prethodna
Nova godina 2017. - Beč - Hotel Star Inn Premium Wien Hauptbahnhof
Nova godina 2017. - Beč - Hotel Star Inn Premium Wien Hauptbahnhof
sledeća
Nova godina 2019. - Beč, 5 dana
Nova godina 2019. - Beč, 5 dana
Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Nova godina 2017. - Beč, 2 noćenja

Nova godina 2017. - Beč, 2 noćenja - Novogodišnja putovanja
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Cena aranžmana: 149 € po osobi
Promo cena: 129 € po osobi za uplate do 10.11.2016.
Beč je centar nekadašnje moćne carevine, prestonica Austro-ugarskog carstva sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom Prater. Grad Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa, najbolje oslikava život Evrope tog doba.

Program putovanja:
1.dan 30.12.2016. . - Polazak autobusa u 21 čas iz Beograda, sa parkinga kod O.T.C. Buvljak u ulici Jurija Gagarina N. Beograd. Polazak iz Novog Sada u 22 časa, sa železničke stanice, ispred lokomotive. Noćna vožnja sa kraćim pauzama.
2.dan 31.12.2016.. - Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča, uži centar grada: Ring, Trg Marije Terezije, dvorac Hofburg, Parlament, Većnica, Opera, zgrada Univerziteta, Burg teatar, katedrala Sv. Stefana, novi deo grada sa Praterom i zgradom Ujedinjenih nacija. Smeštaj u hotel posle 15 časova. Slobodno vreme. U večernjim satima, doček kod Rathaus-a i na ulicama Beča uz bogat muzički i zabavni program. Preporučujemo odlazak do Pratera, gde se priređuje spektakularni vatromet u ponoć. Srecna Nova godina!!! Noćenje.
3.dan 01.01.2017. . - Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta dvorcu Schönbrunn – veličanstvenoj letnjoj rezidenciji austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave) U popodnevnim časovima fakultativan izlet u Bratislavu. Po dolasku u Bratislavu, zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i obilazak stare tvrđave ( Katedrala Sv. Martina, Palata Grasalkovič, Plava crkva…) i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava. Povratak za Beč oko 23 časa. Noćenje.
4.dan 02.01.2017. . - Doručak. Napuštanje hotela i razduživanje soba. Slobodno vreme u centru grada ili poseta Dunavskom tornju odakle se pruža prelepa panorama na Beč. Polazak za Srbiju u 16 časova. Poseta Parndorfu outlet centru koji se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na 30 minuta od Beča, na jezeru Nojzidl. 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od ženske, muške i mode za decu, sportske obuće i td. Oko 19 časova, je predviđen polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Mađarske.
5.dan 03.01.2017.
Dolazak u Beograd ranim jutarnjim satima.

Hotel Rosen Europa Haus 3* nalazi se u 14. becirku, na liniji tramvaja, oko 30 minuta vožnje od centra grada. Hotel ima aperitiv bar, restoran, sef, parking. Sobe su sa TWC, TV, mini bar, klima, telefon.....
www.europahauswien.at

Popusti i doplate:
- Doplata za 1/1 sobu je 70 eura, isključivo na upit
- Cena za dete do 12 godina (na pomoćnom ležaju) popust 10 €.

Cena aranžmana obuhvata:
- prevoz autobusom turističke klase / visokopodni ili double decker sa audio, video opremom i klimom / na datoj relaciji;
- smeštaj u hotelu Rosen Europahaus 3* usluga na bazi 2 noćenja sa doručkom /”švedski sto”/;
- poseta tržnom centru Parndorf
- razgledanje Beča prema programu u pratnji stručnog vodiča
- troškove organizacije i vođstvo puta

Cena aranžmana ne obuhvata:
- međ. zdravstveno osiguranje 470,00 dinara za osobe 19-69 god.
- fakultativne izlete : Dunavski toranj 10 €,obilazak dvorca Šenbrun 25€, izlet do Bratislave 15 €
- Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 osoba

Način plaćanja:
- Prilikom rezervacije se plaća 30% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate, gotovinski, platnim karticama Visa, Dina, Master I Maestro ili putem administrativne zabrane. Ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili na 3 mesečne rate. Za rate koje dospevaju posle puta potrebno je deponovati čekove (osim kada se plaćanje vrši putem administrativne zabrane).
- Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje na 3 rate bez kamate.

Napomena:
- Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
- Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o program
- U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
- Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
- Aranžman rađen na bazi minimuma 40 osoba.
* za sve informacije pozovite se na www.novagodina.co.rs
+381 11 324 80 74
+381 11 324 80 96
+381 11 337 36 08
Makedonska 30, Beograd

Poslovnice:
Makedonska 11/V, Beograd (direkcija)
,
Beograd,
Srbija (RS)