prethodna
Nova godina 2017. u Barseloni - 5 dana, avionom
Nova godina 2017. u Barseloni - 5 dana, avionom
sledeća
Nova godina u Barseloni, 5 dana avionom
Nova godina u Barseloni, 5 dana avionom
Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Nova godina u Barseloni - Hotel Zenit Barcelona, avionom

Nova godina u Barseloni - Hotel Zenit Barcelona, avionom - Novogodišnja putovanja
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Nova godina 2017. - Barselona
Avionom – direktan čarter let

Polazak 30. decembar 2016.
Barselona, glavni grad Katalonije, autonomne regije na severoistoku Španije, najveća je luka i drugi po veličini grad u Španiji. Nesumljivo je jedan od najlepših gradova na svetu, znamenit pre svega po svojoj arhitekturi, kojoj je značajan pečat dao Antonio Gaudi. Stanovnici Barselone ponosni su na sugrađanina koji im je podario čudesne građevine: katedrala " Sagrada familia" , kuće Mila i Batlo, park Guelj... koje čine da se grad doživi kao muzej arhitekture. Grad je, bez obzira na ubrzan industrijski razvoj, sačuvao tradicionalni šarm, otvorenost i toplinu, a izuzetno blaga klima, blizina mora, zabava i mnoštvo kulturno istorijskih spomenika razlozi su zbog kojih ogroman broj ljudi se vraća da poseti Barselonu opet.

Hotel Zenit Barcelona 4*
Ovaj moderan hotel se nalazi u finansijskom i komercijalnom delu Barselone, na 15 minuta hoda od Ramble i Trga Katalonija i brojnih kulturno umetničkih spomenika Barselone. Hotel ima restoran gde se služe jela mediteranske kuhinje, bar, kongresnu salu, teretanu, 71 moderno opremljenu sobu sa kupatilom sa fenom za kosu, sefom, mini-barom, klima uređajem, SAT TV, besplatnim Wi Fi, telefonom i radnim stolom. Doručak se služi po principu samoposluživanja.
barcelona.zenithoteles.com/en

KonTiki Travel & Service doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela na turi biće objavljen na site-u agencije www.kontiki.rs 7 dana pre polaska na put.

Program putovanja:
1.dan (30.12.2016.) Beograd-Barselona

Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” ispred šaltera Kon Tiki dva sata pre poletanja. Direktan čarter let za Barselonu kompanijom Air Serbia u ranim jutarnjim časovima. Sletanje na aerodrom u Barseloni nakon dva sata leta. Po sletanju na aerodrom u Barseloni transfer do hotela. Smeštaj. Slobodno popodne. Noćenje.
2.dan (31.12.2016.) Barselona
Doručak. Fakultativno panoramsko razgledanje grada autobusom. Panoramska vožnja: Park Guelj, fascinantna kreacije vrtova i arhitektonskih oblika, koji se nalazi na listi UNESCO kulturne baštine, projekat genijalnog arhitekte Gaudija. Kratka foto pauza. Nastavak do katedrale Sveta porodica, njegovog najvećeg nedovršenog projekta. Kratka foto pauza. Vožnja pored la Pedrere, Avenidom Dijagonal, do brda Monžuik, gdje je smešten Olimpijski sportski kompleks, nova Barselona, Trg Katalonije, šetalište Ramblas, luka De la Paz, Barseloneta, Olimpijska luka, Španski trg, Kalatravin toranj. (Cena izleta 20€). Slobodno popodne ili individualni obilazak centra Mare Magnum sa mnogobrojnim radnjicama, restoranima, Muzejem pomorstva i jednim od najvećih akvarijuma u Europi. Akvarijum Barselone je najznačajniji zabavni i edukativni centar posvećen podvodnom svetu Mediterana. Uveče individualno doček Nove godine na nekom od trgova ili u nekom od barova. Noćenje
3.dan (01.01.2017.) Barselona
Doručak. Poludnevni fakultativni izlet Figeras. Vožnja prema severoistoku i mestu Figerasa. Poseta ekscentričnom Teatru muzeju Salvadora Dalija. Figeras se nalazi oko 150km severno od Barselone. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu, koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu. (Cena izleta 45 €). Povratak u Barselonu.
4.dan (02.01.2017.) Barselona
Doručak. Fakultativni poludnevni izlet Siđes - Taragona. Vožnja do slikovitog gradića Siđes, oko 35 km od Barselone, na Kosta Doradi, poznatom po preko 300 sunčanih dana u godini. Minijaturna “Ibica” poznata je i po filmskom festivalu i karnevalima, plažama i istorijskim znamenitostima. Od XIX veka, kada je tu živeo katalonski slikar Rusinol, postaje kosmopolitski kulturni i umetnički centar koji privlači veliki broj posetilaca. Nakon šetnje i slobodnog vremena, nastavak vožnje (20-ak minuta) do istorijskog grada Taragone, izgrađenog u III veku p.n.e. Zbog svog istoriskog i kulturnog značaja grad se nalazi na listi UNESCO kulturne baštine. Nekadašnja “Tarraca” je bio prvi rimski grad izvan granica Italije, prestonica Hispanije. Obilazak starog dela grada, šetnja pored amfiteatra Circo Romano, katedrale izgrađene na mestu Jupiterovog hrama, ostataka rimskih zidina koje su okruživale grad. Šetnja se nastavlja kroz pešačku zonu Rambla Nova, iznad koje se nalazi vidikovac nazvan “Balkon Mediterana”, sa predivnim pogledom na grad. Povratak u Barselonu. (Cena izleta oko 45 €). Uveče fakultativno: Flamenco veče (Cena izleta od 30 €). Noćenje.
5.dan (03.01.2017.) Barselona-Beograd
Doručak. Slobodno vreme do odlaska na aerodrom.Transfer do aerodroma za let u večernjim časova. Sletanje u Beograd nakon dva sata leta.

Napomena: rezervacija dvokrevetne sa pomoćnim ležajem ide isključivo na upit!

U cenu putovanja je uračunato: Prevoz čarter letom Air Serbia na relaciji Beograd-Barselona-Beograd, transferi autobusom aerodrom-hotel-aerodrom, smeštaj u dvokrevetnim sobama, u hotelu po izboru, na bazi 4 noćenja sa doručkom, troškovi organizovanja putovanja, usluge vodiča Kontiki Travel & Service kao i usluge lokalnog vodiča na srpskom jeziku.

U cenu putovanja nije uračunato: Avio-takse 39, 48 evra (taksa Apt Beograd 15.50 evra, 0, 98 RF, Apt Barselona 23, 00 evra), plaćaju se u agenciji, po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate, dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790, 00 dinara po osobi, panoramsko razgledanje grada, fakultativni izleti i posete, prevoz metroom ili nekim drugim vidom gradskog prevoza, boravišna taksa u hotelima u Barseloni koja se primenjuje od 01.11.2014. i plaća se direktno na recepciji hotela i to 0.75 evra po noći po osobi u hotelima sa 2* i 3*; 1.25 evra po noći po osobi u hotelima sa 4*; 2.50 evra po noći po osobi u hotelima sa 5*, međunarodno putno osiguranje. Usled promena cene goriva na tržištu nafte, moguće je uvođenje doplate za gorivo, čiji iznos je podložan promeni do početka putovanja i važiće za sve prijavljene putnike.

Napomena: Sadržaj panoramskog razgledanja, raspored fakultativnih izleta kao i obilazaka predviđenih programom, podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena lokaliteta i slično).

Kon Tiki Travel & Service doo zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima iste kategorije. Konačan izbor hotela u okviru aranžmana biće objavljen na site-u agencije Kon Tiki doo, 7 dana pre polaska na put.

Opšte napomene:

Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Bance Intesa na dan plaćanja. Fakultativni izleti u Španiji plaćaju se isključivo u evrima, u efektivi. Za realizaciju fakultativnog izleta potrebno je najmanje 20 učesnika.
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom i fakultativnih izleta, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 140).
- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja.
- Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20 kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8 kg.
- Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel & Service doo.

Načini plaćanja:
Cena putovanja po osobi u evrima (Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate)
- gotovinski - avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama izdatim od strane Intesa banke, moguće je plaćeni do 6 mesečnih rata
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050822, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.
* za sve informacije pozovite se na www.novagodina.co.rs
+381 11 20 98 000
[b]Avio karte[/b]:[/tel]
+381 11 20 98 029
+381 11 20 98 074
Beogradska 71 , Beograd

Poslovnice:
Sremska 2, Beograd
Tel: +381 11 20 98 000
Fax: +381 11 33 45 857
Avio-karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
Radno vreme:
Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
Subota od 10:00 – 15:00 h

Bulevar Arsenija Čarnojevića 54/a; Novi Beograd
tel: +381 11 20 98 000
Avio karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
Radno vreme:
Ponedeljak - petak od 09.00 do 21:00 h
Subota od 10:00 do 15:00 h

Grčkoškolska 10, Novi Sad
+381 21 421 457, 421 458
Radno vreme:
Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
Subota od 10:00 - 15:00 h

Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
+381 34 335 925, 335 544
Avio karte: +381 62 272 687
Radno vreme:
Ponedeljak - petak od 09:00 -21:00 h
Subota od 10:00 – 15:00 h
,
Beograd,
Srbija (RS)