Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani

Novogodišnja putovanja - Nemačka

Nova godina - Berlin - 6 dana - 3 noćenja, autobusom - Novogodišnja putovanja
Berlin je skup svega, svačega i svakoga, grad lepih i prijatnih ljudi, grad umetnosti, grad koji živi i diše sa svim svojim posetiocima. Bogata istorija, kulturno istorijski spomenici, muzeji-barovi, pivnice, pabovi, skvotovi, grafiti, napuštene umetničke kolonije, komore, bunkeri i skloništa iz Drugog svetskog rata… Poznate znamenitosti za obilazak su Berlinski zid, Siegesseule, Brandenburška kapija, Checkpoint Charlie, Alexanderplatz, ulica...
Nova godina - Dvorci Bavarske - 6 dana, 3 noćenja - Novogodišnja putovanja
Impozantan broj dvoraca je izgrađen tokom prethodnih hiljadu godina u najjužnijoj nemačkoj pokrajini - Bavarska. Ove zgrade su tokom vekova bile sedišta najvažnijih istorijskih dogadjaja a u njima su živele najpoznatije ličnosti nemačke istorije. Takozvana Romantična ruta kao najznačajniji trgovački put kroz Bavarsku donosila je prosperitet i bogatstvo, a radi njene zaštite mnogo dvoraca i utvrđenja je sagrađeno upravo uz ovaj put.Jedna od...
Nova godina 2017. - Dvorci Bavarske - Novogodišnja putovanja
1 dan / petak: Beograd - Polazak iz Beograda oko 19:00h sa Lastine autobuske stanice (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju prema Nemačkoj. - 2. dan / subota: Salzburg - Minhen - Dolazak u prepodnevnim časovima u poznati austijski grad Salzburg. Po dolasku, obilazak grada: Katedrala, Glokenšpil, Nadbiskupska palata, Mocartova kuća, Getraidegase, Mirabel dvorac i vrt…...
Nova godina 2017. u Berlinu - Novogodišnja putovanja
Dan 1 (29.12.2016): Polazak autobusa sa parkinga preko puta “OTC Novi Beograd (Buvljak) ” u 22:00h. Nezaboravno putovanje je počelo! Upoznavanje, druženje, smeh, muzika... Noćna vožnja preko Mađarske sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. - Dan 2 (30.12.2016): Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Pravimo desetočasovnu...
Nova godina u Pragu, 7 dana / 4 noćenja - Novogodišnja putovanja
Prag - magični grad, zlatni grad, grad stotinu tornjeva... Grad najveće istorijske vrednosti sa dugom tradicijom... Nastao je i razvijao se na raskrsnici puteva u srcu Evrope. Prag je glavni privredni, ekonomski i kulturni centar Češke Republike. Istorijski centar grada je pod zaštitom Unesco-a. U svojim delima Prag su opisali mnogi umetnici iz različitih epoha kao što su Bedžih Smetana, Antonjin Dvoržak i Franc Kafka, a njegovim ulicama su se...
Novogodišnje putovanje u Prag - 6 dana, 3 noćenja - Novogodišnja putovanja
Još od srednjeg veka, Prag se smatra jednim od najlepših evropskih gradova. Često ga nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite.U njemu su živeli i radili Mocart, Betoven, Kafka... koji su, očarani njegovom lepotom, lako nalazili inspiraciju za svoja remek dela.Danas je Prag evropska metropola, grad pun života, pun mogućnosti za kvalitetan provod, od tržnih centara do bezbroj pivnica i restorana u kojima...
Nova godina 2018 Nemačka - Novogodišnja putovanja u Nemačku
Savazna Republika Nemačka predstavlja jednu od najvećih evropskih država i zbog svog specifičnog položaja, deceniju unazad privlači na milione turista godišnje. Nova godina u Namačkoj se veoma često vezuje za porodična okupljanja, bogatu novogodišnju trpezu, kao i deljenje poklona.
Nova godina 2018 Nemačka - Novogodišnja putovanja u Nemačku

Međutim, ukoliko ste planirali da vaše novogodišnje putovanje provedete u Nemačkoj, budite uvereni da vas čeka ludi noćni provod. Bilo koji od gradova da odaberete kao vašu krajnju destinaciju, novogodišnja atmosfera kao i doček Nove godine na glavnim gradskim trgovima bez svake sumnje, ispuniće vaša očekivanja. A ako više preferirate odganizovan doček u nekom od klubova ili restorana, predlažemo vam da na vreme rezervišete mesta.

Ukoliko se odlučite za Berlin, čeka vas najveća novogodišnja žurka koju ne možete ni da zamislite. Oko milion ljudi se skupi ispred Brandenburške kapije, i uz razne muzičke žanrove, video i laserske projekcije, uživa ispraćajući staru, i dočekujući Novu godinu. Neizostavan moment večeri je gigantski vatromet u ponoć koji sve diže na noge i ostavlja bez daha.
Nova godina 2018 Nemačka - Novogodišnja putovanja u Nemačku

Ako se ipak odlučite za neki od gradova poput Minhena, čeka vas veoma prijatna atmosfera, te tako pored glavnog gradskog dočeka, možete Novu godinu da dočekate i na velikom klizalištu, ili uz klasičnu muziku u Minhenskoj operi.

I na kraju, ako želite nešto potpuno drugačije, onda je Frankfurt vaša novogodišnja destinacija iz snova. Ovaj grad pravi poseban doček uz karnevalsku atmosferu na ulicama, piće i muziku, a peva se i igra do ranih jutarnjih sati.

Oni koji su radi da iskuse nešto novo, novogodišnja putovanja koja nudi Nemačka su veoma primamljiva upravo za mlade, posebno što doček Nove godine na trgu, može da bude veoma isplativa varijanta.
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole