Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod

Novogodišnja putovanja - Berlin, Nemačka

Nova godina - Berlin - 6 dana - 3 noćenja, autobusom - Novogodišnja putovanja
Berlin je skup svega, svačega i svakoga, grad lepih i prijatnih ljudi, grad umetnosti, grad koji živi i diše sa svim svojim posetiocima. Bogata istorija, kulturno istorijski spomenici, muzeji-barovi, pivnice, pabovi, skvotovi, grafiti, napuštene umetničke kolonije, komore, bunkeri i skloništa iz Drugog svetskog rata… Poznate znamenitosti za obilazak su Berlinski zid, Siegesseule, Brandenburška kapija, Checkpoint Charlie, Alexanderplatz, ulica...
Nova godina 2017. u Berlinu - Novogodišnja putovanja
Dan 1 (29.12.2016): Polazak autobusa sa parkinga preko puta “OTC Novi Beograd (Buvljak) ” u 22:00h. Nezaboravno putovanje je počelo! Upoznavanje, druženje, smeh, muzika... Noćna vožnja preko Mađarske sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. - Dan 2 (30.12.2016): Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Pravimo desetočasovnu...
Nova godina 2018 Berlin, Nemačka - Novogodišnja putovanja Berlin
Berlin spada u jedan od najvećih evropskih gradova, i kao takav očekivano organizuje i najmnogoljudnije novogodišnje žurke u Evropi. Ako planirate da vaše novogodišnje putovanje bude ludo i nezaboravno, predlažemo vam Berlin kao krajnju novogodišnju destinaciju.
Nova godina 2018 Berlin, Nemačka - Novogodišnja putovanja Berlin

Ovaj grad 31. decembra u ponoć ispred Brandenburške kapije, okuplja oko mulion ljudi iz celog sveta. Svuda su postavljene bine i mogu se čuti najrazličitiji zvuci i muzički žanrovi. Koji god od muzičkih stilova da preferirate, ne brinite, nalazite se na pravom mestu.

Kad ponoć otkuca i kazaljke se spoje, Nova godina u Berlinu bukvalno eksplodira. Megalomanski vatromet započinje, a harmonija muzike i svih ostalih zvukova dovodi novogodišnju atmosferu do vrhunca.
Nova godina 2018 Berlin, Nemačka - Novogodišnja putovanja Berlin

Pored odlične muzike i vatrometa, prisutni mogu da uživaju i u raznim drugim vizuelnim sadržajima poput raznobojnih laserskih animacija, interaktivnih ekrana, ali i drugih video projekcija.

S druge strane, ako preferirate nešto mirniji doček, Berlin vam nudi romantično krstarenje rekom Šprejom, gde uz tradicionalnu hranu, muziku i šampanjac, sa voljenom osobom možete da uplovite u Novu 2018. godinu.

Nova godina u Berlinu, može da bude jedna velika avantura, koja ne mora puno da vas košta, samo je potrebno da unapred isplanirate svoje novogodišnje oputovanje i prepustite se uživanju.
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole