prethodna
Nova godina u Barseloni - Hotel Zenit Barcelona, avionom
Nova godina u Barseloni - Hotel Zenit Barcelona, avionom
Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Nova godina u Barseloni, 5 dana avionom

Nova godina u Barseloni, 5 dana avionom - Novogodišnja putovanja
Nova godina 2017. - Barselona, 5 dana avionom
Nova godina 2017. - Barselona, 5 dana avionom
Nova godina 2017. - Barselona, 5 dana avionom
Nova godina 2017. - Barselona, 5 dana avionom
Nova godina 2017. - Barselona, 5 dana avionom
Nova godina 2017. - Barselona, 5 dana avionom
Nova godina 2017. - Barselona, 5 dana avionom
Nova godina 2017. - Barselona, 5 dana avionom
Nova godina 2017. - Barselona, 5 dana avionom
Nova godina 2017. - Barselona, 5 dana avionom
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Barselona doček Nove godine 2017
Direktan čarter let, 5 dana/4 noćenja

Termin:30. decembar - 03. januar 2017.

Dinarski deo aranžmana - 1790rsd po rezervaciji
Priča o Barseloni je zapravo priča o izuzetnim ljudima koji su u njoj živeli i stvarali. Zadivljujća i raskošna arhitektura delo je nenadmašnih arhitekata koji su pripadali stil Art Nuvo. Među njima, svakako, najistaknutiji i najznačajniji je Antonio Gaudi. Njegova dela su danas simbol Barselone. Smatra se jednim od najkontroverznijih a pre svega revolucionarnih arhitekata sa stilom koji karakterišu meke i valovite linije, odnosno elementi koji podsećaju na žive organizme kao i nadaleko poznati mozaici kojima su obloženi ndelovi fasada, nemštaja. Barselona mnogo duguje Gaudiju jer je zahvaljujući njegovoj arhitekturi grad postao turistička atrakcija. Obilazak grada se ne može zamisliti bez upoznavanja sa njegovim remek delima.

Program putovanja:
1. dan (30.12.2016.) Beograd - Barselona

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu " Nikola Tesla" ispred šaltera za čekiranje dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Barselonu, kompanijom Air Serbia u jutarnjim satima (predvidjeno vreme). Sletanje na aerodrom u Barseloni nakon dva sata leta. Po sletanju na aerodrom u Barseloni transfer do hotela. Smeštaj u hotelu. Slobodno popodne. Noćenje.
2. dan (31.12.2016.) Barselona
Doručak. Nakon doručka polazak na fakultativno panoramsko razgledanje grada autobusom. Panoramska vožnja: Park Guelj, fascinantna kreacije vrtova i arhitektonskih oblika, koji se nalazi na listi UNESCO kulturne baštine, projekat genijalnog arhitekte Gaudija. Kratka foto pauza. Nastavak vožnje do katedrale Sveta porodica, njegovog najvećeg nedovršenog projekta. Kratka foto pauza. Vožnja pored la Pedrere, Avenidom Dijagonal, do brda Monžuik, gde je smešten Olimpijski sportski kompleks, nova Barselona, Trg Katalonije, šetalište Ramblas, luka De la Paz, Barseloneta, Olimpijska luka, Španski trg, Kalatravin toranj. Slobodno popodne ili individualni obilazak centra Mare Magnum sa mnogobrojnim radnjicama, restoranima, Muzejem pomorstva i jednim od najvećih akvarijuma u Europi. Akvarijum Barselone je najznačajniji zabavni i edukativni centar posvećen podvodnom svetu Mediterana. Uveče individualni doček Nove 2017. Godine na nekom od trgova ili u nekom od barova. Noćenje.
3. dan (01.01.2017.) Barselona
Doručak. Nakon doručka poludnevni fakultativni izlet za Figeras, koji se nalazi oko 150km severno od Barselone. Vožnja prema severoistoku i mestu Figeras, poseta ekscentričnom Teatru muzeju Salvadora Dalija. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu. Slobodno vreme. Noćenje.
4. dan (02.01.2017.) Barselona
Doručak. Nakon doručka fakultativni poludnevni izlet Siđes - Taragona. Vožnja do slikovitog gradića Siđes, oko 35 km od Barselone, na Kosta Doradi, poznatoj po preko 300 sunčanih dana u godini. Minijaturna " Ibica" poznata je i po filmskom festivalu i karnevalima, plažama i istorijskim znamenitostima. Od XIX veka, kada je tu živeo katalonski slikar Rusinol, postaje kosmopolitski kulturni i umetnički centar koji privlači veliki broj posetilaca. Nakon šetnje i slobodnog vremena, nastavak vožnje (20-ak minuta) do istorijskog grada Taragone, izgrađenog u III veku p.n.e. Zbog svog istoriskog i kulturnog značaja grad se nalazi na listi UNESCO kulturne baštine. Nekadašnja " Tarraca" je bio prvi rimski grad izvan granica Italije, prestonica Hispanije. Obilazak starog dela grada, šetnja pored amfiteatra Circo Romano, katedrale izgrađene na mestu Jupiterovog hrama, ostataka rimskih zidina koje su okruživale grad. Šetnja se nastavlja kroz pešačku zonu Rambla Nova, iznad koje se nalazi vidikovac nazvan " Balkon Mediterana" , sa predivnim pogledom na grad. Povratak u Barselonu. Uveče fakultativno odlazak na flamenko veče. Noćenje.
5. dan (03.01.2017.) Barselona - Beograd
Doručak. Sobe se napuštaju do 10h. Slobodno vreme do odlaska na aerodrom. Transfer do aerodroma za let u večernjim satima (predvidjeno vreme). Sletanje u Beograd nakon dva sata leta. Kraj putovanja.

U cenu putovanja je uračunato:
- avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd - Barselona - Beograd
- transferi autobusom u Barseloni aerodrom - hotel - aerodrom
- smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u izabranom hotelu sa 3* ili 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom - kontinentalni (samoposluživanje)
- usluge vodiča, troškovi organizacije i realizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato:
- dinarski deo aranžmana - 1790rsd po rezervaciji
- avio taksa - 39, 478€ (taksa Apt Beograd 15.50€, 0, 98€ RF, Apt Barselona 23€). Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važi će za sve prijavljene putnike
- boravišna taksa u hotelima u Barseloni koja se primenjuje od 01.11.2014. i plaća se direktno na recepciji hotela i to 0, 75€ po noći po osobi u hotelima sa 2* i 3*; 1, 25€ po noći po osobi u hotelima sa 4*
- panoramsko razgledanje grada
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- individualni troškovi
- fakultativni izleti i posete, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu, prevoz metroom ili nekim drugim vidom gradskog prevoza.

Fakultativni izleti:
- panoramsko razgledanje grada autobusom 2.dan - 20€
- Figeras - 45€
- Siđes/Taragona - 45€
- Flamenko - 30€
Minimalan broj za realizaciju izleta je 20 putnika. Lokalna turistička agencija (organizator fakultativnih izleta) zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet o čemu će zainteresovani putnici blagovremeno biti obavešteni. Navedene cene izleta su informativnog karaktera.

Način i uslovi plaćanja:
- Cena aranžmana je izražena u eur.
- Plaćanje dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje - gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 6 mesečnih rata.

Smeštaj naših gostiju je u navedenom hotelu ili sličnom:

Hotel Evenia Rocafort 3 * www.eveniahotels.com/hotelrocafort
Lokacija: Hotel sa 3* iz lanca hotela Evenia nalazi se nedaleko od Španskog trga, brda Monžuik i istorijskog dela grada. U blizini hotela nalaze se brojni restorani i šoping centar.
Sadržaj: Od sadržaja hotel ima restoran za doručak i bar.
Smeštaj: Sve sobe imaju kupatilo sa fenom za kosu, klima uređaj, TV, sef, minibar i besplatan wifi internet. Usluga: noćenje sa doručkom (samoposluživanje).

Hotel Viladomat 3 * www.aa-hoteles.com/hotel-barcelona-viladomat.html
Lokacija: Hotel se nalazi na 10 minuta hoda od Trga Katalonija i Ramble, a 500m od železničke stanice Sants. U neposrednoj blizini hotela nalaze se brojne prodavnice i restorani.
Sadržaj: Od sadraja hotel ima restoran i bar.
Smeštaj: Sve sobe imaju klima uređaj, plazma TV, wifi internet, minibar, sef i kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu. Usluga: noćenje sa doručkom (samoposluživanje).

Hotel Zenit Borrelli 4* www.borrell.zenithoteles.com
Lokacija: Nalazi se u četvrti Ešampl, na 15 minuta vožnje metroom od Trga Katalonije i Ramble. Na 200m od hotela nalazi se stanica metroa, Hosital Clinic".
Sadržaj: Od sadržaja hotel ima restoran sa internacionalnom kuhinjom, bar, kongresne sale.
Smeštaj: Sobe imaju kompletno opremljeno kupatilo sa fenom za kosu, sef, minibar, klima uređaj, SAT TV, besplatan wifi internet. Usluga: noćenje sa doručkom (samoposluživanje).

Hotel Zenit Barcelona 4 * barcelona.zenithoteles.com/en
Lokacija: Ovaj moderan hotel se nalazi u finansijskom i komercijalnom delu Barselone, na 15 minuta hoda od Ramble i Trga Katalonija i brojnih kulturno umetničkih spomenika Barselone.
Sadržaj: Hotel ima restoran gde se služe jela mediteranske kuhinje, bar, kongresnu salu, teretanu, 71 moderno opremljenu sobu sa kupatilom sa fenom za kosu, sefom, minibarom, klima uređajem, TV, besplatnim wifi internetom, telefonom i radnim stolom.
Usluga: noćenje sa doručkom (samoposluživanje).

Hotel Eurohotel Diagonal Port 4 * www.eurohotelbarcelona.com/
Lokacija: Moderan hotel sa 4 * nalazi se na 350m od jedne od plaža Barselone u rezidencijalnom delu grada. Na sedam minuta hoda od hotela nalazi se metro stanica Poblenou kojom se nakon 5 stanica stiže do centra Barselone. U neposrednoj blizini hotela nalazi se Kongresni centar, prodavnice i restorani.
Sadržaj: U okviru hotela nalaze se restoran, kafe bar, biznis i kongresni centar, wifi internet u zajedničkim prostorijama (uz doplatu).
Smeštaj: Sve sobe su moderno opremljene i imaju sa kupatilom sa fenom za kosu, sef, minibar, klima uređaj, TV, internet vezu, telefon i radni sto.
Usluga: noćenje sa doručkom (samoposluživanje).

Napomena:
- Rezervacija dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem ide isključivo na upit!
- Na čarter letu putnici će o tačnom vremenu leta biti obavešteni dva dana pre putovanja. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju bilo kakvih promena leta od strane avio-kompanije.

Vaznen napomene:
- Sadržaj panoramskog razgledanja grada i raspored fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).
- Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važi će za sve prijavljene putnike.
- Putnici su u obavezi da daju tačna imena i prezimena, onako kako je naznačeno u pasošu, prilikom pravljenja rezervacije. U protivnom, svaka kasnija promena podleže dodatnoj naplati od strane avio-kompanija, a troškove snose sami putnici.
- Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Španije.
- Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
- Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu, kao i u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 140 putnika).
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.
* za sve informacije pozovite se na www.novagodina.co.rs
+381 11 322 3300
+381 11 3340 888
+381 11 3224 198
+381 11 4053 053
Kosovska 10, Beograd

Poslovnica Vračar
Beogradska 45, 11000 Beograd
+381 11 414 66 44
belvitravelcentar@belvi.rs

Poslovnica Novi Beogrd - naselje Belville
Jurija Gagarina 12b, 11070 Beograd
+381 11 6302 066
+381 11 6302 067
belvitravelnbg@belvi.rs

Poslovnica Novi Sad
Železnička 10, 21000 Novi Sad
+381 21 300 8453
+381 21 300 8454
belvitravelns@belvi.rs

Poslovnica Vršac
Ivana Milutinovića 46, 26300 Vršac
+381 13 835 715
belvitravelvrsac@belvi.rs

Direkcija
Kosovska 17, 11000 Beograd
+381 11 334 1807
+381 11 405 2855
+381 11 334 1839
belvitravel@belvi.rs

,
Beograd,
Srbija (RS)