Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Nova godina u Bečićima - Hotel Splendid Conference and Spa

Nova godina u Bečićima - Hotel Splendid Conference and Spa - Novogodišnja putovanja
Nova godina 2017. - Bečići - Hotel Splendid Conference and Spa
Nova godina 2017. - Bečići - Hotel Splendid Conference and Spa
Nova godina 2017. - Bečići - Hotel Splendid Conference and Spa
Nova godina 2017. - Bečići - Hotel Splendid Conference and Spa
Nova godina 2017. - Bečići - Hotel Splendid Conference and Spa
Nova godina 2017. - Bečići - Hotel Splendid Conference and Spa
Nova godina 2017. - Bečići - Hotel Splendid Conference and Spa
Nova godina 2017. - Bečići - Hotel Splendid Conference and Spa
Nova godina 2017. - Bečići - Hotel Splendid Conference and Spa
Nova godina 2017. - Bečići - Hotel Splendid Conference and Spa
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Drugo dete do 12 godina - besplatno
Bečići su mirno mesto udaljeno svega 3 km od Budve, povezano sa Starim gradom u Budvi slikovitim šetalištem uz samu obalu. Divna plaža i razvijena infrastruktura, odlični hoteli, čine ga idealnim mestom za aktivan i miran odmor. Veliki broj prijatnih restorana sa tradicionalnom mediteranskom kuhinjom nalazi se duš plaže. Poznata peščana plaža je centar kupanja i relaksacije. U ponudi ima veliki broj vodenih sportova i drugih objekata za rekreaciju. Porodice sa decom uživaće u brojnim igralištima i drugim atrakcijama duž obale.

Hotel Splendid Conference & Spa 5*
Lokacija: hotel najviše klase koji se nalazi na samoj obali mora i uz plažu, predstavlja vrh turističke ponude Crne Gore. Mnogobrojne poznate ličnosti iz celog sveta bili su gosti ovog prestižnog hotela.
Smeštaj: Svaka od gostinskih soba osmišljena je tako da bude privatna oaza koju upotpunjuje pažljiva personalna usluga, sofisticirana oprema i spektakularan pogled na Budvansku rivijeru i dalje. Najsavremeniji sadržaji uključuju dobro opremljen mini bar, TV sa ravnim ekranom i satelitskim TV kanalima i još mnogo toga. Ostali sadržaji u sobama i apartmanima: klima, mini bar, komforna kupatila odvojena od sobe zidom od stakla, brzi bežični internet 2 digitalne (pored kreveta i radnog stola) i 1 analogna telefonska linija (kupatilo), 1 direktni telefonski broj, iznajmljivanje Gigaset DECT bežičnog telefona koji se može nositi kroz kompletan prostor hotela, kako vani tako i unutra, koji je dostupan preko telefonskog broja sobe. Sve sobe i apartmani su opremljeni velikim LCD televizorom od 32 inča, satelitskim TV kanalima, plaćenim TV kanalima (48 kanala), filmovima i igricama na zahtev, e-mail, hotelskim uslugama i digitalnim radiom, bezbednosni protivpožarni alarmi, sef.
Hotelski sadržaji: za uživanje u vrhunskim jelima i pićima na raspolaganju su glavni restoran sa terasom i izuzetnim Show cooking buffet stilom. Tu su još lobi bar, aperitiv bar u banket zoni, cigaret & vinski salon, bazen bar, eksluzivni restoran sa pogledom na more, plažni bar i restoran i wellness bar.
U okviru hotela se nalazi jedinstveni spa & wellness centar, s turskim kupatilom, zatvorenim i otvorenim bazenima, različitim saunama - termalne, parne, infracrvene, biljne. Masaže, fizioterapija, solarijum, saune, kozmetički centar pružaju mogućnost savršenog opuštanja i uživanja. Za goste koji žele da steknu ili ostanu u dobroj kondiciji na raspolaganju je potpuno opremljena sala za vežbanje. Konferencijski centar je opremljen najsavremenijim uredjajima za održavanje svih vrsta sastanaka, konferencija, prezentacija...Gosti hotela besplatno koriste garažu, ležaljke i suncobrane na hotelskoj plaži. Gosti koji se odluče za boravak u hotelu Splendid mogu koristiti i prevoz helikopterom jer je ovo jedini hotel na crnogorskoj obali koji ima heliodrom.
Ishrana: doručak, švedski sto.

U cenu je uključeno:
- Svečana večera 31.12.2016. sa muzičkim programom.
- Smeštaj na bazi usluge noćenje doručak u dvokrevetnoj superior sobi, pogled vrt.

Doplate:
- boravišna taksa i osiguranje 1.3 eur po odrasloj osobi i danu (deca do 12 godina 0,50 eur);
- jednokrevetna soba 100%;
- soba s pogledom na more 20,00 eur po sobi i danu;
- premium soba s pogledom na more 40,00 eur po sobi i danu;
- Svečana večera 01.01.2017. i 02.01.2017. - 50,00 eur po osobi;

Popusti:
- prvo dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe 50%;
- drugo dete do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe - gratis.
- Treća odrasla osoba u sobi 10% popusta.

Muzički program:
- 31.12.2016. i 01.01.2017. - Hari Mata Hari, Jelena Tomašević, Žuti Serhatlić
- 02.01.2017. - Haris Džinović, Žuti Serhatlić

Program putovanja:
Prvi dan

Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe / apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan - predposlednji dan
Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan
Napuštanje soba /apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U cenu putovanja je uključeno:
- smeštaj u hotelu; navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge.

U cenu putovanja nije uključeno:
- boravišna taksa - plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama, po osobi za navedeni broj noćenja
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje (vise informacija možete dobiti u agenciji)

Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje:
U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće Uniqa na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama Olympic Travel-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Način i uslovi plaćanja:
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

Plaćanje čekovima gradjana:
Akontacija 40%, ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana, u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

Plaćanje kreditnim karticama bez kamate:
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.

Turistički krediti:
Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim Opštim uslovima putovanja naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. Opšti uslovi putovanja Olympic Travel-a su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.
* za sve informacije pozovite se na www.novagodina.co.rs
+381 34 332 422
+381 34 332 452
+381 34 335 737
+381 34 617 0 600
Karađorđeva 20, lokali br. 5 i 8, Kragujevac

Poslovnica Beograd
Makedonska 30, I sprat, Beograd
+381 11 655 5 030
+381 11 655 7 285
+381 11 655 7 286
+381 11 655 7 287
,
Kragujevac,
Srbija (RS)