Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod

Novogodišnja putovanja - Bukurešt, Rumunija

Nova godina 2017. - Drakula tura - 5 dana - Novogodišnja putovanja
Program putovanja: - 1.dan / petak: Beograd - Polazak iz Beograda u 18:00h sa parkinga preko puta OTC- Buvlja pijaca (na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe). Dolazak u Rumuniju. Nastavak putovanja: Temišvar - Sibiu - Brašov - Bran - 2. dan / subota: Manastir Sinaja - Dvorac Peleš - Bukurešt - Pre podne dolazak u Sinaju, mondensko mesto u Južnim Karpatima. Fakultativna poseta manastiru Sinaja (XVII vek) i dvorcu...
Nova godina 2019 Bukurešt, Rumunija - Novogodišnja putovanja Bukurešt
Bukurešt predstavlja jednu od najbližih metropola kada su srpski turisti u pitanju, i samim tim, novogodišnje putovanje u Bukuršt, može da bude odličan izbor za turiste sa našeg podneblja. Ono što Bukurešt izdvaja od drugih evropskih metropola, jesu cene, jer se za manju količinu novca možete odlično provesti i Novu godinu dočekati u sjajnoj atmosferi.
Nova godina 2019 Bukurešt, Rumunija - Novogodišnja putovanja Bukurešt

Glavno dešavanje povodom Nove godine u Bukureštu odigrava se ispred zgrade Parlamenta. U organizaciji gradskih vlasti, svake godine se pripremi bogat novogodišnji program, koji podrazumeva nastupe raznih pop i rok bendova, kao i vokalnih solista. Kada ponoć nastupi, iznad Bukurešta počinje grandiozni vatromet koji iz godine u godinu oduševljava kako starosedeoce ove metropole, tako i turiste iz svih delova sveta.
Nova godina 2019 Bukurešt, Rumunija - Novogodišnja putovanja Bukurešt

Drugo mesto na kojem se za novogodišnju noć stanovnici Bukurešta rado okupljaju, je Titan park. Već oko 19 časova počinju prvi pop i rok koncerti koji traju do jutra. Park ima mnogo sadržaja, a vatromet koji u ponoć krasi nebo Bukurešta, sasvim dobro može da se vidi i sa ove lokacije.

Ako se odlučite za novogodišnje putovanje u Bukurešt predlažemo vam da obavezno obiđete neke od kulturno – istorijskih znamenitosti grada kojih ima na pretek. Nemojte da propustite da prošetate delom grada koji se zove „Lipscani“, u kojem možete da hodate kaldrmastim ulicama i uživate u raznim pivnicama, kao i podrumima vina, ali i francuskim i italijanskim restoranima.
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani