Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole

Nova godina u Holandiji

Nova godina 2017. - Amsterdam - Novogodišnja putovanja
1. dan (28.12.2016): Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga preko puta “OTC Novi Beograd (Buvljak) ” u 16h. Opuštena atmosfera, muzika u busu, filmovi, igrice, vreme za upoznavanje i planiranje dobrog provoda. Dnevno-noćna vožnja preko Mađarske i Austrije sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i sa kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. - 2. dan...
Nova godina u Amsterdamu - 9 dana, 4 noćenja - Novogodišnja putovanja
Zemlja lala, klompi, sira, piva, vetrenjača, dijamanata, dvoraca, zemlje tolerancije i perfekcije... Ovo je najnaseljeniji deo starog kontinenta, ovo je deo Evrope koji se jednostavno mora videti i doživeti. - - Program putovanja: - 1. dan 27.12.2016. utorak Beograd - Novi Sad - Polazak oko 19:00 časova sa Lastine autobuske stanice i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 20:00 čas (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto...
Novogodišnja putovanja 2018 Holandija - Nova godina u Holandiji
Nova godina u Holandiji predstavlja jedan od najznačajnijih dana u godini, kada se Holanđani opuštaju i prepuštaju u slavljeničkoj atmosferi. U svim provincijama u Holandiji običaji su manje više slični. Najčešće se 31. decembra porodica okuplja i za novogodišnjom trpezom uživa i razmenjuje novogodišnje poklone i paketiće. Holanđani su ljubitelji povrća i ribe, tako da su to česta jela i za Novu godinu. Ono bez čega bi novogodišnje veče bilo nezamislivo, su kolačići koji se zovu “Oliebollen”. Holanđani ih naprosto obožavaju, ali i svi koji ih jednom probaju kada posete Holandiju. Sličnog su ukusa kao srpske krofne, samo su manje i serviraju se uz različite prelive.
Novogodišnja putovanja 2018 Holandija - Nova godina u Holandiji

Nova godina u Holandiji se najčešće slavi na glavnim gradskim trgovima u svim većim gradovima u državi. Za one najhrabrije preporučujemo da svoje novogodišnje putovanje usmere na Amsterdam. Ovaj grad tolerancije, zbog svog šarma i posebnog ambijenta, turistima nudi poseban doživljaj. Interesantno je da je klima tokom novogodišnjih praznika u Amsterdamu, izuzetno blaga i prijatna, ali zbog vetra je poželjno da imate šal. Amsterdam bukvalno eksplodira tačno u ponoć, tada se istovremeno mogu čuti vatromet, petarde i muzika.
Novogodišnja putovanja 2018 Holandija - Nova godina u Holandiji

Pored Amsterdama, Holandija vam nudi prelepe dočeke Nove godine u Roterdamu, Hagu ili Utrehtu. Na vama je da unapred odaberete željenu destinaciju i uplatite vaše novogodišnej putovanje. Preporučujemo da se unapred detaljno informišete kako bi vaš doček Nove godine u Holandiji bio pun pogodak.
Novogodišnja putovanja 2018 Holandija - Nova godina u Holandiji

Za one koji vole nešto mirniju atmosferu, predlažemo da unapred rezervišu sto u nekom od tradicionalnih holandskih restorana, sa lokalnom kuhinjom, Verujemo da će se divno provesti.
Novogodišnja putovanja 2018 Holandija - Nova godina u Holandiji

Ova zemlja lala, klompi, vetrenjača i bicikala, posetiocima nudi pregršt kulturnih dešavanja, tako da ne propustite priliku da posetite neki od 1000 muzeja koliko ih ima.
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani