Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije

Novogodišnja putovanja - Bukurešt, Rumunija

Nova godina 2017. - Drakula tura - 5 dana - Novogodišnja putovanja
Program putovanja: - 1.dan / petak: Beograd - Polazak iz Beograda u 18:00h sa parkinga preko puta OTC- Buvlja pijaca (na Novom Beogradu, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe). Dolazak u Rumuniju. Nastavak putovanja: Temišvar - Sibiu - Brašov - Bran - 2. dan / subota: Manastir Sinaja - Dvorac Peleš - Bukurešt - Pre podne dolazak u Sinaju, mondensko mesto u Južnim Karpatima. Fakultativna poseta manastiru Sinaja (XVII vek) i dvorcu...
Nova godina 2019 Bukurešt, Rumunija - Novogodišnja putovanja Bukurešt
Bukurešt predstavlja jednu od najbližih metropola kada su srpski turisti u pitanju, i samim tim, novogodišnje putovanje u Bukuršt, može da bude odličan izbor za turiste sa našeg podneblja. Ono što Bukurešt izdvaja od drugih evropskih metropola, jesu cene, jer se za manju količinu novca možete odlično provesti i Novu godinu dočekati u sjajnoj atmosferi.
Glavno dešavanje povodom Nove godine u Bukureštu odigrava se ispred zgrade Parlamenta. U organizaciji gradskih vlasti, svake godine se pripremi bogat novogodišnji program, koji podrazumeva nastupe raznih pop i rok bendova, kao i vokalnih solista. Kada ponoć nastupi, iznad Bukurešta počinje grandiozni vatromet koji iz godine u godinu oduševljava kako starosedeoce ove metropole, tako i turiste iz svih delova sveta.
Drugo mesto na kojem se za novogodišnju noć stanovnici Bukurešta rado okupljaju, je Titan park. Već oko 19 časova počinju prvi pop i rok koncerti koji traju do jutra. Park ima mnogo sadržaja, a vatromet koji u ponoć krasi nebo Bukurešta, sasvim dobro može da se vidi i sa ove lokacije.

Ako se odlučite za novogodišnje putovanje u Bukurešt predlažemo vam da obavezno obiđete neke od kulturno – istorijskih znamenitosti grada kojih ima na pretek. Nemojte da propustite da prošetate delom grada koji se zove „Lipscani“, u kojem možete da hodate kaldrmastim ulicama i uživate u raznim pivnicama, kao i podrumima vina, ali i francuskim i italijanskim restoranima.
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč