Nova godina u Parizu

Aranžmani za Pariz
Nezaboravan doček
Provod za sve generacije

Beč Nova godina

Novogodišnje putovanje u Beč
Veličanstven doček Nove godine
Aranžmani za Beč

Doček u metropolama

Nova godina u inostranstvu
Aranžmani za inostranstvo
Najveći izbor destinacija

Nova godina Prag

Doček u prestonici Češke
Zabava za svačiji ukus
Novogodišnji aranžmani

Novogodišnja putovanja - Amsterdam, Holandija

Nova godina 2017. - Amsterdam - Novogodišnja putovanja
1. dan (28.12.2016): Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga preko puta “OTC Novi Beograd (Buvljak) ” u 16h. Opuštena atmosfera, muzika u busu, filmovi, igrice, vreme za upoznavanje i planiranje dobrog provoda. Dnevno-noćna vožnja preko Mađarske i Austrije sa usputnim zadržavanjima radi regulisanja carinskih formalnosti i sa kraćim pauzama radi odmora putnika na 3-4 sata u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice. - 2. dan...
Nova godina u Amsterdamu - 9 dana, 4 noćenja - Novogodišnja putovanja
Zemlja lala, klompi, sira, piva, vetrenjača, dijamanata, dvoraca, zemlje tolerancije i perfekcije... Ovo je najnaseljeniji deo starog kontinenta, ovo je deo Evrope koji se jednostavno mora videti i doživeti. - - Program putovanja: - 1. dan 27.12.2016. utorak Beograd - Novi Sad - Polazak oko 19:00 časova sa Lastine autobuske stanice i iz Novog Sada sa parkinga kod Lokomotive oko 20:00 čas (proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto...
Nova godina 2018 Amsterdam, Holandija - Novogodišnja putovanja Amsterdam
Amsterdam je jedan od najinteresantnijih gradova za mlade širom Evrope, a posebno kada je Nova godina u pitanju. Ovaj grad odiše tolerancijom i idejom da su svi jednaki. Ukoliko želite da osetite nešto drugačiji ambijent od onoga na Balkanu, i da Novu godinu provedete ludo i nezaboravno, preporučujemo da vaše novogodišnje putovanje usmerite na Amsterdam.
Nova godina 2018 Amsterdam, Holandija - Novogodišnja putovanja Amsterdam

Nova godina u Amsterdamu može da započne kao jedna velika avantura. Ukoliko vaše novogodišnje putovanje traje nekoliko dana predlažemo da obavezno prošetate glavnim ulicama Amsterdama, i da posetite neke od njegovih važnih trgova. U samom centru grada nalazi se takozvana “crvena zona” koju turisti naročito vole da posete, i gde mogu da vide bukvalno sve vezano za erotiku. Ali vodite računa, fotografisanje u ovom delu grada nije dozvoljeno.
Nova godina 2018 Amsterdam, Holandija - Novogodišnja putovanja Amsterdam

Pripreme za novogodišnje veče ne traju dugo, tako da nakon ručka, kreće okupljanje na trgu Dam, gde se tradicionalno čeka Nova godina. Uz odličnu muziku i dobro društvo, preporučujemo vam da probate neko od autentičnih holandskih piva. Kad ponoć otkuca i kazaljke se spoje, nastupa eksplozija u svakom smislu. Od jačine zvuka kako vatrometa, tako i muzike, ceo grad se ori, a atmosfera je potpuno slavljenička. Mladima je posebno primamljiv doček Nove godine u Amsterdamu, jer je ulična proslava besplatna, a na slavljenicima je samo da kupe piće i ponesu dobro raspoloženje sa sobom.
Nova godina 2018 Amsterdam, Holandija - Novogodišnja putovanja Amsterdam

Na svim bitnim trgovima nalazi je mnoštvo kafića i pabova, tako da, ukoliko želite da se malo sklonite iz opšteg zvučnog ludila, preporučujemo da svratite u neki od ovih objekata.
Za nešto mirniju Novu godinu u Amsterdamu, možda bi najbolji izbor mogao da bude da rezervišete mesto u nekom od popularnih restorana, gde uz muziku i dobru hranu možete da dočekate ponoć.
Nova godina 2018 Amsterdam, Holandija - Novogodišnja putovanja Amsterdam

Vaše novogodišnje putovanje u Amsterdam predlažemo da upotpunite tako što ćete sutradan da obiđete neke od glavnih trgova u gradu, ali i značajne muzeje poput Van Gogovog, kao i Muzej voštanih figura Madam Tiso.
Preporučujemo vam Novu godinu u najpopularnijim svetskim metropolama. Pronađite destinaciju koja će ispuniti vaša očekivanja.

Svetske metropole

Putovanja za Novu godinu
Destinacije iz snova
Popularne svetske metropole
Za one koji žele da dočekaju Novu godinu u Rimu, preporučujemo najbolje novogodišnje aranžmane. Pogledajte i izaberite putovanje po meri.

Doček u Rimu

Novogodišnji aranžmani za Rim
Romantično putovanje za doček
Spektakularan provod
Najbolja ponuda putovanja za Novu godinu. Pogledajte najpopularnije destinacije za doček Nove godine.

Putovanja za doček

Novogodišnja putovanja
Veliki izbor destinacija
Najbolja ponuda putovanja
Nova godina u Budimpešti je destinacija koju vam toplo preporučujemo. Budimpešta je pravo mesto za novogodišnje putovanje iz snova.

Budimpešta

Nova godina u Budimpešti
Putovanje iz snova
Zagarantovan dobar provod