Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč

Francuska - Nova godina

Nova godina - Pariz - Novogodišnja putovanja
1. dan / utorak: Beograd - Polazak iz Beograda oko 19:00h sa Lastine autobuske stanice (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Pragu. - 2. dan / sreda: Prag - Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Po dolasku, obilazak Praga: Hradčani - praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz XVII veka, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, bazilika Sv. Đorđa,...
Nova godina 2017. - Azurna obala - Provansa - Lion - Ženeva - Novogodišnja putovanja
Napuštanje hotela i polazak autobusom prema Avinjonu. Vožnja duž živopisne Azurne obale do Kana. Po dolasku u Kan obilazak mondenskog mesta poznatog po čuvenom filmskom festivalu i prelepom šetalištu: Kroazeta, Filmska palata, Srpska ulica, hotel Karlton, stari Kan... Slobodno vreme. Nastavak putovanja prema Provansi. Dolazak u grad Eks an Provans, rodno mesto slavnog slikara Sezana. Šetnja starim dela grada koji odiše atmosferom prohujalih...
Nova godina 2017. - Francuska - Španija - Italija - Novogodišnja putovanja
1. dan / utorak: Beograd - Polazak iz Beograda u 17:00h sa Lastine autobuske stanice (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju prema Francuskoj. - 2. dan / sreda: Nica - Poslepodnevni dolazak u Nicu - turistički centar i jedno od najpoznatijih mondenskih letovališta Azurne obale, prepoznatljivo po prelepim palatama, kazinima, čuvenim hotelima i dugačkim plažama....
Nova godina 2017. - Pariz, avionom - Novogodišnja putovanja
Residhome Courbevoie la Défense 4* 9, avenue de l' Arche, 92400 Courbevoie, Metro: Grande Arche La Defense.Smeštaj u apart-hotelu u novom poslovno-trgovačkom centru Pariza, na Defansu. Iako van unutrašnjeg gradskog prstena (periferija), kvart La Defans se poslednje decenije razvio u najmoderniji deo glavnog grada sa fantastičnim oblakoderima, širokim esplanadama i ogromnom savremenom “senkom” Trijumfalne kapije - Grand Aršom (“Grande...
Nova godina u Parizu, 5 dana avionom - Novogodišnja putovanja
Pariz je glavni i najveći grad Francuske. Grad je podeljen na 20 arondismana (opština). Arondismani su raspoređeni po spiralnoj šemi, sa prvim koji se nalazi u centru grada (ostrvo de la Site). Pariz se u prošlosti razvijao u koncentričnim krugovima oko ostrva Site, sve do današnjih granica koje su praktično ostale nepromjenjene gotovo jedan vek. Takođe je poznat po imenu „Grad svetlosti“. Nadimak je dobio u 19.veku kao prvi grad u Evropi koji je...
Novogodišnje putovanje u Pariz, 8 dana / 5 noći - Novogodišnja putovanja
Pariz, glavni i najveći grad Francuske, grad svetlosti i romantike, širokih bulevara i bogate istorije. Jedan od najposećenijih gradova na svetu dočekaće Vas u svoj romantični zagrljaj i obojiti Vam dušu kontastima života, arhitekture i kulturno istorijskih spomenika. Ne propustite da obiđete Luvr, Orsej, Moulin Rouge, Lido ili Crazy Horse, muzej parfema Fragonard, Diznilend, Notr Dam i krstarenje Senom. - Program putovanja: - 1. Dan putovanja...
Francuska - Novogodišnja putovanja 2018 - Nova godina Francuska
Jedna od najvećih evropskih zemalja, Francuska, za Novu godinu nudi mnoštvo interesantnih sadržaja, potrebno je samo da odlučite u koji grad želite da idete, i zabava može da počne. Francuzi praznike najčešće proslavljaju u porodičnom ruhu, tako da ni Nova godina nije izuzetak. Nakon bogate novogodišnje trpeze i obavezne čaše vina ili šampanjca, Francuzi najčešće izlaze na glavne gradske trgove kako bi ispratili staru, i dočekali Novu godinu.
Francuska - Novogodišnja putovanja 2018 - Nova godina Francuska

Bilo da odlučite da Novu godinu dočekate u Parizu, Marseju, Lionu, Kanu ili Nici, verujemo da ćete odlično da se provedete. Svaki od ovih gradova priprema odganizovan doček uz muziku, petarde, a veoma često i vatromet. Većina gradova izlazi ili na more ili kroz njih prolazi neka od reka, tako da vas očekuju razne romantične ponude koje podrazumevaju plovidbu brodom uz bogatu večeru i odličnu muziku.
Francuska - Novogodišnja putovanja 2018 - Nova godina Francuska

Francuska je velika zemlja, i kao takva puna je suprotnosti. Ako više preferirate plaže i bogat noćni život, prava prilika je da za svoje novogodišnje putovanje izaberete Kan ili Nicu. Ova dva mondenska grada, bogata su istorijom i kulturnim nasleđem, ali su i veoma moderna i popularna za luksuzne proslave za turiste iz celog sveta. S druge strane tu su Lion i Pariz, dva kontinentalna grada koji pored ogromne kulturne baštine raspolažu mnoštvom sadržaja posvećenim proslavama među kojima prednjači Nova godina.
Francuska - Novogodišnja putovanja 2018 - Nova godina Francuska

Proslava Nove godine u Parizu je najpopularnija od svih destinacija u celoj Evropi. Ovaj grad svetlosti, nudi spektakularan doček ispred Ajfelovog tornja, gde uz šampanjac i vino možete da uživate u svetlosnom šou koji obasjava ceo Pariz.
Francuska - Novogodišnja putovanja 2018 - Nova godina Francuska

Koji god francuski grad da bude vaš izbor, nemojte da zaboravite da obiđete njegove kulturno – istorijske znamenitosti i obeležja po kojima su jedinstveni u svetu.
Francuska - Novogodišnja putovanja 2018 - Nova godina Francuska
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Ako još niste odlučili gde za Novu godinu, sjajan izbor je češka prestonica Prag. Ovaj prelepi grad nudi opciju zabave za svačiji ukus.

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije