Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani

Novogodišnja putovanja - Berlin, Nemačka

Nova godina - Berlin - 6 dana - 3 noćenja, autobusom - Novogodišnja putovanja
Berlin je skup svega, svačega i svakoga, grad lepih i prijatnih ljudi, grad umetnosti, grad koji živi i diše sa svim svojim posetiocima. Bogata istorija, kulturno istorijski spomenici, muzeji-barovi, pivnice, pabovi, skvotovi, grafiti, napuštene umetničke kolonije, komore, bunkeri i skloništa iz Drugog svetskog rata… Poznate znamenitosti za obilazak su Berlinski zid, Siegesseule, Brandenburška kapija, Checkpoint Charlie, Alexanderplatz, ulica...
Nova godina 2017. u Berlinu - Novogodišnja putovanja
Dan 1 (29.12.2016): Polazak autobusa sa parkinga preko puta “OTC Novi Beograd (Buvljak) ” u 22:00h. Nezaboravno putovanje je počelo! Upoznavanje, druženje, smeh, muzika... Noćna vožnja preko Mađarske sa usputnim pauzama radi obavljanja carinskih formalnosti i kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. - Dan 2 (30.12.2016): Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Pravimo desetočasovnu...
Nova godina 2018 Berlin, Nemačka - Novogodišnja putovanja Berlin
Berlin spada u jedan od najvećih evropskih gradova, i kao takav očekivano organizuje i najmnogoljudnije novogodišnje žurke u Evropi. Ako planirate da vaše novogodišnje putovanje bude ludo i nezaboravno, predlažemo vam Berlin kao krajnju novogodišnju destinaciju.
Nova godina 2018 Berlin, Nemačka - Novogodišnja putovanja Berlin

Ovaj grad 31. decembra u ponoć ispred Brandenburške kapije, okuplja oko mulion ljudi iz celog sveta. Svuda su postavljene bine i mogu se čuti najrazličitiji zvuci i muzički žanrovi. Koji god od muzičkih stilova da preferirate, ne brinite, nalazite se na pravom mestu.

Kad ponoć otkuca i kazaljke se spoje, Nova godina u Berlinu bukvalno eksplodira. Megalomanski vatromet započinje, a harmonija muzike i svih ostalih zvukova dovodi novogodišnju atmosferu do vrhunca.
Nova godina 2018 Berlin, Nemačka - Novogodišnja putovanja Berlin

Pored odlične muzike i vatrometa, prisutni mogu da uživaju i u raznim drugim vizuelnim sadržajima poput raznobojnih laserskih animacija, interaktivnih ekrana, ali i drugih video projekcija.

S druge strane, ako preferirate nešto mirniji doček, Berlin vam nudi romantično krstarenje rekom Šprejom, gde uz tradicionalnu hranu, muziku i šampanjac, sa voljenom osobom možete da uplovite u Novu 2018. godinu.

Nova godina u Berlinu, može da bude jedna velika avantura, koja ne mora puno da vas košta, samo je potrebno da unapred isplanirate svoje novogodišnje oputovanje i prepustite se uživanju.
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Pronađite novogodišnje putovanje po meri. Ukoliko želite da u Novu godinu uplešete valcerom, Beč je idealna destinacija za vas.

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije