Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije

Novogodišnja putovanja - Krakov, Poljska

Nova godina 2017. - Krakov - Novogodišnja putovanja
Dolazak u Krakov u prepodnevnim satima. Po dolasku odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom (bez ulaznica u crkve i dvorce): Dvorac Vavel (Wawel), Katedrala Sv. Stanislava i Vaclava i kraljevski dvorac iz XIV veka. Šetnja Glavnim trgom (jednim od najvećih srednjevekovnih trgova u Evropi i jedna od najlepših urbanističkih celina uopšte), gde se nalazi spomenik Adamu Mickjevicu- poznatom poljskom pesniku i gotička Crkva Sv. Marije,...
Nova godina 2018 Krakov, Poljska - Novogodišnja putovanja Krakov
Za sve one koji očekuju dobar provod za manje novca Nova godina u Krakovu je pravo rešenje. Ova poljska prestonica kulture, predstavlja jednu od omiljenih destinacija za mlade iz cele Evrope. Pored toga što nudi odličan provod na glavnom gradskom trgu, svi koji dođu u Krakov mogu odlično da se provedu i ludo zabave u mnogobrojnim restoranima, kafićima i klubovima.

Glavno dešavanje u Krakovu odigrava se na gradskom trgu Rynek Główny, gde se skupi oko 150 000 ljudi i uz odličnu muziku i čašu omiljenog pića čeka se odbrojavanje. Kada se kazaljke sklope na katedrali svete Marije, tada zvona kreću da zvone, a prisutni da se međusobno ljube i čestitaju Novu godinu. Tada jedni drugima upućuju lepe želje za narednu godinu, koje podrazumevaju puno uspeha, novca i zdravlja. Ubrzo nakon ponoći počinje veliki vatromet i harmonija zvuka i boja preliva se nad nebom ovog predivnog grada.
Nova godina 2018 Krakov, Poljska - Novogodišnja putovanja Krakov

Ako volite ringišpile, kućice i tezge sa raznim rukotvorinama, obavezno posetite veliki novogodišnji vašar u Krakovu. Ovde možete da kupite razne suvenire, proizvode od krzna i vune, od drveta, kao i unikatni nakit i igračke. Deca posebno vole da dođu na ovaj vašar, a on traje od početka novembra, pa sve do Nove godine.
Nova godina 2018 Krakov, Poljska - Novogodišnja putovanja Krakov

Vaše novogodišnje putovanje u Krakov možete da obogatite posetom nekom od planinarskih domova u blizini Krakova. Ovaj vid zabave postaje sve popularniji među mladima, jer je to jedinstvena prilika da uživaju kraj logirske vatre, voze se sankama koje vuku konji, a mogu da budu i deo neke ekspedicije sa bakljama.

Nova godina u Krakovu može da protekne i sasvim romantično ukoliko na vreme rezervišete mesto na nekom od manjih brodića koji plove rekom. U romantičnom ambijentu možete da doživite nezaboravne trenutke u Krakovu.
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja