Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani

Novogodišnja putovanja - Amsterdam, Holandija

Nova godina 2017. - Amsterdam - Novogodišnja putovanja
1. dan (28.12.2016): Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga preko puta “OTC Novi Beograd (Buvljak) ” u 16h. Opuštena atmosfera, muzika u busu, filmovi, igrice, vreme za upoznavanje i planiranje dobrog provoda. Dnevno-noćna vožnja preko Mađarske i Austrije sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i sa kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. - 2. dan...
Nova godina u Amsterdamu - 9 dana, 4 noćenja - Novogodišnja putovanja
Zemlja lala, klompi, sira, piva, vetrenjača, dijamanata, dvoraca, zemlje tolerancije i perfekcije... Ovo je najnaseljeniji deo starog kontinenta, ovo je deo Evrope koji se jednostavno mora videti i doživeti. - - Program putovanja: - 1. dan 27.12.2016. utorak Beograd - Novi Sad - Polazak oko 19:00 časova sa Lastine autobuske stanice i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 20:00 čas (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto...
Nova godina 2018 Amsterdam, Holandija - Novogodišnja putovanja Amsterdam
Amsterdam je jedan od najinteresantnijih gradova za mlade širom Evrope, a posebno kada je Nova godina u pitanju. Ovaj grad odiše tolerancijom i idejom da su svi jednaki. Ukoliko želite da osetite nešto drugačiji ambijent od onoga na Balkanu, i da Novu godinu provedete ludo i nezaboravno, preporučujemo da vaše novogodišnje putovanje usmerite na Amsterdam.
Nova godina 2018 Amsterdam, Holandija - Novogodišnja putovanja Amsterdam

Nova godina u Amsterdamu može da započne kao jedna velika avantura. Ukoliko vaše novogodišnje putovanje traje nekoliko dana predlažemo da obavezno prošetate glavnim ulicama Amsterdama, i da posetite neke od njegovih važnih trgova. U samom centru grada nalazi se takozvana “crvena zona” koju turisti naročito vole da posete, i gde mogu da vide bukvalno sve vezano za erotiku. Ali vodite računa, fotografisanje u ovom delu grada nije dozvoljeno.
Nova godina 2018 Amsterdam, Holandija - Novogodišnja putovanja Amsterdam

Pripreme za novogodišnje veče ne traju dugo, tako da nakon ručka, kreće okupljanje na trgu Dam, gde se tradicionalno čeka Nova godina. Uz odličnu muziku i dobro društvo, preporučujemo vam da probate neko od autentičnih holandskih piva. Kad ponoć otkuca i kazaljke se spoje, nastupa eksplozija u svakom smislu. Od jačine zvuka kako vatrometa, tako i muzike, ceo grad se ori, a atmosfera je potpuno slavljenička. Mladima je posebno primamljiv doček Nove godine u Amsterdamu, jer je ulična proslava besplatna, a na slavljenicima je samo da kupe piće i ponesu dobro raspoloženje sa sobom.
Nova godina 2018 Amsterdam, Holandija - Novogodišnja putovanja Amsterdam

Na svim bitnim trgovima nalazi je mnoštvo kafića i pabova, tako da, ukoliko želite da se malo sklonite iz opšteg zvučnog ludila, preporučujemo da svratite u neki od ovih objekata.
Za nešto mirniju Novu godinu u Amsterdamu, možda bi najbolji izbor mogao da bude da rezervišete mesto u nekom od popularnih restorana, gde uz muziku i dobru hranu možete da dočekate ponoć.
Nova godina 2018 Amsterdam, Holandija - Novogodišnja putovanja Amsterdam

Vaše novogodišnje putovanje u Amsterdam predlažemo da upotpunite tako što ćete sutradan da obiđete neke od glavnih trgova u gradu, ali i značajne muzeje poput Van Gogovog, kao i Muzej voštanih figura Madam Tiso.
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod
Doček Nove godine u svetskim metropolama. Najpovoljnija novogodišnja putovanja, aranžmani, privatni smeštaj...

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija
Preporučujemo vam Novu godinu u Parizu. Pariz, grad svetlosti i grad ljubavi, tokom novogodišnje noći nudi provod za sve generacije i pamćenje.

Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije