitanju. Od standardnih uličnih žurki, pa sve do dočeka u restoranima i klubovima, Istanbul se svake godine potrudi da iznova obraduje sve koji ga posete.
Glavno gradsko dešavanje se odigrava u ulicama Nişantası i Kadıköy. Uz odličnu audio predstavu, koja podrazumeva mnoštvo poznatih bendova, kao i di džejeva, Nova godina u Istanbulu postaje nešto veoma uzbudljivo. Snopovi svetlosti, u režiji lasera, upotpunjuju ovaj događaj, gde prisutni mogu da uživaju do jutra. Međutim, kada ponoć otkuca, iznad Bosforskog mosta započinje grandiozni vatromet koji obasjava ceo grad.

Ukoliko ste ljubitelji nešto originalnijeg provoda, predlažemo da rezervišete mesto na nekom od krstarećih brodova na Bosforu. Ovi aranžmani nisu jeftini, ali nude veliku ugodnost i luksuz. Od najkvlitetnije hrane i pića, preko turske nacionalne muzike i trbušnih plesačica, prisutni će moći duboko u noć da uživaju i prepuste se čarima Nove godine u Istanbulu. Takođe, vatromet iznad Bosforskog mosta, moći će da posmataju i sa plovila na kojima se nalaze, te će tako imati potpun doživljaj.
A za one koji vole malo opuštenije varijante proslave Nove godine u zatvorenim objektima, preporučujemo da rezervišu mesta u poznatim klubovima. Istanbul ima mnogo klubova koji organizuju doček, potrebno je samo da vidite koji vid zabave preferirate i koja će nmuzika da bude na repertoaru.

Vaše novogodišnje putovanje u Istanbul, obavezno upotpunite obilaskom nekih od najpoznatijih gradskih znamenitosti, poput Aja Sofije i Plave džamije.
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja