Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Novogodišnja putovanja - Berlin, Nemačka

Nova godina - Berlin - 6 dana - 3 noćenja, autobusom - Novogodišnja putovanja
Polazak iz Beograda oko 17:00 časova sa Lastine autobuske stanice i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 18:00 časova (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja preko Mađarske, Slovačke i Češke sa kraćim usputnim pauzama. - 2. dan - Berlin - Dolazak u Berlin oko podneva. Panoramski obilazak grada: Berlinski zid sa umetničkim delima (istočna strana), Aleksandrov trg sa televizijskim tornjem,...
Nova godina 2018. u Berlinu - Novogodišnja putovanja
Dan 1 (29.12.2018): Polazak autobusa sa parkinga ispred Muzeja istorije Jugoslavije (Kuće cveća) u 21:00h. Nezaboravno putovanje je počelo! Upoznavanje, druženje, smeh, muzika... Noćna vožnja preko Mađarske sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. - Dan 2 (30.12.2018): Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Pravimo...
Nova godina 2020 Berlin, Nemačka - Novogodišnja putovanja Berlin
Berlin spada u jedan od najvećih evropskih gradova, i kao takav očekivano organizuje i najmnogoljudnije novogodišnje žurke u Evropi. Ako planirate da vaše novogodišnje putovanje bude ludo i nezaboravno, predlažemo vam Berlin kao krajnju novogodišnju destinaciju.
Ovaj grad 31. decembra u ponoć ispred Brandenburške kapije, okuplja oko mulion ljudi iz celog sveta. Svuda su postavljene bine i mogu se čuti najrazličitiji zvuci i muzički žanrovi. Koji god od muzičkih stilova da preferirate, ne brinite, nalazite se na pravom mestu.

Kad ponoć otkuca i kazaljke se spoje, Nova godina u Berlinu bukvalno eksplodira. Megalomanski vatromet započinje, a harmonija muzike i svih ostalih zvukova dovodi novogodišnju atmosferu do vrhunca.
Pored odlične muzike i vatrometa, prisutni mogu da uživaju i u raznim drugim vizuelnim sadržajima poput raznobojnih laserskih animacija, interaktivnih ekrana, ali i drugih video projekcija.

S druge strane, ako preferirate nešto mirniji doček, Berlin vam nudi romantično krstarenje rekom Šprejom, gde uz tradicionalnu hranu, muziku i šampanjac, sa voljenom osobom možete da uplovite u Novu 2020. godinu.

Nova godina u Berlinu, može da bude jedna velika avantura, koja ne mora puno da vas košta, samo je potrebno da unapred isplanirate svoje novogodišnje oputovanje i prepustite se uživanju.
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani