Novogodišnja putovanja - Berlin, Nemačka

Nova godina 2022 Berlin, Nemačka - Novogodišnja putovanja Berlin
Berlin spada u jedan od najvećih evropskih gradova, i kao takav očekivano organizuje i najmnogoljudnije novogodišnje žurke u Evropi. Ako planirate da vaše novogodišnje putovanje bude ludo i nezaboravno, predlažemo vam Berlin kao krajnju novogodišnju destinaciju.
Ovaj grad 31. decembra u ponoć ispred Brandenburške kapije, okuplja oko mulion ljudi iz celog sveta. Svuda su postavljene bine i mogu se čuti najrazličitiji zvuci i muzički žanrovi. Koji god od muzičkih stilova da preferirate, ne brinite, nalazite se na pravom mestu.

Kad ponoć otkuca i kazaljke se spoje, Nova godina u Berlinu bukvalno eksplodira. Megalomanski vatromet započinje, a harmonija muzike i svih ostalih zvukova dovodi novogodišnju atmosferu do vrhunca.
Pored odlične muzike i vatrometa, prisutni mogu da uživaju i u raznim drugim vizuelnim sadržajima poput raznobojnih laserskih animacija, interaktivnih ekrana, ali i drugih video projekcija.

S druge strane, ako preferirate nešto mirniji doček, Berlin vam nudi romantično krstarenje rekom Šprejom, gde uz tradicionalnu hranu, muziku i šampanjac, sa voljenom osobom možete da uplovite u Novu 2022. godinu.

Nova godina u Berlinu, može da bude jedna velika avantura, koja ne mora puno da vas košta, samo je potrebno da unapred isplanirate svoje novogodišnje oputovanje i prepustite se uživanju.