prethodna
Nova godina 2017. - Francuska - Španija - Italija
Nova godina 2017. - Francuska - Španija - Italija
sledeća
Nova godina u Barseloni - Hotel Zenit Barcelona, avionom
Nova godina u Barseloni - Hotel Zenit Barcelona, avionom
Sve ponude za doček Nove 2019. godine u Beogradu možete videti prateći link:
Nova godina Beograd

Arhiva: Nova godina 2017. u Barseloni - 5 dana, avionom

Nova godina 2017. u Barseloni - 5 dana, avionom - Novogodišnja putovanja
Nova godina 2017. - Barselona - 5 dana, avionom
Nova godina 2017. - Barselona - 5 dana, avionom
Nova godina 2017. - Barselona - 5 dana, avionom
Nova godina 2017. - Barselona - 5 dana, avionom
Nova godina 2017. - Barselona - 5 dana, avionom
Nova godina 2017. - Barselona - 5 dana, avionom
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
Nova godina 2017. - Barselona - avionom

Broja dana: 5 dana, 4 noćenja

Polazak: 29.12.2016.

Minimalan broj putnika za realizaciju putovanja je 20 putnika.
Barselona - katalonska kraljica. Veličanstveni grad, izuzetne lepote i autentičnosti, živi 24 sata dnevno. Prošetajte glavnom gradskom štraftom- Las Ramblas, zastanite pored živopisne ljudske statue ili nekog od mnogobrojnih uličnih slikara, krivudajte uskim ulicama Gotske četvrti, uživajte razgledajući izloge čuvenih modnih kuća u Paseo de Gracia, između dva Gaudijeva remek-dela: kuća Batljo i Pedrera, ostanite bez daha pred njegovom ekscentričnom katedralom Sagrada Familia i jedinstvenim parkom Guelj, posetite muzeje sa delima slikara koji čine sveto trojstvo katalonske umetnosti: Huan Miro, Salvador Dali, Pablo Pikaso, ili čuveni Nou Kamp ako ste strastveni navijač.

Program putovanja:
1.dan (četvrtak 29. decembar)
Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Agencije br.705 u 11.30. Let za Frankfurt kompanijom Lufthanza u 13.30 (LH 1407). Dolazak u Frankfurt u 15.30. Nastavak sa istog aerodroma u 17.40 (let LH 1134). Dolazak u Barselonu u 19.40, sastanak sa vodičem i transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
2.dan (petak 30. decembar)
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku: Kolumbov spomenik, Montžuik, Španski trg, Gran Via, Paseo de Gracia, čuvene Gaudijeve građevine - zgrada Batljo i Pedrera, katedrala Sagrada Familia, Gotska četvrt. Posle podne slobodno vreme ili poludnevni fakultativni izlet za Tibidabo, poseta parku Guelj i etno selu Pueblo Espanjol. Noćenje.
3.dan (subota 31. decembar)
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost celodnevnog fakultativnog izleta za Geronu i Figueras. Uveče individualan doček Nove Godine. Noćenje.
4.dan (nedelja 01. januar) Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti, preporučujemo da posetite najpoznatiju ulicu, La Rambla i Gotsku četvrt. Noćenje.
5.dan (ponedeljak 02. januar)
Doručak (lunch paket). Napuštanje soba i odjava iz hotela. Transfer iz hotela do aerodroma oko 03.30 časova. Let za Frankfurt u 06.00 (let LH 1139). Dolazak u Frankfurt u 08.20. Nastavak sa istog aerodroma u 10.40 (let LH 1406). Dolazak u Beograd u 12.30. Nakon sletanja u Beograd kraj programa. Noćenje.

Cena aranžmana uključuje:
- Povratni avionski prevoz na relaciji Beograd-Frankfurt-Barselona-Frankfurt-Beograd sa Lufthansom - Smeštaj u hotelu AC Som 4* na bazi 4 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama
- transfere na relacijama aerodrom-hotel-aerodrom u Barseloni prema programu
- panoramsko razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku
- boravišnu taksu u hotelu
- troškove organizacije putovanja.

Cena aranžmana ne uključuje:
- Aerodromske takse (145 € na dan objavljivanja programa) u agenciji u RSD (cena je podložna promeni)
- fakultativne izlete
- putno osiguranje, samo za državljane Republike Srbije ili za strane državljane sa trajnim prebivalištem u Srbiji - plaćanje u agenciji!
- individualne troškove putnika

Fakultativni izleti:
Tibidabo, Park Guelj I Pueblo Espanjol
Odlazak do najviše tačke Barselone, vidikovca Tibidabo, odakle se pruža prelep pogled na čitav grad. Panorama modernističke crkve neogotskog stila Sagrat Kor. Odlazak do jednog od najznačajnijih dela Antonija Gaudija, parka Guelj, koji je svojom jedinstvenošću i lepotom zaslužio da postane deo svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESCO-a. Odlazak do etno-sela i poseta muzeju na otvorenom. Selo je nastalo 30-ih godina XX veka kao izložba koja je trebalo da objedini i prikaže osnovne karakteristike i raznolikost arhitekture sela u Španiji.
(Cena izleta: 50 €)
Gerona I Figueras
Celodnevni fakultativni izlet za Geronu i Figueras. Polazak za Geronu, grad koji se nalazi na severo-istoku, u blizini granice sa Francuskom. Poseban šarm ovom gradu daju zidine, nastale kao deo sistema odbrane, a koje datiraju još iz rimskog perioda. Sa kula koje su pretvorene u vidikovac, pruža se predivan pogled na grad i okolinu. Obilazak grada: šetnja starim jezgrom grada, obilazak stare jevrejske četvri (najočuvanije jevrejske četvrti u Evropi), gotske katedrale... Slobodno vreme. Nastavak putovanja do Figuerasa i poseta Teatru-muzeju Salvadora Dalija. Muzej Salvadora Dalija smešten je u njegovoj porodičnoj palati, a izložbu, koja je kompilacija umetnikovih radova iz raznih perioda, postavio je sam maestro. Povratak u Barselonu.
(Cena izleta: 75€)

Napomene u vezi izleta:
- Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 15 putnika (po navedenim cenama).
- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke intesa na dan uplate.
Doplata:
Doplata za jednokrevetnu sobu: 135 €
Način plaćanja:
- Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana
- Kreditne kartice banke Intesa na 6 rata bez uvećanja (Banca Intesa Master Card, Visa)
- Kreditne kartice Komercijalne banke na 6 rata bez uvećanja (Komercijalna banka Master Card, Visa i Dina)
- Čekovi građana: Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate; mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5%. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rata.
- Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Agencije

Opis hotela:
Hotel Marriott Hotel Som Barcelona 4* www.marriott.com/hotels/travel/bcnsm-ac-hotel-som
Hotel je udaljen 5 km od centra grada, nalazi se u blizini Španskog trga i brda Monžuik, metro stanica je udaljena 200 m od hotela. Hotel ima 102 sobe rasporedjene na 9 spratova. Svaka soba sadrži kupatilo, klima uređaj, sef, fen, telefon, sat TV. Dodatni sadržaj hotela su restoran, recepcija, fitness centar, parking, bar. Doručak se služi po principu samoposluživanja u hotelskom restoranu.

Napomene:
- Svi putnici, državljani Srbije, koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, mogu putovati bez viza.
- Stari (plavi) pasoši više ne važe.
- Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, za putovanje u zemlje Šengena, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično aplicirajući za istu u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju.
- Agencija ne snosi odgovornost za nedobijanje vize vlasnika pasoša koji imaju prebivalište na teritoriji Kosova i Metohije i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima.
- Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
- Neophodna viza za vlasnike novih biometijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Minsitarstvu unutrašnih poslova u Beogradu (tj. ako u pasošu stoji da je izdat od: Mup R Srbije, Koordinaciona Uprava).
- Deca ostvaruju popust samo u pratnji dve punoplatežne osobe!
- Lokalna kategorizacija i klasifikacija hotela!
- Potvrda hotela se čeka oko 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend subota - nedelja).
- Po pravilu ulaz u hotel prvog dana boravka je posle 14:00 h, dok se poslednjeg dana boravka napušta hotel najkasnije do 10:00 h.
- Obavezan dress code za vreme obroka u svim hotelima.
- Agencija nije odgovoran za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta predstavnika ino partnera.
- Putnici sami snose odgovornost za lična putna dokumenta i njihovu validnost. Maloletna deca bez pratnje roditelja moraju imati overenu saglasnost roditelja pri prelasku granice.
- Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane Agencije je 5 dana pre početka putovanja.
- Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
- Molimo putnike da provere tačna vremena poletanja aviona dva dana pre polaska na putovanje
- Rok za prijavu za putovanje je najkasnije 7 dana pre termina putovanja ili do popune mesta.

Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja. Uz ovaj program vaze opšti uslovi organizatora putovanja Agencije usklađeni sa YUTA standardom.
* za sve informacije pozovite se na www.novagodina.co.rs
+381 11 2401 413
+381 11 3442 218
Mileševska 51, Beograd

Poslovnice:
Doktora Pantića 114, Valjevo
+381 14 244 713
+381 14 246 146
,
Beograd,
Srbija (RS)