Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Novogodišnja putovanja - Pariz, Francuska

Nova godina - Pariz - Novogodišnja putovanja
1. dan / utorak: Beograd - Polazak iz Beograda oko 19:00h sa Lastine autobuske stanice (proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa). Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku prema Pragu. - 2. dan / sreda: Prag - Dolazak u Prag u prepodnevnim časovima. Po dolasku, obilazak Praga: Hradčani - praški dvorac sa manastirom Strahov, manastirska biblioteka iz XVII veka, katedrala Sv. Vita i kapela Sv. Venceslava, bazilika Sv. Đorđa,...
Nova godina 2017. - Pariz, avionom - Novogodišnja putovanja
Residhome Courbevoie la Défense 4* 9, avenue de l' Arche, 92400 Courbevoie, Metro: Grande Arche La Defense.Smeštaj u apart-hotelu u novom poslovno-trgovačkom centru Pariza, na Defansu. Iako van unutrašnjeg gradskog prstena (periferija), kvart La Defans se poslednje decenije razvio u najmoderniji deo glavnog grada sa fantastičnim oblakoderima, širokim esplanadama i ogromnom savremenom “senkom” Trijumfalne kapije - Grand Aršom (“Grande...
Nova godina u Parizu, 5 dana avionom - Novogodišnja putovanja
Pariz je glavni i najveći grad Francuske. Grad je podeljen na 20 arondismana (opština). Arondismani su raspoređeni po spiralnoj šemi, sa prvim koji se nalazi u centru grada (ostrvo de la Site). Pariz se u prošlosti razvijao u koncentričnim krugovima oko ostrva Site, sve do današnjih granica koje su praktično ostale nepromjenjene gotovo jedan vek. Takođe je poznat po imenu „Grad svetlosti“. Nadimak je dobio u 19.veku kao prvi grad u Evropi koji je...
Novogodišnje putovanje u Pariz, 8 dana / 5 noći - Novogodišnja putovanja
Pariz, glavni i najveći grad Francuske, grad svetlosti i romantike, širokih bulevara i bogate istorije. Jedan od najposećenijih gradova na svetu dočekaće Vas u svoj romantični zagrljaj i obojiti Vam dušu kontastima života, arhitekture i kulturno istorijskih spomenika. Ne propustite da obiđete Luvr, Orsej, Moulin Rouge, Lido ili Crazy Horse, muzej parfema Fragonard, Diznilend, Notr Dam i krstarenje Senom. - Program putovanja: - 1. Dan putovanja...
Nova godina 2018 Pariz, Francuska - Novogodišnja putovanja Pariz
Nova godina u Parizu može da bude pravi izbor za sve one koji žele da osete nešto novo, čarobno i uzudljivo. Ova veličanstven i šarmantan grad preplaviće sva vaša čula i ispuniti očekivanja. Za stanovnike Pariza Nova godina predstavlja jedan od najvažnijih praznika u godini, tako da pripreme za doček dugo traju. Od novembra ulice Pariza počinju da se ukrašavaju, tako da novogodišnja rasveta traje sve do 6. januara.
Nova godina 2018 Pariz, Francuska - Novogodišnja putovanja Pariz

Predlažemo vam da svoje nogovodišnje putovanje u Pariz planirate unapred, kako biste imali dovoljno vemena da pogledate sve ponude i izaberete onu koja vam najviše odgovara. Pariz vam nudi spektakularan doček ispred Ajfelovog tornja, gde se u ponoć odigrava svojevrsna svetlosna predstava raznih boja laserskih zraka, koji obasjavaju kulu. Uz čašu šampanjca, muziku i ovu sektakularnu svetlosnu predstavu Nova godina u Parizu će vam prižiti jedinstven doživljaj. Ovaj spektakularni događaj možete da posmatrate i sa Jelisejskih polja odakle se pruža predivan pogled na Ajfelov toranj.
Ako niste ljubitelj gužve, petardi i glasne muzike, predlažemo vam da Novu godinu dočekate u nekom od pariskih restorana, klubova ili kafana. Restorani nude odličnu ponudu hrane i pića, tako da ćete imati priliku da uživate u najukusnijim francuskim sirevima, kao i najkvalitetnijem vinu i šampanjcu.
Za romantike, Nova godina u Parizu može da bude pun pogodak ukoliko odluče da se ukrcaju u neki od brodova na Seni. Brodovi su ujedno i restorani tako da vas na njima čeka i bogata večera, zanimljiv muzički program i neizostavan šampanjac u ponoć.
Nova godina 2018 Pariz, Francuska - Novogodišnja putovanja Pariz

Za avanturiste sa nešto dubljim džepom predlažemo da za Novu godinu rezervišu mesto u čuvenom Mulen ružu, koji za novogodišnje veče nudi izvanredan provod. Od kavijera, jastoga i šampanjca, preko kabare šou programa gde svi prisutni mogu da učestvuju, Nova godina u Mulen ružu definitivno ima razlog da vam ostane upamćena za ceo život.
Nova godina 2018 Pariz, Francuska - Novogodišnja putovanja Pariz

Ukoliko vaš izbor za novogodišnje putovanje bude Pariz, predlažemo vam da obiđete i neke znamenitosti poput Trijumfalne kapije, Versajskog dvorca i muzeja Luvra kako biste se kući vratili puni utisaka o Parizu kakvog možete da vidite samo na razglednicama.
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija