Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Nova godina u Holandiji

Nova godina 2017. - Amsterdam - Novogodišnja putovanja
1. dan (28.12.2016): Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga preko puta “OTC Novi Beograd (Buvljak) ” u 16h. Opuštena atmosfera, muzika u busu, filmovi, igrice, vreme za upoznavanje i planiranje dobrog provoda. Dnevno-noćna vožnja preko Mađarske i Austrije sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i sa kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. - 2. dan...
Nova godina u Amsterdamu - 9 dana, 4 noćenja - Novogodišnja putovanja
Zemlja lala, klompi, sira, piva, vetrenjača, dijamanata, dvoraca, zemlje tolerancije i perfekcije... Ovo je najnaseljeniji deo starog kontinenta, ovo je deo Evrope koji se jednostavno mora videti i doživeti. - - Program putovanja: - 1. dan 27.12.2016. utorak Beograd - Novi Sad - Polazak oko 19:00 časova sa Lastine autobuske stanice i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 20:00 čas (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto...
Novogodišnja putovanja 2018 Holandija - Nova godina u Holandiji
Nova godina u Holandiji predstavlja jedan od najznačajnijih dana u godini, kada se Holanđani opuštaju i prepuštaju u slavljeničkoj atmosferi. U svim provincijama u Holandiji običaji su manje više slični. Najčešće se 31. decembra porodica okuplja i za novogodišnjom trpezom uživa i razmenjuje novogodišnje poklone i paketiće. Holanđani su ljubitelji povrća i ribe, tako da su to česta jela i za Novu godinu. Ono bez čega bi novogodišnje veče bilo nezamislivo, su kolačići koji se zovu “Oliebollen”. Holanđani ih naprosto obožavaju, ali i svi koji ih jednom probaju kada posete Holandiju. Sličnog su ukusa kao srpske krofne, samo su manje i serviraju se uz različite prelive.
Novogodišnja putovanja 2018 Holandija - Nova godina u Holandiji

Nova godina u Holandiji se najčešće slavi na glavnim gradskim trgovima u svim većim gradovima u državi. Za one najhrabrije preporučujemo da svoje novogodišnje putovanje usmere na Amsterdam. Ovaj grad tolerancije, zbog svog šarma i posebnog ambijenta, turistima nudi poseban doživljaj. Interesantno je da je klima tokom novogodišnjih praznika u Amsterdamu, izuzetno blaga i prijatna, ali zbog vetra je poželjno da imate šal. Amsterdam bukvalno eksplodira tačno u ponoć, tada se istovremeno mogu čuti vatromet, petarde i muzika.
Novogodišnja putovanja 2018 Holandija - Nova godina u Holandiji

Pored Amsterdama, Holandija vam nudi prelepe dočeke Nove godine u Roterdamu, Hagu ili Utrehtu. Na vama je da unapred odaberete željenu destinaciju i uplatite vaše novogodišnej putovanje. Preporučujemo da se unapred detaljno informišete kako bi vaš doček Nove godine u Holandiji bio pun pogodak.
Novogodišnja putovanja 2018 Holandija - Nova godina u Holandiji

Za one koji vole nešto mirniju atmosferu, predlažemo da unapred rezervišu sto u nekom od tradicionalnih holandskih restorana, sa lokalnom kuhinjom, Verujemo da će se divno provesti.
Novogodišnja putovanja 2018 Holandija - Nova godina u Holandiji

Ova zemlja lala, klompi, vetrenjača i bicikala, posetiocima nudi pregršt kulturnih dešavanja, tako da ne propustite priliku da posetite neki od 1000 muzeja koliko ih ima.
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod