Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Novogodišnja putovanja - Berlin, Nemačka

Nova godina - Berlin - 6 dana - 3 noćenja, autobusom - Novogodišnja putovanja
Polazak iz Beograda oko 17:00 časova sa Lastine autobuske stanice i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 18:00 časova (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja preko Mađarske, Slovačke i Češke sa kraćim usputnim pauzama. - 2. dan - Berlin - Dolazak u Berlin oko podneva. Panoramski obilazak grada: Berlinski zid sa umetničkim delima (istočna strana), Aleksandrov trg sa televizijskim tornjem,...
Nova godina 2018. u Berlinu - Novogodišnja putovanja
Dan 1 (29.12.2017): Polazak autobusa sa parkinga preko puta “OTC Novi Beograd (Buvljak)” u 21:00h. Nezaboravno putovanje je počelo! Upoznavanje, druženje, smeh, muzika... Noćna vožnja preko Mađarske sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. - Dan 2 (30.12.2017): Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Pravimo desetočasovnu...
Nova godina 2019 Berlin, Nemačka - Novogodišnja putovanja Berlin
Berlin spada u jedan od najvećih evropskih gradova, i kao takav očekivano organizuje i najmnogoljudnije novogodišnje žurke u Evropi. Ako planirate da vaše novogodišnje putovanje bude ludo i nezaboravno, predlažemo vam Berlin kao krajnju novogodišnju destinaciju.
Nova godina 2019 Berlin, Nemačka - Novogodišnja putovanja Berlin

Ovaj grad 31. decembra u ponoć ispred Brandenburške kapije, okuplja oko mulion ljudi iz celog sveta. Svuda su postavljene bine i mogu se čuti najrazličitiji zvuci i muzički žanrovi. Koji god od muzičkih stilova da preferirate, ne brinite, nalazite se na pravom mestu.

Kad ponoć otkuca i kazaljke se spoje, Nova godina u Berlinu bukvalno eksplodira. Megalomanski vatromet započinje, a harmonija muzike i svih ostalih zvukova dovodi novogodišnju atmosferu do vrhunca.
Nova godina 2019 Berlin, Nemačka - Novogodišnja putovanja Berlin

Pored odlične muzike i vatrometa, prisutni mogu da uživaju i u raznim drugim vizuelnim sadržajima poput raznobojnih laserskih animacija, interaktivnih ekrana, ali i drugih video projekcija.

S druge strane, ako preferirate nešto mirniji doček, Berlin vam nudi romantično krstarenje rekom Šprejom, gde uz tradicionalnu hranu, muziku i šampanjac, sa voljenom osobom možete da uplovite u Novu 2019. godinu.

Nova godina u Berlinu, može da bude jedna velika avantura, koja ne mora puno da vas košta, samo je potrebno da unapred isplanirate svoje novogodišnje oputovanje i prepustite se uživanju.
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija