Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani

Novogodišnja putovanja - Lisabon, Portugal

Nova godina u Lisabonu - Novogodišnja putovanja
Nema mnogo gradova u svetu koji imaju tako intrigantnu mešavinu starog i novog, kao Lisabon. Prestonica Portugala predstavlja izvanrednu mogućnost za neponovljivo izučavanje njegovih mnogobrojnih znamenitosti. Jedan je od najinteresantnijih gradova Evrope. Od Mavara je u njemu ostala tvrdjava, iz srednjeg veka gotske crkve i manastiri. Posle razornog zemljotresa 1755. godine, donji deo grada je obnovljen i ispunjen arhitektonskim kompleksima...
Nova godina 2018 Lisabon, Portugal - Novogodišnja putovanja Lisabon
Nova godina u Lisabonu može da bude prava prilika da doživite nešto drugačije, i pomalo egzotično u odnosu na proslave na koje smo navikli u Srbiji. Portugalci su veoma veseo narod, a njihovi gradovi, posebno Lisabon, puni su značajnih kulturno – istorijskih znamenitosti iz raznih perioda razvoja ove zemlje.

Predlažemo vam da vaše novogodišnje putovanje u Lisabon traje minimum nedelju dana, kako biste uspeli da obiđete sve znamenitosti i uživate u lepoti ovog divnog grada. Lisabon je vekovima bio inspiracija mnogim slikarima i piscima, a ostao je isto tako nepoznanica svima koji ga i danas proučavaju i otkrivaju njegove tajne.
Nova godina 2018 Lisabon, Portugal - Novogodišnja putovanja Lisabon

Nova godina u Lisabonu predsatvlja veliku žurku koja se već godina odigrava na glavnom trgu u gradu „Praça do Comércio”. Prisutne zabavljaju najpoznatiji bendovi iz Lisabona, pevajući najveće svetske hitove. Kada ponoć nastupi, počinje veliki vatromet koji obasjava ceo grad, kao i nasmejana lica svih koji se tada zateknu na trgu.

Za nešto drugačiji doček, predlažemo vam da posetite neki od glavnih restorana i klubova u Lisabonu. Oni takođe nude odličnu zabavu za Novu godinu, samo je bitno da unapred rezervišete mesto.
Nova godina 2018 Lisabon, Portugal - Novogodišnja putovanja Lisabon

Ako želite Novu godinu u Lisabonu posebno da upamtite, predlažemo vam da iznajmite neki od manjih brodića, i zajedno sa prijateljima uplovite u Novu 2018. godinu. Vatromet posmatran sa vode, predstavlja neverovatan prizor, koji će vas oduševiti.
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole